Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednoducha otazka - kolik ste toho nejvic kdy vypalili v jednom tahu, v jakym pomeru s tabakem, hashem, atd., s kolika lidma, jakej model a jaky stavy pak byly, atd... Moh by to bejt takovej kontrolni thread - jak moc vlastne vsichni palime
Ja sem teda uspesne polozil rekord prave na Silvestra... 20 - 25 brcek za vecer, noc a kus dalsiho dne, vetsina normalni noname pohoda ganja, ale i troska prijemnyho skunku... prubezne se u toho stridalo tak 5-8 lidi... stavy docela do pohody, kupodivu ani zadnej velkej vytuh... snad jedine u bubnu.
Tak v paleni se obvykle drzim pri zemi. Kourim jen dobre modely z fajfky, a to ciste bez tabaku. Vetsinou jeden az tri prdiky. (cca 0,05-0,15g) Ale dal jsem i celou fajfku (0,25-0,3g) a to uz jsem docela jetý! Jednou, to jsem byl jeste bez zkusenosti jsem si ale uvaril z takove slabsi outdoorove, ale stale zrejme dost silne bhang a dal tam asi 5g. To byl potom stav! Mel jsem slysiny, halusky a dokonce i synestezii (vnimani reality jinym smyslem, nez ktery k tomu prislusi) - treba mi prisla sms na mobil a kdyz to zapipalo, tak jsem videl, jak se z toho siri cervene vlny, jako kdyz hodite do vody kamen nebo jsem slysel teplo, jak sala z kamen! No sila!
rekord by mohl byt treba v tom kolik narves huleni za den do fajky. myslim treba v sobotu,ci patek.
Ale jinak mam rekord tech 97 prdu. bylo to v soutezi kde sme meli zhulit 100. byl to kamosuv venek a uz po 10 jsem mel docela dost. ..
jenom k tomu ten kamos si dal 95 a skoncil pod stolem...ale i ja uz jsem nedal ty 3, jelikoz bych uz asi vylitl nekam na mesic. Potom jsem byl zhulenej jeste 2 dny
kazdopadne to je docela v pohode 90 prdu... fakt je ze takovy nahuleni docela dlouho vydrzi...jako ja byl taky dalsi den este zhuleney... ne sice nejak moc, ale byly takovy stavy a navaly... hucici hlava, zavrate... ale takovy prijemny... jako na nejaky horsky draze
kdo chce trhat rekordy tak at se nastehuje k luckyBOBovi,me staci kdyz sem u nej hodku a vytiram kdejakou škarpu po ceste dom
to jednou sem si sel pucit nejaky CDcka uz nevim co to bylo,dojdu k nemu do pokoja a co nevidim na stole lezi par dyleraku nacpanych takovym zpusobem ze se me podlamovali kolena=),navic to byly docela silny modely myslim cerna vdova,orange,svetluska,a pak cosi z ceho sem mel jeste druhej dej zkroucenou hubu ani sem si nemusel davat moc prdu abych si nevidel na spicku nosu(znate to....8 hodin v totalnim temnu )
Na Mikulasa som dal s kamosom daco cez 30 pukov z takeho modelu co staci 5-6 pukov a si dost v srackach. Ale nevidim zmyslel v tom ze kolko dam. Davam dovtedy dokedy mam dost
Mno ja sem dostal vzor od kámoše ze zakladky kerýho sem neviděl 4 roky a on mi dones skérko kerý vlastnoručně přepěstoval. non-mix takže vlastní odrůdka moc fajnový.
Tak jsem toho zpukal 6 skel,a zasek jsem se v asi -8 stupních na balkoně na zhruba 3 hodinky mno a jak sem pak vlezl do tepla tak to semnou málem švihlo. Potom jsem jaksi cestoval mimo tělo a to naprosto nechtěně a když se o to člověk snaží tak to nejde