Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » vadnutí řízků
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Cannabidiol
Stálý Člen

Karma uživatele Cannabidiol - 66% PěstitelskáKarma uživatele Cannabidiol - 66% PěstitelskáKarma uživatele Cannabidiol - 66% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 1

Mám problém ohledně řízkování.

Uřízl jsem první dva řízky dyagonálním řezem, ze dvou matek. Namočil jsem je do Stimulaxu II. (gelový) a píchnul do Rockwoll kostek o rozměrech 4 x 4cm.
Rockwoll kostky jsem dal nejdříve namočit na 24hod., do vody s upraveným pH 5,5.
Kostky s řízky udržuji pořád vlhké ( voda 5,5 pH ).

PROBLÉ SPOČÍVÁ V TOM, ŽE ŘÍZKY JSOU ZVADLÉ A KONCE LISTU SE KROUTÍ A OSYCHAJÍ. NEVÍTE CO DĚLÁM ŠPATNĚ?????
Mám je tam zatím čtvrtý den!Řízky mám v pařníčlu, kvůli vlhkosti a svítim na to 4x coll white 18W.

A ještě jdne otázka?
Když řízky dívíte do Rockwoll kostek, tak potom už je nepřesazujete do větších? A dá te je rovnou třeba do bublleru, s těmi ( malými) původními Rockwoll kostky?

Předem děkuji za odpověď!

Old Post 15-02-2002 v 22:40 PM
Cannabidiol je offline   Profil uživatele Cannabidiol   Find more posts by Cannabidiol   Foto galerie člena Cannabidiol   Click here to Send Cannabidiol a Private Message   Add Cannabidiol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ne vsechny rizky se vzdy chyti... Mne jich z deseti ted odelso dva.. sakra, ja a ten muj cestina... :-)

Kazdopadne vzdy jsem vsude cetl, ze to chce parnicek. Zkousel jsem kytky z podneho a i z "nepodneho". Z podneho se ujaly vsechny.... teda dve mi zplesnively, protoze jsem jej nechal prikryte prilis dlouho. Ale rizky co parnicek nemely, uschly vsechny krome jedne... Jinak nemam zrovna "profisionalni" parnicek. Pouzivam jednoduchy zarizeni. Je to umelohmotny kelimek od Zakysany smetany (v nem hlina a rizek) a prikryty to je litrovkou flaskou zavarovackou... Snad kazdy si dovede presne predstavit, jak to vypada. Kdo ne, tak si reknete a ja to vyfotim a hodim sem...

Old Post 16-02-2002 v 01:10 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tak jsem teď zkoušel poprvé řízkovat a měl jsem podobné "úspěchy" jako cannabidiol, jenomže s podstatně rychlejším průběhem. Řízky jsem také namočil do Stimulaxu II na předepsaných 12h, kde vypadaly ještě dobře, až na jeden flíček na největším listu jednoho z nich. Pak jsem je píchnul do Lignocelu s Perlitem, dal do pařníčku a když jsem se odpoledne vrátil domů, tak už byly polomrtvý. Druhý den pak odešly totálně. Zalil jsem je normální odstátou vodou z vodovodu. Může to mít na ně takový vliv? Jinak rosil jsem svítil jsem... Zajímavý je, že asi před dvouma rokama jsem ustříhl bez nějaké techniky vršek takovýho nepovedenýho zakrslíka, dal ho za okno do skleničky s vodou a zakořenil úplně bez problémů

Old Post 16-02-2002 v 09:07 AM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

Vobcas se mi taky stane, ze mi rizek ve sklenicku zacne vadnout. Ja ho vyndam a udelam mu parnicek z igelitovyho pytliku a do nej udelam par direk. V tom pytliku se udela mnohem vetsi vlhkost. Takze opatrne hrozi plisen a hniloba! Tak to tam nenehavat dyl nez max. 2 dny. Casto jim to pomuze.

Old Post 16-02-2002 v 11:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokiee
Stálý Člen

Karma uživatele smokiee - 75% Pěstitelská

Jak na řízky Příspěvek č. 5

Já osobně dávam klony na cca 24 hodin do vody. Pak je klasicky namočim do stimulátoru, píchnu do RW kostky a dam do pařníčku, v kterym 2-5x denně rozprašuju vodu. Myslim, že hodně pomáhá to namočení. (úspěšnost zatim 100%) Jednou jsem to zkusil bez namočení a 1/2 klonů mi chcípla.

Hulení mě ještě nezabilo , tak proč bych přestával. => Keep smoking with Smokiee .

Old Post 17-02-2002 v 21:50 PM
smokiee je offline   Profil uživatele smokiee   Find more posts by smokiee   Foto galerie člena smokiee   Click here to Send smokiee a Private Message   Add smokiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

STIMULAX 1 vs2 Příspěvek č. 6

Jak nato tak koukám,tak všichni používáte tekutej stimulax. Já se na to ptal v zahradnictví a řeklimi, že tekutej je spíš na dřeviny a narostliny že je práškovej. Takže uříznu, strčim řez do prášku, voklepu a vrazim do substrátu pro pokojový rostliny. Teď to dávám do igeliťáku asi na 1-2 tejdny a pohoda. Nevim sice jak rychle to koření vám, mě se zdá že mi to koření tak standartně, ale každopádně ještě ani jedna žlutá skvrnka, kytičky sice za ty dva tejdny nevyrosly, alepořád maj krásnou zdravou zelenou barvu, žádný usychání nebo tak. Dokud sem neužíval igelit tak třeba po 2 - 3 tejdnech začali kytičkám listy usychat, ale nakonec se vzpamatovaly. Do vody a tekutýho stimulaxu sem namáčel na začátku, ale vždycky ty stonky co byly pod hladinou se úplně skroutily stranou, tak sem toho nechal,přešel na stimulax 1 a teď sem vcelku spokojenej.

ride hard - die free

Old Post 18-02-2002 v 09:39 AM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás