Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cawes growers, aj vy mate taky poroblem ze by ste sa chceli chvalit vasim kamosom a inim ludom svojou kiťičkou ? lebo ja ano mam taky problem dost ludom o tom rozpravam ze mam doma traavu a cakam ktory z nich ma nahlasi na policiu z mam doma travu
ja si myslim ze je to tak a i pro osobni klid v dusi ze te nikdo nenaprasi u me to vedi jen ten nejuzsi okruh pratel s kterymi si verime navzajem a zatim to tak klape.Myslim ze jestli bych se sveroval i u jinejch tak oni by to mohli rikat zase jinejm a pak uz je riziko vetsi a vetsi. peace
Já vím, už je asi pozdě, jestli jsi to někomu, komu moc nevěříš, řekl. Ty pěstuješ windoor ne? Já bych jim zkusil napovídat, že jsem to už zrušil, že už nepěstuju třeba, že mi to zakázali rodiče nebo tak.
Ale má to menší problém. Nikdo z tvých kámošů ty kytky u tebe nemůže vidět, jinak je docela průser.
Te pic... Me stve ten stejny problem... O mém počínání ví sice jen Ti, kterým věřím nejvíce, ale nikdo z nich nepěstuje - všichni jen hulí. Takže když jim ukážu své kytky, tak jediné čeho se dočkám je "tý voe, drsné paldy", ale povídat si s nimi o pěstování nehrozí. Tak jsem si řekl, že od toho je tady grower... A není nic lepšího, než když potkáš v hospodě týpka, dáš se s ním do řeči, zjistíš, že hulí a on Ti začne vykládat, jak jeho známý pěstuje a vykládá o tom všem a Ty se jen v duchu přemáháš, aby ses mu nesvěřil...ale svým spůsobem je to vzrušující mít takové tajemství...nebo ne...?
Původní příspěvek od teaman Te pic... Me stve ten stejny problem... O mém počínání ví sice jen Ti, kterým věřím nejvíce, ale nikdo z nich nepěstuje - všichni jen hulí. Takže když jim ukážu své kytky, tak jediné čeho se dočkám je "tý voe, drsné paldy", ale povídat si s nimi o pěstování nehrozí. Tak jsem si řekl, že od toho je tady grower... A není nic lepšího, než když potkáš v hospodě týpka, dáš se s ním do řeči, zjistíš, že hulí a on Ti začne vykládat, jak jeho známý pěstuje a vykládá o tom všem a Ty se jen v duchu přemáháš, aby ses mu nesvěřil...ale svým spůsobem je to vzrušující mít takové tajemství...nebo ne...?
no tak to sme na tom trochu podobne i kdyz vetsina mejch kamosu se snazi pestovat ,ale samozrejme ne taky s kazdym se da pokecat vo kytkach..s kterejma jo to se da spocitat na prstech jedny ruky..jeste ,ze mame ten GROWER !!Jo a v hospode je to taky husty ,ted nedavno se mi stalo ,ze sedime s kamosema v knajpe balime speka a pride starej tejpek kolem 40ky..moc vlasu taky zrovna nemel a zadna houzdvicka to taky nebyla a najednou se k nam prikloni a rika kluci nemeli by ste naky huleni na prodej..tak to je jasny jakou dostal odpoved. NE ,jeste tak neco prodat fizlovi v civilu hhhhhhhhAle vcera to byla jina ,pri venceni psa k nam prikraci starsi tejpek odhadem po 50ce s vlcakem da se s nama do reci mi odpalujem larvu a kecame s nim dal..On ukazuje ,jak ma coklaka vycvicenyho a tak..pak povida to mate travcu..??mi mu odpovidame no jasne ,vencime psa tak sme si pri ty prilezitosti sli zakourit..a von muzu si zakourit s vama..?a mi:no jasne
mi pride ,jak kdyz starsi generace chce okusit to co za jejich mladi tak nefrcelo
PEACE
no ako som tu cital tahk mam tiez taky problem z v mojom okoli si nemam skym moc pokecat o kitkách a niekedy by sa my to hodilo poradit co a ako a tak viem je ze tu na to grower ale predsa je to ine ked ted doticny je vedla mna a vidi tu kiťičku na zivo ako len na obrazku ne ?
Asi tak, to je dobrý se takhle domluvit s někým. Myslíte, že je na groweru hodně lidí, co pestují jen tak a nehulí? Já teda nehulím, ale kytičky mám ráááád, když zkoumám jak rostou.