Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute mili groweri!
Tak jsme s kamaradem konecne rozjeli skrin, v nadeji ze bude kvalitni skero!Pod sodickama si hovi 2x WW + 1x orange + 1(nevim co to je)!
Pestujem klasicky v hline v 5 litrovych kvetinacich(respektive v kazdem je 5l hliny), hnojime 1x tydne Becuzz rust a ted na kvet Becuzz-kvet!Teplota ve skrini je cca 27-8 stupnu.Kyticky se samozrejme snazime drzet hoodne bliizko sodicku, ted na kvet je to cca 8-10cm. Jinak lampy jsou 2x70watt Phillips son-t plus. Jeli sme ze seminek jelikoz na rizky nebyly prasule(ted jiz muzu rict ze ve skrini zbylo 5 kytek, z cehoz jsou 3 maminy:-)).Ve skrini jsou 2 vetraky z PC, prekvapilo me ze teplota je v poho i se dvema. Jeden je na odtah u lamp a jeden na vtah u kyticek(je trochu dost nizko, priste ho dam na uroven vrcholku kyticek)
Jestli mate rady c pripominky, sem s nima, o to me prave de!
Zdravim growery opet po tydnu...diky zahodnoceni vsem
bohuzel sem fotecky nekam zasil, tak dnes to bude bez nich, ale pristi tyden to napravim..!No kyti jsou 10 den na kvetu a zacinaj docela dobre chlupatet, taky se zacinaj pekelne natahovat za svetlem, ale snazime se je pritahovat draty dolu, tak doufam ze se brzy holky zastavi...Ve skrini zbyly 3 kyti--2x WW + 1x Mazar
to Imozo--: Tak ta kytka mela hrooozne malo hliny v kvetinaci, tak to mozna bylo tim, ty listy vypadaly fakt hnusne, ale uz je presazena a vypada mnohem leeepe(je to Mazarek)...
Zdravim growery opet po tydnu
Mam hroznou novinu k vuli ktere jsem fakt moc nas*any!!!Na jedne WW se mi udelal hermac, vylezlo na me par kouli, ktere sem tam vubec necekal :-( a nevsiml jsem si jich vcas, tudiz cela sklizen je mrte oprcana, delaj se vsude semena a ja sem mooooc nestastnyyy :-(( . Fotky sem hodim pristi tyden.....peace