Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » -=Příběh jednoho semínka =-
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Pejdil
Stálý Člen

Karma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% Pěstitelská

Pohodička -=Příběh jednoho semínka =- Příspěvek č. 1

Před rokem a půl jsem dostal od kámoše semínka NoName měl jsem z nich v pokoji pěkný 4 kytičky, celkem velký byly a nedopatřením měli semínka, zasazeny ve velkém bílém kyblíku Když začali NoName dokvétst tak sem si za okno dal ještě pár kytek ze semínek Papaya (chtěl sem si semínka namnožit takže sem nechal samce) v průběhu růstu jsem useknul zralé NoName, všude bylo pár semínek a mě v pokoji zůstaly stát ty kyblíky ze kterých koukaly jen holé kousky stonků (asi tim že sem línej něco uklízet) když dozrála i Papaya tak zase bylo hodně semínek všude po pokoji (znáte to ) nějaké i u stonků NoName. Blížila se zima a já byl matkou donucen konečně dostat z pokoje ten bordel co zbyl...všechno jsem postavil ven za barák pod malinkej přístřešek. Přez zimu jsem začal připravovat svou první indor a toho jedinýho jsem si všímal.Na jaře už jsem jel pod lampou a o venky jsem již zájem neměl. Přece jenom ale zůstaly za barákem přez zimu ještě ty kyblíky, tak jsem je musel jít uklidit a všiml jsem si že je tam plevel a mezi nim malinkatá zdravá kytička Tak co sní ? Přece jí nevyhodím, skončila tedy u mámi ve skleníku, od té doby jsem se o rostlinku přestal zajímat, řešil jsem lampy a všechny věci okolo. Po měsíci když jsem byl pomáhat na zahradě mi máma řekla že jí ve skleníku kytka pěkně roste tak sem se hned byl podívat a opravdu, krásná, vitální kytička bohužel byla jedna a já si říkal že to bude asi samec, opravdu velká a rostla rychle z čehož se mi skoro vždycky vyklubal samec, takže jsem na kytku nějakej čas zase zapomněl, no nějakej, abych řek pravdu tak až do včerejška, návštěva skleníku mi ale vzala dech, kroutila se tam kytka s nádhernými fialovými palicemi, dlouho sem koukal, až jsem se vzpomatoval tak sem zjistil že je už zralá a je akorád čas sklízet a směle jsem se do toho dal, s kámošem sme potom asi 3h zbavovali paličky velkých listů a pověsili na sušení Bohužel nevím jestli je to NoName nebo Papaya ale i tak kdo by tohle čekal ??? Přikládám fotky které myslím mluví za vše a doufám že se vám příběh líbil, omluvte chyby (určitě je jich dost) ale já se prostě nezměnim, jestli je chybovat lidské, tak to já chybuji nejmíň za 3 lidi

Pěstu zdar.

Moje první skříňka ze 70W již 250WSklizeno
4xWR, 250W,Scroog Zničeno ale já se nevzdal a pokračoval u kámoše (Sklizeno)
400W and 12x WR, první muj pokus o Hydro pěstování Sklizeno
-=AERO system by Pejdil=- Zkurveno

Naposledy upravil Pejdil 21-10-2007 v 08:56 AM

Old Post 21-10-2007 v 08:23 AM
Pejdil je offline   Profil uživatele Pejdil   Find more posts by Pejdil   Foto galerie člena Pejdil   Click here to Send Pejdil a Private Message   Add Pejdil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Karma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

a ještě

Old Post 21-10-2007 v 09:00 AM
Pejdil je offline   Profil uživatele Pejdil   Find more posts by Pejdil   Foto galerie člena Pejdil   Click here to Send Pejdil a Private Message   Add Pejdil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strejdapomca
Nový Člen

Karma uživatele strejdapomca - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Máš to pěkně brutální. Krásné šišky

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=595543#post595543

Old Post 21-10-2007 v 09:48 AM
strejdapomca je offline   Profil uživatele strejdapomca   Find more posts by strejdapomca   Foto galerie člena strejdapomca   Click here to Send strejdapomca a Private Message   Add strejdapomca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ty jo good...
Že ses o to nestaral tak je to hustota... K+

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 21-10-2007 v 12:34 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coooper
Stálý Člen

Karma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% PěstitelskáKarma uživatele Coooper - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Máš to pěkné jenom se divím že se to tak pěkně rozvětvilo když ses o to moc nestaral K+

1. outdoor 2007

2. Outdoor 2008 skunk no.1

1.indoor- 250w,Skywalker

Old Post 21-10-2007 v 13:43 PM
Coooper je offline   Profil uživatele Coooper   Find more posts by Coooper   Foto galerie člena Coooper   Click here to Send Coooper a Private Message   Add Coooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Coooper: Jo to je tim jak jsem se tam byl jednou kouknout tak byla ta kytka tak velká, že sem zlomil radši špičku (kdybych to neudělal tak by měla asi přez 3m no ale stejně to nechápu vůbec jsem to nečekal že to může vyrůst do takovéto krásy.

Old Post 21-10-2007 v 20:58 PM
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

noname? neni to nahodou durban poison ? at je to co je to je to krasne

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 21-10-2007 v 22:45 PM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vencass
Nový Člen

Karma uživatele vencass - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Papaya na 99% - taky jsem toho letos sklidil

Old Post 21-10-2007 v 22:59 PM
vencass je offline   Profil uživatele vencass   Find more posts by vencass   Foto galerie člena vencass   Click here to Send vencass a Private Message   Add vencass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

vencass: taky si myslim, protože ten NoName sem teda ještě takhle fialovej neviděl, když sem ho měl minulej rok tak byl jenom bílej

Old Post 23-10-2007 v 14:10 PM
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Lidii, mohokrád děkuji za Káčka myslim že tohle se mi už nestane, aby kyti bez starani takhle krasne vyrostla

Old Post 17-11-2007 v 23:38 PM
gregys
Stálý Člen

Karma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 11

Zdravim.Maš to krásne len co je pravda.JA se letos také o to nestaral a vyrostlo tc pěkně,ale je to SHIT.PRAZdne paličky,vúbec to nekouři.Je to jenom pěkně vyrosrlé nic víc.Už to neudělám!!!

img

Old Post 18-11-2007 v 06:25 AM
gregys je offline   Profil uživatele gregys   Find more posts by gregys   Foto galerie člena gregys   Click here to Send gregys a Private Message   Add gregys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

gregys: no jo závěr mi tu chybý
Takžeee:
Voní to zajmavě po ovoci a má to zvláštní chuť, zhuluje to pěkně na to že je to nestaraná venkovka, všichni si to jenom libujou sou to pěkně fialový paličky s krystalkama , vůbec sem tohle nečekal, aspoň mám dobrej modýlek do masti...

Old Post 18-11-2007 v 08:48 AM
MUZsRANAMI
Stálý Člen

Karma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% PěstitelskáKarma uživatele MUZsRANAMI - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

gratulujem ... ten tvoj noname bude asi Early misty ... pozri moj album Moja prva EMka K+

I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace

T.I.P.: THE MARIJUANA GROWER'S GUIDE by Mel Frank and Ed Rosenthal
RENO (2005)+... RENO (2006)+EARLY MISTY (2006)+BIG BUD SUPER SKUNK (2006)+HAZE SKUNK (2006)+NO NAMES (2006)+DUTCH PASSION (2007)

Old Post 15-01-2009 v 19:08 PM
MUZsRANAMI je offline   Profil uživatele MUZsRANAMI   Find more posts by MUZsRANAMI   Foto galerie člena MUZsRANAMI   Click here to Send MUZsRANAMI a Private Message   Add MUZsRANAMI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás