Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a nie nie svietit skusil som vsetky zapojenia ( zobrazene na startery aj tlmivke) nikto v mojom okoli mi nevie poradit....ma s tym niekto skusenosti?
chcel by som mat tie ziarovky zapojene paralelne (vyvedte ma z omylu ak to nie je dobry napad?1???) je to asi lepsie ako mat 1x 150W pre rastlinky ? ze?
po zapojeni mam na startery 500V (je to v poriadku?) aj v objimke, ale nie a nie to nakopnut, ani blik )
vsetko je nove , ziadna stara chara
Semienka uz lezu z hliny tak radte prosim ))
cez kontrolu existujucich tem som nenasiel nic co by mi s tym pomohlo
!!!!!!! tych 2x70W uz neplati, vymenil som to za 1x150W !!!!!!!! ale aj tak to nechce svietit
Diky
nevim jestli jdou zapojit dve vybojky na jeden starter a tlumivku.. takhle jdou jen zarivky... myslim ze by mela mit KAZDA vybojka svuj starter urcite ... tlumivku nevim... zkus HLEDAT....