SCRAT
Stálý Člen

|
jo a este kwítí:je to 8*snow white!!(snehova vlocka nebo tak)je to ze seeds!!70eur 100%female
delal jsem s nima docela blbyny nejdriv chvilu po vykliceni jsem ji dal 10* silnejsi koncentrat hnojiva!!spletl jsem si davkovani daval jem na 10l pritom to byl pomer hnojiva na sto.......vyhulena hlava!!dostaly to tak ete i jamacan pearly ktery sly ven ale to sem nepatri...!
hlavni je ze to prezily no tak jsem chvilu nehnojil!!ted mam problemy docela prelivam!!ale to se zatim moc neprojevuje taky to utnu...ale hnojil jsem po dvou dnech!!hnojivo jeden den pak dva dny vodu!!a pak zase hnojivo!!to byla dalsi chyba!!prestavam hnojit!!a ted jen vodu! jo a malem jsem zapomel ze jsem postikoval za svetla!!!sem maslo,...!zalivam rano!!pracuju a nevydrzim do jedne hodiny rani vzhuru!!
no kvitka uz sou poznamenany........kuli tomu hnojivu ma jedna docela dost popalena osichaj ji kraje listu ale jen u jednoho patra!!pak tam ma jedna jednu hnedou tecku skoro u prostred listu jinak v poho!! a jedne se divne kroutej listy dolu!!kokal jsem na breberky ale nic sem nevidel!!....ted skusim to foto
|