Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hugila: no nevím, stejně jako normálního wuxal je to vysoce koncentrované a proto se toho dává nanejvýš pár mililitrů. Myslíš, že to bude tak hýbat s pH? Kámoš si tohle hnojivo nemůže vynachválit a trochu mi ho taky dal a nepozoroval jsem zásadní vliv na pH... Taky jsem toho dal ale tak na špičku lžičky (odhadem 1ml, je to taková kašička ). Takže sufane, já bych se toho nebál, na růst je to jistě vynikající hnojka...
No, jenze tam neni zadnej Fosfor....nebude to kytce v rustu vadit, ze nedostava totalne zadnej fosfor? (vim ze je potreba na kvet, ale neni trochu potreba i na rust?) Mam ho a rozhoduju se jestli snim pohnojit....
určitě jen na růst, ale vápna je tam fakt moc. Zdá se mi blbost srážet Ph, když je to hnojivo pro vápnomilný rostliny-teda se spec. vysokým Ph. Vyměň Wuxal SUS Kalcium za Wuxal Super a budeš mít pokoj. Jo, není Wuxal jako Wuxal. Pokud chceš o Wuxalu Super nějaký info, není problem, je to moje dvorní hnojivo.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....