Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od Pupiset 2MaaaYaaa
Taky jsem chtěl do něj jít, nakonec jsem zvolil vyšší watáž a lepší box, nicméně ta lampa je dobrá
Já jsem si box vyměnil v setu s malym příplatkem za 75*75*200 protože 80 se mi nevejde
A se světlem jsem zvažoval jestli nevzít tu PRO variantu a jestli stačí 200 nebo raděi 300W. Po konzultaci na pultě growmarketu jsem byl přesvědčen (za což děkuju!) že 200W nePro bohatě stačí do těchdle malejch boxů.
300W bych tam musel kočírovat na teplo a využil bych jen 60-80% výkonu maximálně. Tim jsem defakto na 200W a bude mi to žrát míň.
Po měsíci používání musím jen souhlasit, možná bych vzal tu PRO verzi kdybych vybíral znovu. V květu bude lepší ppfd takže dá víc užitečnýho světla.
Cos vybral?
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..