Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak rákosníčku....všechny 3 kytky jsou nebula (řízky),nechtěl jsem zbytečne svítit samcům, nebo hermáčům. Vybojka je 70w phillips t-son, koupil sem ji za 270 v nějakým velkoobchodě. 2x větrák z PC zdroje, napojený sou na trafo od vláčku s možností regulace.
Hlínu mám mixlou:1/3 substrat na pokojovy rostliny, 1/3 kokos a 1/3 písek
Jinak včera sem poprvý zalil krystalonem start
Já jen že čím maj víc kořeny místa tím líp ti roste kytka ale asi máš pravdu ta fotka skresluje. Jinak to vypadá docela pěkně. Budu sledovat nadále zatím čest.
vypada to zajimave.. jen ybch taky ekl ze ten kvetinac stacit nebude.. a jakekj je prumer ty site.. docela ybhc mel strach ze ta vybojka je strasne blizko.. abys pak nemel opaleny sisky.. nebo jen listy..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
od vybojky je vsechno tak 10cm, ale je pravda ze ten valec je docela uzkej.Tak sem ho rozpletl a roztahl a ty vetve jsem dratkoval k pletivu, at se to tak nelepi na svetlo.A ten kvetinac je v poho a urcite stacit bude.
Tak uz sem to pletivo musel roztahnout. Nektery listy si proste nedaji pokoj. Jinak uz ted se ptam,kdo ma matku a poskytl by rizek?Dalsi varku bych chtel 3 jiny modely. WW,white shark,chronica, a nejakou mnamku ale nevim jakou...