Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem se rozhodnul že si postavým svojí matkárnu pro 4 kytišky poradíte mi jak by měla bejt tak přibližně velká když tam chci dát 70W sodík ?? a jak se vůbec liší od normální skříně ??Můžou bejt matky z klonů ?
Myslím že 70ka by měla na růst stačit, chci mít co sázet na letošní out tak mi to příde jako dobrej nápad
Dík moc za rady a nápady snad se mito podaří nějak sesmolit
No matkarna by mela byt dost vysoka, ale vysku si urcis ty. Muzes si drzet matku co bude mit 30cm a muzes mit matku, ktera ma 80cm. Matky muzou byt z klonu, ale snizujes tim kvalitu genetiky. Stejne tak muzou byt matky z F2 seminek ale budout mit nizsi kvalitu rezu nez rezy z matky z F1 seminek. Byt tebou tak na sodik zapomenu a dal bych tam metlu nebo zarivky od nurturelite, ktery maj modry spektrum (rust).
O jak moc se zhorší kvalita, když je to z toho řízku ???Tim myslím jestli to bude dávat aspoň 75% normálu?? Ja mam momentalne jedině tu 70W sodík a pak v garáži mám 3x nějaký zářivky Tesla 10W ale je tam jen jeden držák bude aspoň trochu ten sodík stačit ?? když sem pod tim rozjížděl skříň tak to rostlo pěkně....
Hydegat: Dík za rozměr budu se snažit to splesknout nějak tak
Na matkárnu pro 4 kytičky budeš potřebovat asi trochu víc, ale pokud to chceš najaře rozřezat, tak se to boxu 50x50x80 dá schovat klidně i na 50-70řezú. A pokud to budeš dávat ven tak si s genetikou hlavu lámat vubec nemusíš, snížení THC je minimální a chuť na venku bude vždycky uplně jiná než na IN.
Dadenka: Jo chci to teď na jaro, abych měl co sázet, možná taky něco prdnu do skříně, semínka už mě omrzela ... To je potěšení slyšet že si stim lámat hlavu nemusím
Jo jinak mám další objev v garáži, našel sem tám jednu (nejspíš) uplně novou zářivku 18W a ty 3 tesly co jsem našel předtim jsou 20W a ne 10. Buď sem se blbě koukal a nebo přez noc někdo změnil čísla ... Bohužel ani nevím jestli něco z toho de, musím koupit kabel a zkusit to zapojit..
Radsej to daj pod tie ziarivky. Pod sodikom ti rastlinky mozu po dlhsom case zacat kvinut aj pri periode 18/6. A tie ziarivky daj aspon dve - jednu cool white a druhu warm white, pripadne kup philips tld 965 (865) de luxe.