Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 150w 2nd edition 2x Kalichakra + 2x Mandala #1
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Mičurin 666
Stálý Člen

Karma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Takže to je takový polo hydro? Můžeš to nějak detailnějc nafotit? Kdes to koupil, jak seš s tim spokojenej a jaký to má výhody?

Diamantová folie je znát, vid? ;-)

From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta

Mičurinský 2nd indoor

Old Post 03-10-2007 v 22:00 PM
Mičurin 666 je offline   Profil uživatele Mičurin 666   Find more posts by Mičurin 666   Foto galerie člena Mičurin 666   Click here to Send Mičurin 666 a Private Message   Add Mičurin 666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StrycekPompo
Stálý Člen

Karma uživatele StrycekPompo - 94% PěstitelskáKarma uživatele StrycekPompo - 94% PěstitelskáKarma uživatele StrycekPompo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Smotni si nějak ofuk pro výbojku a holky samotné a pokus se zmnešit vzdálenost mezi vršky rostlin a výbojkou.Rozhodně se ti tenhle krok vyplatí čím blíže tím lépe

Co zasadím to možná i vyroste XD

Soog by PompO-650W-->Check it!!!!

Old Post 04-10-2007 v 19:25 PM
StrycekPompo je offline   Profil uživatele StrycekPompo   Find more posts by StrycekPompo   Foto galerie člena StrycekPompo   Click here to Send StrycekPompo a Private Message   Add StrycekPompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Etienne
Stálý Člen

Karma uživatele Etienne - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Cus... Mas to pekny taky bych chtel rozjet neco podobnyho... napsis jeste nejaky info o skrini velkost a tak... dikes....

Supréme NTM....
pořádnej skunk z Wysočiny woe 23

Old Post 10-10-2007 v 19:08 PM
Etienne je offline   Profil uživatele Etienne   Find more posts by Etienne   Foto galerie člena Etienne   Click here to Send Etienne a Private Message   Add Etienne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
darkous
Stálý Člen

Karma uživatele darkous - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Jede ti to pekne s tou teplotou problem nebude ani kdyz se jeste zvysi, tyhle odrudy pry snesou nebo spis i uvataji vetsi teplotu ale to je na uhlu pohledu a nemusi to byt pravidlem.

1st 250w hashberry+mandala#1 by dark

Old Post 18-10-2007 v 09:33 AM
darkous je offline   Profil uživatele darkous   Find more posts by darkous   Foto galerie člena darkous   Click here to Send darkous a Private Message   Add darkous to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libang
...vyhul...

Karma uživatele Libang - 87% PěstitelskáKarma uživatele Libang - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Cau , muzu se zeptat jak casto zalíváš ? přijde mě že nemáš pěkně narovnany listy..

Old Post 26-10-2007 v 19:31 PM
Libang je offline   Profil uživatele Libang   Find more posts by Libang   Foto galerie člena Libang   Click here to Send Libang a Private Message   Add Libang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
avonex
Stálý Člen

Karma uživatele avonex - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

som amaterr ale aj mne sa top zda povednute

Old Post 26-10-2007 v 19:41 PM
avonex je offline   Profil uživatele avonex   Find more posts by avonex   Foto galerie člena avonex   Click here to Send avonex a Private Message   Add avonex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Čau, koukám ze za ten poslední týden růstu moc nevyrostly. Spíš vůbec, prostor nemáš taky moc vyplněnej, já bych to poroztajoval a nechal ještě týden vegetit. Jak ti píše kolega nakaši vlhkost je pro ne hrozně důležitá, a bez ní kytky "brzdíš"(hodně).
Dělá ti 250 ještě problém s teplotou? Udělej uzavřenej orkuh vzduchu na CT a něco slabšího na odtah.
Měříš PH a EC?
Toš sa maj.Kaspars.

Chronic 600w sklizeno

° NFT ° kokos ° KING SIZE GROW ° sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Naposledy upravil Kaspars 27-10-2007 v 22:07 PM

Old Post 27-10-2007 v 09:26 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Mrkni na kořeny co ti prorostli přes vrchní květník, jestli jich tam je kupa ponořenych v roztoku bez kyslíku tak ti asi zahnívaji, nebo to je v důsledku toho přelité...

Chronic 600w sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Old Post 27-10-2007 v 11:38 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Necháš je na 12/12? připravíš se o mnoho výhonků, kytky ti teď týden pořádně nerostli. Ofuk máš v pohodě. Kořeny co máš v rezervoáru nenech cely utopit a melo by se ti to zpravit, přepni příští týden...a postarej se jim o pořádnou vlhkost. Máš li dej jim do zálivky i enzimi a hnojek trochu min(radši).A zkontroluj si pro jistotu PH zdrojové vody.

Chronic 600w sklizeno

Old Post 27-10-2007 v 22:14 PM
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Pekna skrin a celkem dobrej start a ted o to vse prijdes kvuli tve lenosti
ph a ec je celkem dulezity faktor celeho pesteni, kort pro zacatecnika
uvedom si ,ze ty jsi mozek celeho tveho growu a mel bys mit totalni kontrolu nad vsema faktorama.
Jak ,ale muzes mit kontrolu kdyz neznas ph a ec tvych holek ?
koukej skocit do zverimexu a kup alespon ph papiry na akvarka nebo si zjistim ,kde bydlis a prijedu ti naplacat na zadek ty lenochu

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 30-10-2007 v 01:51 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od ZhulenyJakPytel
mamimka me tedka nadala ze to mam suche

mnt něco mi tu nesedí a nebo sem zhulený jak pytel???

PH

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 30-10-2007 v 10:14 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

citace:
ale jinak ne ze byc hbyl nejaky mladicek to zase neee

nééééé?opravdu néé?

citace:
taky jsem na rady mamky aplikoval nejaky ''tekuty dusik'' do zalivky a snad se vzpruzi

jako NITRO jo?

Old Post 30-10-2007 v 15:47 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morgan
sex & drugs and ska

Karma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% PěstitelskáKarma uživatele Morgan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Odon mam vodu po holeni,se nedivim ze to zabira.Zkus napsat aspon pomer NPK,stoppovy prvky,celej nazev.Treba to fakt funguje.

show must go on

Old Post 31-10-2007 v 14:58 PM
Morgan je offline   Profil uživatele Morgan   Find more posts by Morgan   Foto galerie člena Morgan   Click here to Send Morgan a Private Message   Add Morgan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morgan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Koukam ,ze jsi se s tim popral
vypadaj o dost lip
s tim prepnutim na 12/12 jsi udelal dobre
drzim palce

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 04-11-2007 v 00:05 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

čus
jestli můžes tak zkus dokoupit třeba Phytamin bo ňáký +Enzymy ať se jich zlepší přijem živin tudíž i barva bude lepsí!

Old Post 06-11-2007 v 08:15 AM
Moje
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

1,5ml?do jaké koncentrace?ja leju 25ml do 5l upravene vody....a muzes mrknout jak se jim dari.....

Old Post 06-11-2007 v 08:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás