Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » lisování palic
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
sevino
Nový Člen

Karma uživatele sevino - 0% PěstitelskáKarma uživatele sevino - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 1

Lisování hlavní součást zpracování palic. Zvyšuje velmi kvalitu. Lisujeme asi tak 3-4 týdny nasušené palice. Lisované palice jsou tvrdší, nevysychají -neztráci pryskyřici, lépe skladné,vhodné k dlohouhodobému uschování. Nejlepe lisovat vícekrát po sobě.

Old Post 16-09-2002 v 19:47 PM
sevino je offline   Profil uživatele sevino   Find more posts by sevino   Foto galerie člena sevino   Click here to Send sevino a Private Message   Add sevino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Doporučuju přečíst sevinovy příspěvky a pak se svobodně rozhodnout, zda s ním budete diskutovat, či nikoliv. Grower mě od začátku fascinoval, že je to komunita velmi slušných lidí...

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4307

Old Post 17-09-2002 v 07:29 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cip
Nový Člen

Karma uživatele cip - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Precetl jsem si a SEVINO se ukazal jako Malej hlupacek co opravdu nepatri mezi growery. Proto opravdu nevim, proc zaklada toto tema, kdyz podle nej jsou vsichni hloupi a neznali. Mozna ze si chce opet jen sproste zakricet a na to tady nikdo neni zvedavej.

Pokud neuznas nazory druhych je to tvoje vec, ale pokud jim za ne budes nadavat nejsi nic nez HLUPÁK!!!

42

Old Post 17-09-2002 v 10:35 AM
cip je offline   Profil uživatele cip   Find more posts by cip   Foto galerie člena cip   Click here to Send cip a Private Message   Add cip to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čaba
Nový Člen

Karma uživatele čaba - 21% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 4

Myslim,ze jsi tady skoncil SEVINO!!!K-

Old Post 17-09-2002 v 10:43 AM
čaba je offline   Profil uživatele čaba   Find more posts by čaba   Foto galerie člena čaba   Click here to Send čaba a Private Message   Add čaba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Total kapor
Stálý Člen

Karma uživatele Total kapor - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Sevino ma sancu vytvorit rekord v negativnej karme, zatial je na spravnej ceste.

Vsetko vyssie napisane berte s rezervou, nikdy neviete pod vplyvom akych omamnych latok bol autor.

Old Post 17-09-2002 v 10:47 AM
Total kapor je offline   Profil uživatele Total kapor   Find more posts by Total kapor   Foto galerie člena Total kapor   Click here to Send Total kapor a Private Message   Add Total kapor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Smažte! To! Někdo!

Srga!

Old Post 18-09-2002 v 09:57 AM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don Karlos
Nový Člen

Karma uživatele Don Karlos - 65% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 7

tak to by sme mely<SEMINO.semino!!!kdo chce kam pomozme mu tam u me ses KO!!!!!

Old Post 20-09-2002 v 10:12 AM
Don Karlos je offline   Profil uživatele Don Karlos   Find more posts by Don Karlos   Foto galerie člena Don Karlos   Click here to Send Don Karlos a Private Message   Add Don Karlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

zabijem Sevina? Příspěvek č. 8

Ještě než to smažete, tak ho už nechte bejt. Teda jen ti, kterým osobně neublížil. A nebo postavit ke zdi a ukamenovat? Myslím, že to, že se někdo zachoval jako hulvát a negramot neznamená, že z něj nemůže být postupem času platnej člen Groweru. Třeba mu jen něco chybí. Nebo přebejvá. Rozhodně se mi nelíbí, že se po něm vozej lidi, kterým nic neudělal. Ale to my češi máme zakódovaný v genech od našich otců dědečků a ti nejmladší od pradědečků.Připomeňme si padesátý léta, kdy kolektivy dělníků ČKD , JeZeDáků a jiný odsuzovaly na smrt lidi, který ani neznali. Já Sevina taky neznám, ale třeba měl jen špatnej den. Třeba.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 20-09-2002 v 10:37 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

No nemám slov

Naposledy upravil acid.hack 03-02-2004 v 20:27 PM

Old Post 20-09-2002 v 17:51 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

tak já to teda lisuju, nevim jestli se kvalita hulení zlepší. ale rozhodně je to mnohem praktičtější na skladování, prostě do nějaký skleničky, nebo já spíš do plastový nádobky od prášků nebo filmovky, nacpu ohromnou partu již vytříděných paliček, zbavených zbytečných listů a lístků bez pryskyřice, celý to tam lisuju nějakým dusátkem, teď jsem používal velkej železnej vrták do vrtačky, a nevěřili by ste kolik se tam toho vejde, slisoval sem to fakt pořádně, filmovka je na znáčkutí tvrdá jak beton, až budu mít všechno nasušený a nalisovaný do filmovek tak to pak zvážim, zdar

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 20-09-2002 v 17:59 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FRONTERASER
Nový Člen

Karma uživatele FRONTERASER - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Take lisovane predavaju aj na benzinovych pumpach ale tam to ma iny obchodny nazov . Alebo zeby toto bolo o inom .

Old Post 21-09-2002 v 12:23 PM
FRONTERASER je offline   Profil uživatele FRONTERASER   Find more posts by FRONTERASER   Foto galerie člena FRONTERASER   Click here to Send FRONTERASER a Private Message   Add FRONTERASER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

pravda pravda, snarku, pod to se podepíšu, tim že dostaneš K+

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 24-09-2002 v 12:32 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubomier
Nový Člen

Karma uživatele lubomier - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

uplne mokre neususene to napxat do njecoho, sprawne som to poxopil? nexat tak 2 mesiace?

Old Post 14-11-2002 v 06:52 AM
lubomier je offline   Profil uživatele lubomier   Find more posts by lubomier   Foto galerie člena lubomier   Click here to Send lubomier a Private Message   Add lubomier to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lubomier! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Obecné N e i n ! Příspěvek č. 14

Samozřejmě lisovat se musí sushené pučo jinaq by ti to mohlo shnít nebo zplesnivět.
Nejlepší je podle mě v akorát sušeném stavu(listy přeschlé,paldy mírně vlhké,ohebné,nedrolivé) pučo slisovat a do mrazáku uschovat-takhle by mělo vydržet velmi dlouho bez ztrát THC.

Old Post 14-11-2002 v 08:47 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubomier
Nový Člen

Karma uživatele lubomier - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

esteze mame toto forum ;-)))) inak mi to VELMI pomohlo pri nastartovani mojej skrine ... uz bezim 2 tyzdne.. ma to 15 cm.. nie je to malo?

Old Post 14-11-2002 v 11:59 AM
lubomier je offline   Profil uživatele lubomier   Find more posts by lubomier   Foto galerie člena lubomier   Click here to Send lubomier a Private Message   Add lubomier to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lubomier! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Ja bych celkem lisoval, teda chci říct budu lisovat-až si udělam lis-na Overgrow byl celkem pěknej návod na lis(cestu nevim, takže zájemci budou muset hledat), ale lisoval něco jiného, sypavého... . Ta úspora místa je vynikající, je to kompaktní na přenos. Jen bych se zeptal-jak moc se to má lisovat (aby to šlo dobře "rozdebrat")? Nebude ten lis zbytečnej?

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 16-11-2002 v 21:05 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás