Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
řízky sem zasadil před 2 dny....a potože mi nevyšli kapilári(pouze na 22holek) tak sem udělal 1bublák... (je to 10l barel od protejnů) a dal do něj zbylích 6samiček. je to možná moc ale tak měl sem je vyhodit???....nééé to si radši vyzkoušim jak to pojede v bubláku a uvidí se.....
Cau
Hele no myslim ze 6 kytek do deseti litroveho bubleru je pod 1kW hooodne malo - podle me budes dolejvat roztok jak cervena mys a stejne to nebude zadnej slagr ....
Jinak celkem pjeknej setup ;-) . . . .
PS: mohl by ses trochu vice rozepsat o tvem dripu? jak casto zalejvas, jaky pouzivas cerpadla, jaky pouzivas kapilary - zhruba jakto mas poreseny ten drip - dikec a hodne uspechu s tvoji posadkou ;-)
Zdravim! Taky chválim,rozjezd máš good,a pod 1KW by to moh bejt dost mazec!! Jakou máš zhruba teplotu?? Chystám se možná na třetí grow trochu upravit garážičku a k tomu čtyřkilu přihodim ještě jednu 400w na trochu větší plochu.... Jinak by mě taky zajímal odtah,jakej tam máš,přece jenom to asi hřeje celkem slušně ne? Bye
...TEPLOTA to je to co ted, budu muset řešit. na 1fotce je vidět ventilátor(cca 125m/h) co chladí obě lampy....ale jak se ukázalo nestačí to!!!! samotných 600w nebo jen 400w to uchladí v pohodě ale obě na jednou.....to nedává v pravim hornim rohu je ventylátor(20w) na přítah do skříně a uvnitř je zatim jen 1 klipsnovej větrák (budou 2).
teplota ve skríni je 33-35 °C.....coš je hodně, ale né zas tolik aby se to nedalo zvládnout......budu muset zainvestovat a koupit pořádný TD na chlazení lamp.
jinak...myslíte že bude lepší samostatnej okruch chlazení ??? ....ted mi to saje vzduch ze skříně takže to mám i jako odtah.
roztok mám v takovym velkym hrnci na zavařování cca. 30l s víkem. čarpadlo z OBI 8W 7l/min výtlak 1,2m na něj napojená hadice z hadice vedou mikrokapiláry do PE držáků co jsou napíchaný v květináčích každý 4hodiny se zapne čerpadlo a 1minutu jede. no a vypadá to že to stačí.
PH zálivky držim na 5,6+-0,1 a EC 1,20.
drip jedu po prví a tak se hodí každá rada...není to EC moc??? na tak mladý řízky??? (zatim to vypadá že né) a co to zalévání????
jo a ten bublák.....ten je tam jakoby navíc...jak sem psal takovej pokus...prostě zbyli řízky a já je newihodil ale využil právě do bubláku jinak v bubláku je EC 1,00.
Připomínky podobnýho charakteru jako frutexx.
Do toho bubleru bych dal tak 2 kytky a na výnos by to nemělo vliv. (akorát kvalita by byla lepší IMHO)
A ten drip by mě taky zajímal (jak to máš pořešený)
EDIT ňák jsem tu stránku nerefreshoval a od přidání příspěvku už vim že to je vyřešný. Tak se zeptám ještě - kapiláry jsou přidělaný přímo do direk v hadici nebo máš nějký rozvodky(to je ale hnusný slovo)?
Teče to ze všech stejně i bez ventilu na redukci tlaku?
dneska po 4 dnech růstu sem holky prwně zaštíp....pořídil sem taky nějáký fota za "tmy" abyste viděli že se jim daří moooc dobře
TEPLOTU sem stáhnul na cca 30°C+1-2°C ( větší výměna vzduchu v pěstírně) jen sem zapnul a správně nasměroval klipsnovej větrák aby foukal tak něják pod lampy. je to jen o pár stupnů,ale víc se ted nedá dělat !!!SLABEJ CHLADÍCÍ VĚTRÁK!!!
zatim to prostě vypadá zkwěle.....mám z toho radost
PS: wšimě te si na 4fotce jak jsou okousaný listy....nějáká ploštice zelená je tam okusovala....bohu dík sem jí chytil a .....zabil!!! další kousance se neoběvují tak že to musela bejt ona....bohužel její foto nemám
...tady je ten zavařovací hrnec co vněm mám živnej roztok, dál EC metr a hnojky........ten phyt-amin jestě nemám ale už sem ho obědnal spolu s B'cuz bostrem na květ specialně pro kokos.
...nechci to hnát moc vysoko.....to byla chyba 2ho growu...nechal sem je moc dlouho na růstu a po přepnutí se mi vytáhli až my box nestačil a musel sem ohíbat a ohíbat a vůbec to newipadalo dobře.
počítám ještě tak 3-5dní možná týden a přepnu na kwět...konečnou vyšku bych chtěl tak 80-100 cm. lampy jsou cca. 130cm nad květináčema a nechci s nima hejbat. (ale když budu muset tak budu muset)