Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarte všichni huliči a huličky zajímalo by mě jestli máte nějaké vychytávky a zásady při kouření za účelem nejlepšího dosáhnutí stavu HIGH (např. menší šluky víc prásků za sebou nebo jestli radši hulíte míň a víckrát za večer atd.jeden známí mě říkal že si nikdy nedá víc jak 5 prásků na jednou jen nevím proč). Doufám že tenhle thread ještě nikdo nezaložil a pokud jo tak sorry
No ja hulim ze skla. Vstrebam vice thc jeste jak to brutalne tlacim do hlavy tak staci jenom 3 czoudy a jsem v sedmem nebi. Neni to moc dobra technika ale ja ji nejvic pouzivam. Jinak asi shooty z jointa je taky paradni rozstrel do hlavy
Hmmm...kdyz se chci fakt zabit tak to do sebe tlakuju hlava nehlava (proste dlouhy tahly prdy az do paty ) ale nejspise neexistuje nejakej super zpusob jak dostat z brka vsechno
Mno kámoš má jednu šluknu, kerou je wopravdu umění vůbec složit(.....cca 80 dílů..) a soukromě jí říká "Zatáčka do prdele"....měl sem možnost ji zaběhnout jedním venkovním skérem...teda a potěsh koště..))
Jinak sou asi pro jistotu nejlepší dlouhý shoty, ale nesměj bejt moc prudký...to by ti mohlo roseknout plíce a hlavu...pjekně pomajinku a co nejdýl vydržet, mno a pak nashledanou krokodýle....)))
Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!
udelej si z pet flasky vodarnu. staci k tomu zatka z pet f. ,dve hadice a kotel. do zatky udelas vde diry (musi sedet presne na hadice). protahnes hadice - jedna saha az na dno flasky, ta je na kotel a druha je kratka tou sajes. z nouze sme kourili seno. chut hnus, ale aspon to valilo pres vodu a hlavne sne byli uplne na sracky. je to v celku dobre prenosny, staci jen ta zatka s hadicema, pac pet flasku vzdycky nekde sezenes. hodne stesti za zkousku to stoji.
Zkus nasát opravdu plné plíce kouře, ale ne jedním prdem,
ale po asi 54 až 32 malých šloučičnícíchčích.
Následuje nejdůležitější: Zadržet dech tak na minutu a půl,
potom pomalu vydechnout a už nikdy nenadechovat.
Dostaneš se opravdu HIGH a stav ti navíc vydrží dost dlouho (navždy).
Ber to jen jako nezávaznou radu, sám sem to ještě nezkoušel.
čeče, to bych musel mít plíce jak slon, abych to tam teho tolik napral....))) a nevím esli bych to minutu a půl vydržel, to mám co dělat, gdyž tam mám kyslík, mno ale ourčitě to vyzkouším, co to dá..))
Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!
Zdarec,můj největší rozsekávač je zemnice. Najdeme pěkné místečko ve svahu s měkčí hlínou,vezmeme dve klacíky,z vrchu a boku uděláme otvory které propojíme,vrchní vyštouráme do kónusu, začistíme a na spodní nasadíme uřízlou PET flašku,nebo dutý rákos.Pečlivě utěsníme,do horního otvoru vložíme kamínek,který tam padne jako u šlukovky,smícháme 1g Hašiše s přepálenou cigaretou,naposledy to u mě byly" teplé uši"
a kouříme. Je to odpal tak pro 4 lidi.Natáhneš v kleče u země,to je
první rána a pak se postavíš,Když můžeš, a to je druhá rána.
Dá se to i se skunkem a ganjou. Hodně štěstí.
2 Realist:
ten thread sem četl celý (teda pokud se do něj zatím nic nepřidalo), ale probíral něco jiného než co chci já sem měl na mysli ne techniky jak je voďár atd. ale vyvhitávky ať už kouříte z jointu skla nebo čehokoliv jiného tak jak sem to psal na začátku malé prdy ale víc nebo radši pořádný zátah atd: chtěl sem vědět co se komu osvědčilo
2 čeřeň: kýbl je větší šupec (gravitační dýmka) i když voďár z dvojky flašky a alobalu je take mazec (jednou sme z byli s kámošem požitím jednoho šluku z voďára tři hod. v hajzlu a nebyl to žádný skunk nebo tak bylo to spíš horší) no až na tu spotřebu u obou ale zas stojí za to
Heustey je shot, když rychle a silně foukneš, ale ne tak, aby lítalo i to žhavý. Gdyž ten druhej hodně nasaje, zaručeně to posílá HÓÓDNĚ HIGH!!! Nedoporučuju opakovat víc, jak 3x. Minulej pátek sem si dal AK47 a zabiják!!