Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, jo..vypadá to dobře! Hele nemohl bys sem dat nejakou fotku s tim zapojením výbojky? ..ja mam taky Philips master son-t pia plus ale 250W a ne a ne to svitit!
na 29. den je to dost huste na tu 150w ...na taky 50 den uz bude na co pozerat...
p.s.: odtah od vybojky nemas?...ako to mas s teplotou? ...ten pritah a odtah staci?... a co to su za vetraky? (mozno si to uz spominal ...)
Původní příspěvek od Grycon 4all:chci se zeptat jaký máte kdo zkušenosti s ripenem?Mně se zdá že má hodně nízké pH protože kytičky podle toho tak vypadají.Kolikrát zaleváte ripenem před flashem? (koncentrace je 7ml ripenu na 2l vody)
Já sem s ripenem naprosto spokojenej.Dávám koncentraci 4ml/l a s kytkama to zamávalo neskutečně.Hlavně ztvrdly na šutr.Výborná věc podle mě.Kytí budou na flushingu 12 dní(od posledního hnojení) a zalitý budou 3x.Každá dostane po litru vody s Ripenem.A ke konci 4 dny sucho a 24h tma.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -