Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ještě mě napadlo
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

hodně podrobnej českej popis ICQ s obrázkama (sice starý verze, ale je to podobný) je na adrese http://www.icq.cz/clanky/read.phtml/22e92b.html

tak a už sem stálej člen :-)

ride hard - die free

Old Post 18-01-2002 v 08:52 AM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
livo
Stálý Člen

Karma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% Pěstitelská

Dotaz Heeelp Příspěvek č. 2

No mě teď zrovna napadlo, že pudu na WC a nevím, jestli kvůli tomu mám zakládat nový téma. Poraďte, prosím

LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...

Old Post 18-01-2002 v 09:54 AM
livo je offline   Profil uživatele livo   Find more posts by livo   Foto galerie člena livo   Click here to Send livo a Private Message   Add livo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

livo :) Příspěvek č. 3

to je fajn.... Livo urcite ho zaloz. Kazdy tam bude psat momentalni stav...
Pripojil jsem se, uvaril kafe, ..................
To je vec
Nekdy mi pripada, ze by Admin mel povolit editaci a zakladani temat jen lidem, kteri si prectou zakladni pravidla a to po deseti minutach ztravenych nad tim textem.......
Technicke provedeni by ale asi nebylo tak jednoduche, jak jednoduse sem to napsal.....

Takzeeeee.......trpelivost......tolerance...pevne nervy

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 18-01-2002 v 10:02 AM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

pomoc lidi! Příspěvek č. 4

dosel mi papir

Old Post 18-01-2002 v 12:44 PM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 5

Právě sem pohnul myší dvakrát do prava a pak do leva ...

just i_oNe

Old Post 18-01-2002 v 20:10 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Hej teď mě něco ..... sakra! Co sem to chtěl ?!?!

just i_oNe

Old Post 18-01-2002 v 20:36 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

???coto??? Příspěvek č. 7

sem takhle se dival a rochnil u bedny a rikal jsem is ze se pujdu podivat jestli jeste neco zbylo v lednicce....
......a ono nic?......byla prazdna.......pak jsem sel do spize ........no jo sem zapomel ja spiz nemam
tak jsem se podival do auta...................a taky nic.....
...
.....
...
...
...........hmmmmmm
,,
,,,
,,
........................co sem to..........
...
...skrabu se na hlave.......
......
.....
.......chtel?
......
......
.....no ......
.........
.......JO! se podivat co je v telce......cha chaaaaa
TO JE ONO!

It is 4:20!!!
Time for smoke.
HighLife

Old Post 19-01-2002 v 02:48 AM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Sorry všem, já sem klapnul na špatnou ikonku, tohle mělo patřit pod článek o ICQ. Snažil sem se to smazat jenže to nešlo že na to nemam pravomoce. tak už si z toho nedělejte prdel :-)

TO DDEVIL: "Nekdy mi pripada, ze by Admin mel povolit editaci a zakladani temat jen lidem, kteri si prectou zakladni pravidla a to po deseti minutach ztravenych nad tim textem....... "
- úplně by stačilo, kdyby admin povolil lidem smazat téma či příspěvek kterej založili/napsali.

[Edited by ziki on 19-01-2002 at 08:17 AM]

ride hard - die free

Old Post 19-01-2002 v 07:15 AM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Už vím .... sákra! Co ... to ... jen bylo ! ?

just i_oNe

Old Post 20-01-2002 v 15:29 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás