Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pejdilova matkárna
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Pejdil
Stálý Člen

Karma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% Pěstitelská

Hlína Pejdilova matkárna Příspěvek č. 1

Tak sem se rozhodnul že si postavým svojí matkárnu pro 4 kytišky poradíte mi jak by měla bejt tak přibližně velká když tam chci dát 70W sodík ?? a jak se vůbec liší od normální skříně ??Můžou bejt matky z klonů ?

Myslím že 70ka by měla na růst stačit, chci mít co sázet na letošní out tak mi to příde jako dobrej nápad

Dík moc za rady a nápady snad se mito podaří nějak sesmolit

Moje první skříňka ze 70W již 250WSklizeno
4xWR, 250W,Scroog Zničeno ale já se nevzdal a pokračoval u kámoše (Sklizeno)
400W and 12x WR, první muj pokus o Hydro pěstování Sklizeno
-=AERO system by Pejdil=- Zkurveno

Old Post 03-03-2007 v 21:23 PM
Pejdil je offline   Profil uživatele Pejdil   Find more posts by Pejdil   Foto galerie člena Pejdil   Click here to Send Pejdil a Private Message   Add Pejdil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rkcz
Stálý Člen

Karma uživatele rkcz - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No matkarna by mela byt dost vysoka, ale vysku si urcis ty. Muzes si drzet matku co bude mit 30cm a muzes mit matku, ktera ma 80cm. Matky muzou byt z klonu, ale snizujes tim kvalitu genetiky. Stejne tak muzou byt matky z F2 seminek ale budout mit nizsi kvalitu rezu nez rezy z matky z F1 seminek. Byt tebou tak na sodik zapomenu a dal bych tam metlu nebo zarivky od nurturelite, ktery maj modry spektrum (rust).

world aware :: free party is not a crime

Old Post 03-03-2007 v 22:21 PM
rkcz je offline   Profil uživatele rkcz   Find more posts by rkcz   Foto galerie člena rkcz   Click here to Send rkcz a Private Message   Add rkcz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Karma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% PěstitelskáKarma uživatele Pejdil - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

O jak moc se zhorší kvalita, když je to z toho řízku ???Tim myslím jestli to bude dávat aspoň 75% normálu?? Ja mam momentalne jedině tu 70W sodík a pak v garáži mám 3x nějaký zářivky Tesla 10W ale je tam jen jeden držák bude aspoň trochu ten sodík stačit ?? když sem pod tim rozjížděl skříň tak to rostlo pěkně....

Hydegat: Dík za rozměr budu se snažit to splesknout nějak tak

Old Post 04-03-2007 v 11:51 AM
Pejdil je offline   Profil uživatele Pejdil   Find more posts by Pejdil   Foto galerie člena Pejdil   Click here to Send Pejdil a Private Message   Add Pejdil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dadenka
Stálý Člen

Karma uživatele Dadenka - 92% PěstitelskáKarma uživatele Dadenka - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Na matkárnu pro 4 kytičky budeš potřebovat asi trochu víc, ale pokud to chceš najaře rozřezat, tak se to boxu 50x50x80 dá schovat klidně i na 50-70řezú. A pokud to budeš dávat ven tak si s genetikou hlavu lámat vubec nemusíš, snížení THC je minimální a chuť na venku bude vždycky uplně jiná než na IN.

Moje matička: https://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=142572

Old Post 04-03-2007 v 13:05 PM
Dadenka je offline   Profil uživatele Dadenka   Find more posts by Dadenka   Foto galerie člena Dadenka   Click here to Send Dadenka a Private Message   Add Dadenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Dadenka: Jo chci to teď na jaro, abych měl co sázet, možná taky něco prdnu do skříně, semínka už mě omrzela ... To je potěšení slyšet že si stim lámat hlavu nemusím

Jo jinak mám další objev v garáži, našel sem tám jednu (nejspíš) uplně novou zářivku 18W a ty 3 tesly co jsem našel předtim jsou 20W a ne 10. Buď sem se blbě koukal a nebo přez noc někdo změnil čísla ... Bohužel ani nevím jestli něco z toho de, musím koupit kabel a zkusit to zapojit..

Old Post 04-03-2007 v 15:23 PM
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Tak dneska sem byl pro dřevo na skříň (ať žijou zběrný dvory ) a nařezal sem si pěkně desky takže skříňka by měla bejt cca 50x50x135cm

Old Post 08-03-2007 v 17:51 PM
PUNX
Stálý Člen

Karma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% PěstitelskáKarma uživatele PUNX - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Radsej to daj pod tie ziarivky. Pod sodikom ti rastlinky mozu po dlhsom case zacat kvinut aj pri periode 18/6. A tie ziarivky daj aspon dve - jednu cool white a druhu warm white, pripadne kup philips tld 965 (865) de luxe.

Biooutdoor 2007

Old Post 09-03-2007 v 21:00 PM
PUNX je offline   Profil uživatele PUNX   Find more posts by PUNX   Foto galerie člena PUNX   Click here to Send PUNX a Private Message   Add PUNX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wiki
Stálý Člen

Karma uživatele Wiki - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Jestli ti muzu doporucit tak jestli to jsou obyc zarivky tak nechej rovnou v garazi.kup nejake specialy,ja mam dobre zkusenosti s oceanikama.

Old Post 18-03-2007 v 22:27 PM
Wiki je offline   Profil uživatele Wiki   Find more posts by Wiki   Foto galerie člena Wiki   Click here to Send Wiki a Private Message   Add Wiki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pejdil
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Momentálně nemám ale bohužel peníze (spíš sem nečekaně v mínusu ) takže to vypadá že matkárna musí počkat a prozatím do ní nastoupí klasický pěstování

Old Post 19-03-2007 v 17:35 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás