Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny, mam doma sodík 150W ale premyslim jestli neni lepsi 170W CFL z www.maxgrow.de. tady na G sem videl jeden test 400W HPS vs 2x 170W CFL a bylo to dost zajimavy. Chtel bych vedet jestli by byl vetsi vynos nez u ty 150W sodiku. vsem dekuji za reakce.
Myslím že to bude výnosově velmi podobný s tím že ta cfl mín topí. Ale pro cfl to chce použít správnou metodu pěstování, intenzita toho svetla totiz neni moc velká.
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Původní příspěvek od skood chci vetsi vynos i vetsi kvalitu
tak si porid vetsi sodik a na nejaky HPS CLFcosi komba se vykasli
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
skood: nevim jak velkou mas skrin, kde ji mas umistenou a cim odvetravanou, ale pokud je mala a spatne se ti chladi, sel bych do CFL. Mel jsem ji prvnich 14dni kvetu a byl jsem velmi spokojen (mel jsem 220w red). Teplota v pohode, vysledky byly videt take a nemusel sem se bat, ze se neco spali. A jestli se uz pro CFL rozhodnes,rovnou ti podarim,kup ti taky 220w(cim vic tim lip). Nepotrebujes balast(predradnik atd.) okolo a jeste usetris za el. Ted mam sodik(250w Master Son T Pia Plus) a ze by (zatim) byl rozdil nejak extra poznat to neni,ale cekam ho! Jen se mi setsakra zvedla teplota,jelikoz si nemuzu dovolit hlucne ventilace. Vysledky jsou vzdy videt az na konci a tam ma zase jednoznacnou prevahu sodik.
At se rozhodnes jakkoli, za par mesicu poznas jaka byla volba.
Lowejoy: cus, hele mam skrin akorat na 150W vic bych tam dat nemohl, teplota se mi tam pohybuje tak 28. Ty CFL delaj akorat 170W a prave si myslim ze by meli byt jeste lepsi nez ty N-lite 220W nebo jak se to jmenuje. Prave sty skrine bych chtel vytriskat maximum.
- diky vsem za rady