Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Teplota,,,
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Tak nevím, nevím,, Mám teď konečně sodíkovku ale je tam teď 50`C (25cm od vyb.) no a kyti je od ní 40 cm tak nevím jestli to nevadí,, zatím to nevypadá, že by si stěžovalo,,
Co myslíte vy ? ?
PS: Větrák tam mám jenom jeden nahoře na odsávání,, je to ten procesorovej na 12V.

Old Post 22-11-2001 v 22:53 PM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blackberry
Stálý Člen

Karma uživatele blackberry - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

50 stupnu????? jenom jeden vetrak na odsavani? a kytky budou dejchat co?
U kytek by si mel mit okolo 25 stupnu, prootze kdyz je vetsi teplo, dela se tam havet...mel by jsi tam mit jeste alespon ventilator, kterej ti pomuze k tomu, aby vzduch cirkuloval kolem kytek, coz je pro ne hodne dost dulezite a o par stupnu ti to tam ochladi... co vlhkost, pri ty teplote soudim asi nic moc...

Blackberry

Old Post 22-11-2001 v 23:30 PM
blackberry je offline   Profil uživatele blackberry   Find more posts by blackberry   Foto galerie člena blackberry   Click here to Send blackberry a Private Message   Add blackberry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RotNeo
Nový Člen

Karma uživatele RotNeo - 0% Pěstitelská

Nápad teplota Příspěvek č. 3

Zdravim Os. mam sodik 400 ve skrini ,mel jsem teplotu 33 az 36 c. a kytky se netvarily moc dobre.p.s.pestuji kratce.

Old Post 22-11-2001 v 23:33 PM
RotNeo je offline   Profil uživatele RotNeo   Find more posts by RotNeo   Foto galerie člena RotNeo   Click here to Send RotNeo a Private Message   Add RotNeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

To BlackBerry Příspěvek č. 4

Říkám, že ten teploměr je 20 cm od lampy,, takže to je asi norm. ale zajímalo by me, jak daleko mám dát kytí.??

Old Post 23-11-2001 v 00:46 AM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johan
Nový Člen

Karma uživatele johan - 0% Pěstitelská

Re: teplota Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od RotNeo
Zdravim Os. mam sodik 400 ve skrini ,mel jsem teplotu 33 az 36 c. a kytky se netvarily moc dobre.p.s.pestuji kratce.

Na to sa vyser!!!!!v skriny je pestovanie na hovno pri teplote33- 36 je to samovrazda !!!!!!!!!

afgan

Old Post 02-12-2001 v 22:07 PM
johan je offline   Profil uživatele johan   Find more posts by johan   Foto galerie člena johan   Click here to Send johan a Private Message   Add johan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HoumBoj
Stálý Člen

Karma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% PěstitelskáKarma uživatele HoumBoj - 87% Pěstitelská

OOO Boze vy ste hlawy Příspěvek č. 6

Zase tady reshite neco co je uz fsude.POuziwejte vyhleeawani.Ale nemam co delat tag se na to kouknu , tagze
Oskare proc se ptas jak moc dat kyti pod to misto s 50Stupnema?Ty vole je snad jasny ze to musíš dát co nejníž to pude , protože tam bude ta teplota nejmenší, to je divný co ale je to tag.Ne hel změř si to kolik je tam dole a jestli bude ta teplota větší jak 30 stupnu tag si tam budto pridej este jeden vetracek nebo si dej pod vybojku sklo nebo folii a teplota se ti snizi a vlhkost zvysi.To s tim vetrackem tos snad nemyslel ten malinkatej na procesor , dyt to nema zadnej vykon.Koukej tam dat zdrojovy vetracky.Ja mam 150W a ve skříni mam dva vetráčky na odtah jeden na čerstvý vzduch a jeden na cirkulaci a taky mám co dělat
johane-doufam zes to už napravil protože při taghle brutální teplotě ty kyti vypadali moc špatně co,jo a oskar ma 250W ne 400 jax psal,ale to je jen detail
No nic tag Vam přeju ať tu teplotu zvládnete.Čus Houm

[Edited by HoumBoj on 02-12-2001 at 11:45 PM]

Jeden doušek nigdy nestačí.

Old Post 02-12-2001 v 22:42 PM
HoumBoj je offline   Profil uživatele HoumBoj   Find more posts by HoumBoj   Foto galerie člena HoumBoj   Click here to Send HoumBoj a Private Message   Add HoumBoj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ahoja, no pokud ti kytky žijou, tak tam určitě 50° nemáš, takže závada bude spíš v tom že máš ten teplomněr tak že ti na něj svítí světlo. Prostě ho něčím zastiň (papír.......) a zařiď se podle teploty namněřené potom. Ale větrání přidej skoro určitě.

s.L.

Pod tímto nickem píší Yawn a Getluna.

Old Post 03-12-2001 v 16:37 PM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Příspěvek č. 8

Tak to větrání jsem tam šoupnul hnedka druhej den a bylo to v poho,, dal jsem tam dva PC-zdrojový větráky (jeden jsem vzal ségře z 486tky a druhý musel koupit, protože v žádným obchodě vyhořelej zdroj neměli) a teplota je pod 30. Takže už je to OK,, Silnější větrák jsem dal na přívod protože jak jsem to udělal naopak tak se mi to celý zavaxovalo )))) Mám totiž konstrukci důkladně obalenou alobalem,, (samozřejmě i s dvířkama na magnet, ať si tu někdo nemyslí, že to kytí nějak týrám,,)

Oscar
Enjoy joint

Old Post 03-12-2001 v 19:55 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás