Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » jazyk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
jaká větev je nejhorší?
germánská(eng,ger)
slovanská(czech, poland)
ugrofinská(fin,hungary)
románská(fran,esp,ital)
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
ALC.
Nový Člen

Karma uživatele ALC. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

jednoznačně nejhorší je němčina,hodí se tak možná k ramštajnum a hitlerovi
a navíc co jsem znam učitelky na němčinu ,tak to jsou hrozný píči(samo,že neni pravidlem)

Old Post 08-05-2005 v 20:03 PM
ALC. je offline   Profil uživatele ALC.   Find more posts by ALC.   Foto galerie člena ALC.   Click here to Send ALC. a Private Message   Add ALC. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

jo jasne,jaky jiny jazyk nez nemcina,by mohl byt ten nejhnusnejsi.........
mi prijde nemcina spis komicka.Alles gute!

Old Post 08-05-2005 v 20:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

muj oblibeny jazyk muze byt ten,ktery se mi nejlip uci,nebo i ten ktery mi nejlip zni a nemusim mu rozumet.Jax to myslela presne?

Old Post 08-05-2005 v 20:50 PM
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Me nejvic vadi w v ceskych sovech prijde mi to jak "howadina"

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 08-05-2005 v 21:26 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ta anketa by mohla byt jinak rozdelena, protoze me se nemcina taky hrozne nelibi, ale anglictina je v pohode... Takze sem daval germ...

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 08-05-2005 v 22:21 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
afromaniac
Nový Člen

Karma uživatele afromaniac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jaká větev je nejhorší? Co je to ku*va za dementní otázku???? To je jak kdyby se někdo zeptal která čeleď rostlin je nejhorší, sorry, ale je to fakt debilní dotaz.

Old Post 08-05-2005 v 22:24 PM
afromaniac je offline   Profil uživatele afromaniac   Find more posts by afromaniac   Foto galerie člena afromaniac   Click here to Send afromaniac a Private Message   Add afromaniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Není to blbá anketa, jen si nevšímej některých hulvátských afromaniaců se se třema příspěvkama
Francouzština je melodická a sexy.
Ale co jiný, světový jazyky? Pálí, čínština, arabština. Skvěle zní i aramejština, je to sice starobylý jazyk, ale někde je pořád živý. Latina je taky skvělá, ono těch pěkných a libozvučných by se našlo hafo.

Old Post 09-05-2005 v 13:05 PM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dave-o-
Stálý Člen

Karma uživatele dave-o- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Francouština sice pěkně zní, ale učit se 21 různých časů je celkem fuška, žiju prvním rokem v Belgii tak vím o čem píšu. Navštěvuju tady kurzy pro cizince, ve třídě 20 lidí směska různých národností, od vietnamců, přes araby po mexičany. A z těch všech jazyků co za den slyším mi přijde čeština nejmilejší.

Old Post 09-05-2005 v 16:01 PM
dave-o- je offline   Profil uživatele dave-o-   Find more posts by dave-o-   Foto galerie člena dave-o-   Click here to Send dave-o- a Private Message   Add dave-o- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Afromaniac: He he, pekna reakce, pekna, neni liz pravda...

Co se tyce nejlepšího jazyka, tak se mi docela libi ta nase cestina, ale ucit bych se ji nechtel... Rad mam anglictinu, je to aspon celkem jednoduchy

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 09-05-2005 v 17:01 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ALC.
Nový Člen

Karma uživatele ALC. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

při předchozim příspěvku mi unikla ta druhá otázka,takže to doplnim : nejvíc se mi líbí asi francouština a španělština

JA.miCHi : Mr.Proper má pravdu:"Není to blbá anketa, jen si nevšímej některých hulvátských afromaniaců"(počet příspěvků mi nebere,důležitější je jejich obsah) a já dodávam: o tom která větev je nějhorší by se dalo polemizovat,ale o tom kterej příspěvek v tomhle tématu je nejhorší neni pochyb

Old Post 09-05-2005 v 17:20 PM
ALC. je offline   Profil uživatele ALC.   Find more posts by ALC.   Foto galerie člena ALC.   Click here to Send ALC. a Private Message   Add ALC. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 11

vyznamove by mohla byt zajimava indianstina(konkretne kmen navajo)

Old Post 09-05-2005 v 18:18 PM
tezzy
Stálý Člen

Karma uživatele tezzy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

no germánská ale to jenom kvůli němčině --

Old Post 09-05-2005 v 18:21 PM
tezzy je offline   Profil uživatele tezzy   Find more posts by tezzy   Foto galerie člena tezzy   Click here to Send tezzy a Private Message   Add tezzy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tezzy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

mne se hrozne libi slovenstina a francouzstina.

p s y c h o 8 4

Old Post 09-05-2005 v 18:23 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

......... Příspěvek č. 14

omlouvam se JA.miCHi ale musim se pridat k tem kterym se hnusi nemcina.....
ale nejhezci jazyk je asi polstina. mozna i rustina. na polstine se mi hrozne libi to jejich " češť " (sakra nemuzu ani najit na klavesnici t s hackem.........)
germansky jazyky sou na me moc tvrdy.

Old Post 10-05-2005 v 10:21 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sesto1
Nový Člen

Karma uživatele sesto1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

u mňa je nemčina jediný jazyk, ktorý sa nemusím učiť a viem ho aj napriek vypatlanosti...naučil som sa ho ešte ako krpec keď som miesto slov. tv pozeral furt nemcou...teraz sa tak dobre chcem naučiť aj angličtinu, ale to už je horšie...ale chápem predsudky voči nemčine, nechcel by som sa ju zas učiť odznova...

Don´t drink and drive, but smoke and fly!!!

Old Post 10-05-2005 v 10:27 AM
sesto1 je offline   Profil uživatele sesto1   Find more posts by sesto1   Foto galerie člena sesto1   Click here to Send sesto1 a Private Message   Add sesto1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepan
Stálý Člen

Karma uživatele Pepan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Mezi moje oblíbené jazyky patří španělština, angličtina,čeština a zhulenština... Francouzština je taky fajn ale od tý doby co jsem se jí začal učit ve škole tak už u mě tak oblíbená není-těžkej jazyk. Mějte se...

PEPE

Old Post 10-05-2005 v 11:26 AM
Pepan je offline   Profil uživatele Pepan   Find more posts by Pepan   Foto galerie člena Pepan   Click here to Send Pepan a Private Message   Add Pepan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás