Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » nevim co s tim (edit by Jedule - DLOUHÉ STONKY)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
tazman007
Stálý Člen

Karma uživatele tazman007 - 16% Pěstitelská

Obecné nevim co s tim Příspěvek č. 1

čus mam problem stonky sou až příliš dlouhé nevím co s tím a čím to je furt se mi tahnou nahoru a přitom tam sou jen ty 4 listíky Díky za radu cuzz

Old Post 06-04-2006 v 16:25 PM
tazman007 je offline   Profil uživatele tazman007   Find more posts by tazman007   Foto galerie člena tazman007   Click here to Send tazman007 a Private Message   Add tazman007 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tazman007! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZeroONE
Nový Člen

Karma uživatele ZeroONE - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

A kde ty kytky máš?

Old Post 06-04-2006 v 16:35 PM
ZeroONE je offline   Profil uživatele ZeroONE   Find more posts by ZeroONE   Foto galerie člena ZeroONE   Click here to Send ZeroONE a Private Message   Add ZeroONE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

naky blizsi info jinak.......

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 06-04-2006 v 16:39 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joly
Stálý Člen

Karma uživatele Joly - 81% PěstitelskáKarma uživatele Joly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Musis dat blizsie lampu ku kytickam, ale nie prilis aby si ich nespalil. Inak co mas za osvetlenie? Daj nejake info

Cannabis - keď sa z dospelých ľudí stávajú deti

Old Post 06-04-2006 v 17:04 PM
Joly je offline   Profil uživatele Joly   Find more posts by Joly   Foto galerie člena Joly   Click here to Send Joly a Private Message   Add Joly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rory
Stálý Člen

Karma uživatele Rory - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

už sem to tu někde psal, když sou moc dlouhý tak je prostě zasypej hlínou (třeba až 2cm od děložních lístků) a bude to lepší než aby se ti slabonký kyti zlomily

Old Post 06-04-2006 v 17:12 PM
Rory je offline   Profil uživatele Rory   Find more posts by Rory   Foto galerie člena Rory   Click here to Send Rory a Private Message   Add Rory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja*dwarf
Stálý Člen

Karma uživatele ganja*dwarf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

hoď k nim špejli a blíž ke světlu....jestli máš zářivky,tak stačí pár cm,ale jestli máš sodík,tak to je v řádu desítek cm..záleží na vatáži....

Old Post 06-04-2006 v 18:34 PM
ganja*dwarf je offline   Profil uživatele ganja*dwarf   Find more posts by ganja*dwarf   Foto galerie člena ganja*dwarf   Click here to Send ganja*dwarf a Private Message   Add ganja*dwarf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tazman007
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

ty kytky mam u okna pošlu foto

mam nad tim nějakou lampu stolní

Naposledy upravil 10-04-2006 v 22:19 PM

Old Post 06-04-2006 v 19:04 PM
tazman007 je offline   Profil uživatele tazman007   Find more posts by tazman007   Foto galerie člena tazman007   Click here to Send tazman007 a Private Message   Add tazman007 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tazman007! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja*dwarf
Stálý Člen

Karma uživatele ganja*dwarf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

to je na ho*no....pořiď si aspoň ňákou úsporku......stojí pár šupů.......

Old Post 07-04-2006 v 08:38 AM
ganja*dwarf je offline   Profil uživatele ganja*dwarf   Find more posts by ganja*dwarf   Foto galerie člena ganja*dwarf   Click here to Send ganja*dwarf a Private Message   Add ganja*dwarf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rory
Stálý Člen

Karma uživatele Rory - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

na špejly se vy*er a zasypej ten dlouhej stonek... špejle to podrží to sice jo ale ten stonek sylnější nebude a jen to oddálí řešení problemu....
radim:
1) zasypat
2) přidat světlo-pokud je vata
3) sem tam dát ven na vítr stonek se zesílí, a kydž to bude zasypaný tak se nezlomí (snad) no nebo větrákem....

EDIT: vata=peníze, jen pro jistotu abych tu nikoho nezmátl

Naposledy upravil Rory 09-04-2006 v 18:27 PM

Old Post 09-04-2006 v 17:02 PM
Rory je offline   Profil uživatele Rory   Find more posts by Rory   Foto galerie člena Rory   Click here to Send Rory a Private Message   Add Rory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tazman007
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

tady je to foto jake sou chyby dík

Old Post 12-04-2006 v 13:41 PM
PUNKie
Stálý Člen

Karma uživatele PUNKie - 90% PěstitelskáKarma uživatele PUNKie - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

zbytocne nepanikar. na tej fotke vidiet ze stonka nieje az tak hrozne dlha. je normalna. mozes ju zahrabat, ale je to zbytocne. len sa neboj, videl som aj dlhsie. raz sme dali s kamosmi zo srandy gandzu do tmy na chatu. prisli sme tam o tyzden a bola dlha asi 30-40 cm a mala iba delozne listky. tahala sa po zemi.vonku sme ich zahrabali a nechali na pospas. a nakoniec bolo aj na mlieko.

Old Post 12-04-2006 v 14:29 PM
PUNKie je offline   Profil uživatele PUNKie   Find more posts by PUNKie   Foto galerie člena PUNKie   Click here to Send PUNKie a Private Message   Add PUNKie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toos
Stálý Člen

Karma uživatele toos - 69% PěstitelskáKarma uživatele toos - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

to je celkem průměrný stonek
myslím, že sem měl možná i delší
než máš na tý fotce
ničeho se neboj, je to do pohody...

a jinak co s tím plánuješ?
předpokládám, že to budeš asi dávat na balkón, až bude teplejíc??
nebo to necháš za oknem?
ono okno se mi zdá nějakou část spektra zadržuje, takže až bude teplejíc hodil bych to i ven, ale z outdoorem nemám zkušenosti...
mno ikdyž je to skoro to samé jako indoor, akorá musíš vědět, kdy se to má sadit...

každopádně hodně zdaru...

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

JÁ, DREXXY A STROMY- SKLIZENO

CRAZY GROW alias Thomsonka + Hermi

The true about the Cannabis
Příroda lidem aneb léčivo na běžné civilizační nemoci zdarma

Old Post 12-04-2006 v 21:09 PM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bratři
Nový Člen

Karma uživatele Bratři - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

My když měli dlouhý stonky asi týden po vykuknutí z hlíny (před pořízením 400W sodíku) tak jsme je zasipaly až po prví lístky do hlíny hodily pod lampu.. A od těch dob.. Mrkni na naše kytí a to jsme měly vytáhlejší stonky..

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=23138

Old Post 13-04-2006 v 14:13 PM
Bratři je offline   Profil uživatele Bratři   Find more posts by Bratři   Foto galerie člena Bratři   Click here to Send Bratři a Private Message   Add Bratři to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás