Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Mate radi Hipiky - Klikni zde pro originální téma
Time4Tea
Proti Hipikum nic nemam. Ale gdyz mi nekdo vobtěžuje mladou, tak mam proti nemu hodne!!!
Dude
Rayman> podle toho jak to popisuješ, tak to vypada jako by to byl Víťa - největší plzeňskej hipík, toho času pražák:D - to bylo dobrý zvíře:)
jinak já hipíky mam rád a nejradši mam hipísačky;) - teďka už je to u nás slabý, ale gdysi byejvala u nás každej tejden akce v klubíku jmenovala se Flowers revolution - to byli zlatý časy - všichni korálky, batiky, krásný hipísačky, žádný prodávání hulení, vždycky něgdo měl... paráda...
teď se u nás komunita trochu rozpadla...lidi začli chodit na jiný věci...
Flower Power:smoker:
sewo
...u nas su wpoho hipici ... vela z mojich kamosov su hipici a uplne wpoho ludia ... no to mozno len nas ...
steve
hele stačí bejt tolerantní ať k hipíkům náckům,kdovíkomu to ye yedno!oni taqy mají svůj způsob myšlení svůj pohled na svět, rozum co naplat?....není v naší moci jim to odpírat a stačí když se budeme z celého srdce věnovat svému srdci a své nitro zušlechťowat..:)
služba ctnosti je v naší moci...proč jí bránit?
Jardak
Hmm...Já jsem pár hipíků viděl, ale žádnýho osobně neznám, ale má doměnka je že jeden den můžou být v poho a další pěknej voporuz
Dude
Time - jo hele sem normálně koukal, já mam zafixovaný hippies jako děsně poho lidi, možná občas až moc naive na mě, ale poho a najednou zjišťuju, že možná zbytek společnosti na ně kouká jako na nácky:confused:

a co muzika šedesátejch let? já to teď dost flákal viz výše, ale starej CDJ Březina znovu vyrazil do boje a každej čtvrtek nám pouští naše songy:punk:
ulítává si něgdo ještě na šedesátkách????
blek
Neni to fuk šedesátý, sedmdesátý, Bethoven, nebo Duft punk. Co je dobrý to je dobrý.

Já mám rád Vlasy- muzikál.

No a s hipíkama, myšlenka a idea moždá dobrá, ale taky se jim to tenkrát v usa zvrtlo v totální zevling žebrání a fet. Stejně jako rastu rastou ani hipíka hypíkem nedělá jen účes a kalhoty do zvonu. Co vlastně dělá hipíka hipíkem?
Respect for all

PEACE FLOWERS FREEDOM HAPPINESS
Siam
nevadí nezávidim
Shadoow
Hipíci?
jo znám jednoho a ten je úplně f pohodě taky si pěstuje ale moc se mu to nedaří:D
edamaslo
mno s "par" hipikama/ckama sem se v zivote uz setkal a zatim ani jeden kokot(asi mam holt smulu na lidi :*]) vsichni pohodovi lidicky... rozumne se s nima kali a jak vyse zminil TIME tak kazdej hulic ma v sobe kus PEACE LOVERA... vemte si napr. neni vam na tom svete krasne kdyz si nekde v prirode zahulite? nechcete valku, mate radi prirodu atp atp...
ZEta
osobně neznám žádnýho/nou: nevaděj mi - jako spousta dalších jiných spoluobčanů - nevadí mi vůbec nigdo:cool:

:flick:snad jen revizoři a policajti, ty nemůžu vystát

tag doufám, že jsem se nikoho nedotkla
cosmos
BohouR to je jasný:D

Rayman
Co mi to jen připomíná odsuzovat lidi jako skupinu?CO?
Lidi jsou jednotlivci a každý je jiný, ikdyž jsou ve stejný"skupině".
Chce to toleranci! Asi si potkal nějaký idioty a byli to hippíci a stejně tak by to mohli bejt rastamani či kdokoliv jiný...:jumper: :punk: :beer: :girl: :vampire:
Taker
4 Dude
To si piš:) Šedesátý ty můžu kurefsky - oldies but goldies!!!!:bravo:
Onehdy u nás existoval klubík kde se každou sobotu hrála tahle muzika. Tam sme prostě nemohli chybět. Dobrý na tom bylo (ale jen pro nás) že tam skoro nikdo jinej nechodil takže to bejval většinou večírek pro naší komorní sestavu s muzikou na přání. S chlápkem co tam hrával sme se hned seznámili a ten nám tam dělal vopravdu hustý akce. No ale asi po čtvrt roce to zrušili... (překvapivě :eek: ) Prostě peněz se nedostávalo. A naše partička byla jen slabou náplastí...
Teď za takovýma akcičkama musíme vyjíždět do swěta no.
Dude
hele sele - pro tebe bylo asi nejlepší nějaká kombinace stalinistickýho fašismu, ne? to by se to řešilo...
virgill
2 Rayman kdyby se me stalo neco takovyho tak je me jasny ze to nebyl zadnej hipik ale nekdo kdo jen tak vypada (stejne jako kazdej skejtak nejezdi dneska na prkne jestli vis co myslim) protoze obtezovani nekoho je proti myslenkam hipies pokud nejde o to obtezovat vladu nejakym protestem ale to je jina vec nez o ktere si mluvil...
peace to all
Tajné
pan.sele: tahle planeta by uživila daleko víc lidí, kdyby naše civilizace (Evropa a hlavně USA) tak hrozivě neplýtvala přírodními zdroji.
Dude
jj, to je Vitexovo stránka:)
sele: hele to s přemnoženim, ale s hippies nijak nesouvisí:confused:
Mr.Proper
pan.sele: kdyz ne laska a mir, tak co muze lidi zachranit? Pujdes ty prebytecny (podle tvoji homofobni teorie) tedy vystrilet? Tak hodne stesti a naboju...
Ach jo.
oton
tak úvodní téma je o hovnu, když někoho obtěžuje hipík kvuli ženský, tak to nemá nic společnýho s tim že je hipík, to dojde sand i blbýmu, hodit všechny do jednhoho pytle, to je to co nejvíc odsuzuju!

jinak k hipíkům mám celkem dobrej vztah a jejich myšlenka je mi celkem blízká, bohužel v dnešní, posraný, konzumní době kde se všichni honěj za prachama, je uplně nerealizovatelná

jen s tim přenožením, je to k zamyšlení, já nechápu proč se v nejchudších zemích světa lidi nejvíc množí, to je pro mě prostě nepochopitelný, vůbec bych si nedovolil do toho srabu přivést potomka, v tohle je nechápu

svět se vydal cestou moci a peněz viz fucking USA, ale i evropa, z toho neni návratu... planeta to prostě neustojí, jedinou útěchou pro nás může bejt to, že se toho my pravděpodobně ještě nedožijeme
Johnik
No já byl hipík, hulčo v poho, dělám i DJ a hraju oldiesky. A osobně si nemyslim, že by hipíci byli ňáký vopruzové, spíš to byl ňákej magor, co se za hipíka jen vydává. A nebo byl mimo a nic neví. Možný je všecko.
replikant
Kurwadrát. Všechno je to banda zasranejch hipíků. : )))
director
2 pan.sele

ustřelenej jseš spíš ty a plácat nesmysly ti taky jde..
Co máte proti hipikum?Ja myslím že sou v pohode nikoho neotravujou hledej si jen sebe a kouří travu.
director
2 rolník

hlavně, že mi kážeš a sám děláš to samé..

Četl jsi od něj všechny příspěvky k tomuhle tématu?
director
třeba tohle:
dit uz tohle je picovina je tu 6 000 000 000 parchantu a mi se mame mit furt radi a mnozit se.
hipici proberte se mir rovna se prelidneni. prelidneni rovna se hladomor. uz ted pul planety nema co zrat.
ale hlavne aby sme se meli radi..........

jeden z těch parchantů jseš i ty, takže podle tý tvý teorie jseš tady trochu přebytečnej, ale jseš tady, ale těm ostatním bys tu šanci nedal, ty bys radši nechal umřít..
Tajné
pan.sele: aspoň s tebou vymřou i ty tvoje:rocket: názory.
hexamin
hmmm
je tu este moznost ze ti ten hipik zensku neobtazoval a ze ona nebola proti hehehehehehehe
muzi maju sem tam pocit ze im zensku niekto obtazuje aj ked to nieje pravda
no a blbich je dost takze statisticky budu aj medzi hipiky
drinker hulič
hm, jasne, dame speka, pokecame vo karach, a cestou vystrilime par hipiku, a pak se osoustame co? zvrhlici... ne sorry ;)

myslenka miru neni nerealna ani dneska. to asi moc cumis na novu. a bohuzel vetsina lidi ma na hipiky asi stejnej nazor jako moje jednoducha blond spoluzacka (jinak fede kocka, ale fakt jenom na to jedno...) : nemam rada hipiky proto ze se hnusne oblikaj.
cim je krmit? no obvykle se ji jidlo... ale motas nebe a dudy a ses v koute takze nech ty trapny diskuse. nemas argument. a my ostatni se musime nenavidet, kdyz ma nekdo taky hlad?

a ja se tesim na leto az vytahnu svy batikovany hadry a vymenim je za ty cerny depresivni cerny... a budu chlastat vino u ohne. a mluvit spanelsky s opilou kamoskou. a ubalim si bre na přehradě, budu poslouchat sedesaty a koukat na baby nahore bez a na parniky a smat se telatum...

peace!
replikant
pane sele,
kdyby se uskromnilo asi 10% nejnenažranějších prasat na zeměkouli, tak by zbytek planety nevěděl co je to hlad. trošku složitější rovnice než ta tvoje. pak je tady pořád nějakej pokrok v technice i zemědělství. před 150ti rokama první embrya nácků tvrdili, že zeměkoule neuživí víc jak 5 miliard lidí.
ale jinak seš dobrej misantropík, hehe
Tajné
pan.sele: třeba by se mohlo na polích kde se pěstuje krmení pro dobytek pěstovat jídlo pro lidi. Stejná rozloha co uživí 1 "normálního" člověka uživí 16 vegetariánů nebo 50 veganů!
replikant
2Tajné:

už aby to bylo. Ale stejně myslim, že nenažraný masožravý prase radši nechá vychcípat pár lidí než aby se vzdalo svýho zkurwenýho stejku nebo hamburgra u Meka.
Proto se množme. Ta válka bude asi wopravdu jedinej lék.
hexamin
no ja mam hipikov asi celkom rad a hamburger z mg by som si nikdy nedal ale mesa by som sa koly par ludom nevzdal hou
Yarreck
Tyyy joo,to me teda vrazilo do zidle..!! Je zil v domneni ze hipiky ma rada vetsina populace.. Ja sam sem jim wzdy fandil a uz od osmi let sem vedel ze jednou chci pracovat jako hipik.. Nejsem chudey,ale maluju si tricka,posloucham velmi s oblibou 60ty leta,kourim moudry kour .. Co proti nim mate..?? Do nikoho se neserou,to ze jeden se sral do neci mlady,me by to potesilo,ze bych vedel ze se nelibi jenom me.. Kazdej je nejakej a tohle je podle myho ta nejvic pohodova a nenasilna skupina..
2 paan sele..: hele,v jistejch ohledech mas pravdu.. ale nigdo nerika milujte se at je nas 10 miliard.. 99% hipiku dnes pouziva gumu.. za chvilu pochcipem hledem,ale nasi generaci to uz muze byt jedno,ne..?? a my fsichni stejne prezijem,protoze vime,ze jedine cannabis nam muze dat vse,od pokrmu,pres osaceni az k pokureni.. Flower Power
drinker hulič
rolník: promiň, ale myslím že nikdo z nás není nějakej světoznámej ekonom nebo tak, aby tady moh rozumně hlásat jak nakrmit miliardy lidí. sorry nejsem miss world.
zatímco vy tady říkáte úplnej nesmysl, jakože hipíci podporujou světovej hlad, přemnožení lidi a podobný nesmysly.
a nevím co ti příjde drsnyho na tom ze si zahulim na priglu - zatimco ty budes kecat o karach, ze... prosimte je to o nicem a trapny co pises... hlavne teda sele a ty se ho zastavas jen proto ze ho znas... no tak to snad neni nutny... zdar a pís
drinker hulič
gannja: jako vsechny subkultury tak i hipíci samozřejmě prošli vývojem v závislosti na okolní společnosti. a není pravdou že kdo je dnes hippy je pseudohipík - na lidech ktery maj fakt úpřimně rádi kytky a lidi a úsměv je jedno jestli žijou v 60. létech nebo teď. v sixties taky vsici hipíci nežili jen v lesích za městama v komunitách... takže nechápu proč přikládáš příponu pseudo-.
pan.sele: to byl pokus o ironii, omlouvam se - je jasny ze bys je nestrilel. ja vim ze prelidnenost bude problem a ze soucasne z malo jidlem bude chybet voda - ale co s tim maj co delat hipíci :) to je pak úplně jiná diskuse...
Tajné
citace:
uz od osmi let sem vedel ze jednou chci pracovat jako hipik


:D si fakt jako nedovedu představit co to znamená pracovat jako hipik. nemakat?
drinker hulič
rolnik: no to ze ma kazdej ruzny nazory je zcela obvykly a je to jedine dobre - ale ne kazda polemika musi byt nutne hadkou - pokud mam nazor, snazim se jej obhajit a pomoci argumentace presvedcit ostatni, naprosto normalni a podle me dobry, za nazorama pokud maji podstatu je nutny si stat, ale pokud zjistim treba ze jsem se mylil, rad nazor zmenim - a pak je to jen pro jedincovo dobro. ja osobne nemam vubec rad pristup ze si kazdej mysli svoje a nedebatuje se o tom... ale tady by to asi bylo trochu tezsi...
peace and love forever
system_failure
já osobně proti hipíkům nic nemám. Vlastně ani žádnýho neznám takže sou mi u pr*ele
Yarreck
prdy wole,
Jana Drdy..
k.o.h.o.u.t.
Hipíci sou peace nemaj rádi zbraně a maj rádi hulení , ale záleží to na člověku, nebo na skupině lidí mezi kterejme se pohybuje a na tom co má v hlavě(podle toho se chová) a né jak se obliká ne?
já je jednoznačně můžu, jelikož sem si hrozně přála býti "hipíkem"a taky sem tak trochu vypadala (v 15ti, nojono ten věk, co se nikdy nebere vážně) než sem začala chodit s chlapcem, se kterym sme se společně naladili na hiphop a začala sem nosit značkový hadry(paradox) ovšem to mi nebrání abych v létě vytáhla svůj batikovej a lněnej poklad a sandálky a šla se válet na louku ať si o mě myslí kdo chce co chce
lordWilliam
No tady jsem s hipíkama nesetkal ale co vím z Amsterdamu tak to jsou fakt pohodový týpci.
Love with U.
indicky-konopi
Hipici punkaci skinheadi diskanti technari systemaci....vubec bych neresil co to je za cloveka....znam celkem dost lidi z kazdy skupiny a nemuzu ho preci odsoudit jen za to, ze je hipik...NENI HIPIK JAKO HIPIK....a to plati okomkoli...tim nerikam ze tady negdo nekoho vodsuzuje, jen chci proste rict, ze spousta hipiku sou vymastenci a dalsi spousta hipiku sou zas pohodari, takze tady ta cela diskuse je jen o tom kdo jaky hipiky poznal:-))
indicky-konolpi: ale to bysme se pak nemohli o nějaký skupině lidí bavit vůbec, protože nic neni ideální, každej je individuál, brala bych to spíš asi tak, jestli máme rádi lidi, co jako hipíci vypadaj a předpokládáme, že sou zhruba takový jaký by (podle mě nebo tebe) měli bejt. mě se ta ideologie celkem líbí, je to sice utopie, ale proč se tý představě nepřiblížit žejo? Takhle celosvětovej mír, to je moc hezká představa
Tonal
A có bavíte se z lidma co nosej zelenou košily.Já je moc nemusim protože jeden z nich my jednou vobtěžoval starýho.Jináč saport hypíz end adrs kalčr.
Máte zbalený kufry Aštar Šeran čeká na orbitě.Ježíš jeho palubní důstojník sjíždí krtečka.Vezmou jen třetinu lidstva!!!!
Dudušek
Ne, znám teda je jednoho a ten je p..a, čórkuje hulení, mně konkrétně ne, ale kámošovi šlohl kytí a to jsme o tom věděli jenom dva a majitel.
indicky-konopi: no jo, to je jiná stránka věci...ovšem netučim, jestli si uvědomovali, co je to za sračky...byl to spíš protest, snaha o separaci, nevim, ale minulost se dobře hodnotit nedá, když jí člověk nezažil
KOSMEJ
Kazdy nenasilny hnuti, i kdyz jsou to idealisti, je treba ocenit
Tajné
vood: jaký sračky?
abcd...
Myslim, ze nam to tu vsem nejlip vysvetlil Tonaj :D
hipíci byli (a jsou) v pohodě, ovšem najdou se vyjímky. Jenže teď už se moc hipíků najít nedá. A ty drogy se k tomu hnutí nabalily až pozdějš, původní hippies zkoušeli ganju a LSD, nic jinýho. To ostatní se nabalilo až pozdějš.
Tajné: sračky! hnusný!
LSD je taky sračka, i koule je sračka i když víc lidí to řiká, než si to myslí
snejky
pane sele podle mě nejsou války kvůli hladu ale kvůli prachům, a lidi se přemnožej tak jako tak protože si myslej že můžou rozkazovat přírodě ale než jim to dojde tak už stejně budou na planetě sami.:(
Tajné
vood: Tak to bacha!!!
Dude
vood: jo, napiš důvod, tohle jsou výkřiky do tmy...
vood: ty to ňák znáš
Sinuhet
Na papirek 5x5 mm se ti nevejde nic co by v tom mnozstvi mohlo byt nebezpecne.
Siuhet: tak to bych se hádal. Dneší tripy, to už neni jenom LSD, ale i hafo dalších sraček.
Sinuhet
Tak se pojdme hadat. Konkretni dukazy, pokusy apod. Tusis kolik miligramu cehokoliv se da napustit do takoveho papirku? Zkus si to. Treba ze soli jestli mas presne vahy. :-)

Samozrejme ze diky tomu ze se to LSD vari vselijak ilegalne tak se tam dostanou i ruzne produkty te vyroby, nedokonale cisteni apod.
No dobře no. Jenom že na takovej papírek můžeš dostat jed, kterej ti určitě neudělá dobře.
Jinak s tim vařením máš pravdu. Slyšel jsem, že tam prej přidávají různý návykový látky, aby si to lidi museli kupovat znova.
Jestli o tom něco víš, co dělá LSD?
Sinuhet
Zadne latky se tam nepridavaji umyslne. Fakt se tam nevejdou v mnozstvi ktere by mohlo nejak fungovat. Bylo by to plytvani penezi. A existuje na svete jen par jedu ktere by ti v takovem mnozstvi mohly ublizit.
Ja jenom, že jsem to někde čet.
Sinuhet
Jo s timhle mytem se setkavam velmi casto. Asi to pochazi snad jeste ze 60 let kdy se objevila fama, ze v tripech je strychnin. Pritom je to blbost. Pri vyrobe LSD se strychnin nepouziva a i kdyby ho tam dali umyslne, nevejde se ho na ten papirek tolik aby ti z toho bylo alespon spatne.
A co vlastně LSD dělá?
Sinuhet
http://drogy.jinak.cz/trip/
já myslim, že důvody udávat nemusim, určitě ne tady, nikoho nepřesvědčuju, je to muj názor. Dopovat se takovejma jedama, to si ráda nechám ujít. Existuje spousta pramenů, takže se klidně můžu vyhnout popisům. I kouření je svinstvo a sere mě, že nedokážu přestat, ale rozhodně menší zlo než požírání sintetiky
Dude
jetlli pro tebe tak OK, jako generalizace je to naprostej nesmysl:) (btw kouření JE svinstvo)
no je, neřekla sem že ne. nejsem puritánka, nejsem misionářka, když tim nikomu neubližujete, házejte do sebe to svinstvo jak je vám libo. Ovšem pak by mě zajímalo, kde kdo má hranice. U mě je to hulení, dál nejdu

Dude: marihuana neni přestupní drogou...fakt neni? a nevypadá to tak, když tzv.kuřák marihuany obhajuje i ostatní dogy(nesnášim to slovo)? Jediný, co zkousnu sou houby, ale tam to hasne
Dude
vood - to že já jsem přešel ještě k ostatním "substancím" (v mym případě psychedelikám) - neznamená, že marihuana je přestupní drogou ---- TO NENI MARIHUANOU, ale tim že prostě ganja je jednou z drog, která byla užita před jinou "drogou"...každej vyznává jiný hodnoty - mimochodem mojí iniciační "drogou" byl chlast... neměl by se zakázat, 95 procent uživatelů marihuany začínalo na chlastu:eek::eek:

No aspoň ses z toho uměl vykecat, to se cení. Já to chápu, první kontakt s jakoukoli zakázanou látkou(cigarela, pivo, mohla by to bejt i čokoláda)vyvolává syndrom"zakázanýho ovoce", separaci od rodičů, počátek hledání identity, pocity dospělost, prostě potřřebu zlobit aneb puberta...tam to začíná, ale pubertu nezničíš. Málokdo začne kouřit, pít, atd v dosělim věku, už proto, že to neni takový "vzrušení"
To je jedno, chápu a nevyvracim...a nepodporuju
Sinuhet
vood: Tobe na tom vadi ta syntetika? Ty veris ze veci ktere se konzumuji tak jak rostou v lese jsou nejak lepsi, nez veci ktere se z toho co roste v lese vyrabeji chemickym postupem?
pokud to vemem takhle obecně-ano, ovšem to by ty např.borůvky nesměli bejt kontaminovaný nějakejma splodinama apod. je to začarovenej kruh. Ovšem něco jinýho je srovnávat kyselinu askorbovou s kys. citronovou nebo s toxickejma látkama. Každá chemikálie neni toxická, každá neni až tak markantně jedovatá. A námitky typu-mě nic neni, nic nedokazujou
Tajné
vood: Máš mylný informace, houby jsou pro tělo daleko škodlivější než LSD. (hlavně na játra)
De la Vastierre
A co je to vlastně dneska hippík????
De la V: správná otázka, naprosto správná
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od vood
pokud to vemem takhle obecně-ano, ovšem to by ty např.borůvky nesměli bejt kontaminovaný nějakejma splodinama apod. je to začarovenej kruh. Ovšem něco jinýho je srovnávat kyselinu askorbovou s kys. citronovou nebo s toxickejma látkama. Každá chemikálie neni toxická, každá neni až tak markantně jedovatá. A námitky typu-mě nic neni, nic nedokazujou


No a plati to i opacne. Ty nejsilnejsi jedy si umi priroda vyrobit sama. Bez zkumavek. Takovy botulotoxin vyrabeji bakterie. Nebo rulik, muchomurky, jedovati pavouci a hadi. Projdi se lesem a urcite potkas desitky kytek, ktere te muzou zabit. Kdyz snis houbu tvoje telo na ni rozjede chemickou vyrobu, proti ktere je vyroba lsd v laboratori detska hra.
Tajné - ale já je nežeru. Už jednou mi ty játra zkolabovali...přechozenou monunukleozou, ani po chlastu a podobně. Nechápu, proč se játra spojujou hned s alkoholem.
Sinuhet-ale určitě nevytváří jedy proto, aby se na nich někdo sjížděl! Vo tom sme se přece vůbec nebavili. Jasně, že všechno je chemie, když pečete doma vánoční cukroví, je to taky všechno o chemickejch procesech, můžem se bavit vo hovně a přitom to spojovat s chemickym procesem, ale vo to vůbec nejde. Stejně jako nejde o to, jestli si natrháš jahody v lese, nebo si je koupíš v plechovce.
V podstatě nechápu o čem se teď tady vůbec bavíme? O škodlivosti tripů, koulí atd? Koule je svinstvo, na játra fakt výborný!! a LSD neni možná v tomhle smyslu až tak nebezpečný, spíš je tam riziko narušení psychiky, stejně jako u všech psychadelik, i u THC, když na to přijde.
Jinak asi končim s debatou, protože je fakt vo ničem. Já sem proti, vy pro a od začátku je mi jasný, že ničí názor nevyvrátim.
Sinuhet
vood: Vidis to dost cernobile. Ja jsem proti tvemu proti. Jsem pro uvadeni obojiho. Pro i proti. Pokud nekdo rekne ze LSD je sracka tak je to tak strasne subjektivni, ze se proti tomu holt musi neco namitnout. Ze je neco sracka muzu rict uplne o cemkoliv a vzdycky to muzu zasolichat tak, ze z nejakeho uhlu pohledu budu mit pravdu. Akorat ze takovy vyrok je docela bezcenny pro ostatni. Ano E je zahul mimo jine i na jatra ano LSD je rizskatni na psychiku. Ano E muze nekterym lidem prinest dokonce moznost vyresit nejake osobni problemy ano LSD muze pri spravnem uziti otevrit obzory.
ale kdyť to neni pravda, to sou prostě zcestný argumenty lidí, co chtěl dokázat, že pro má nějakou váhu.žádný významný pro neni, proto se mi nechce pouště do argumentů-neznám pro...kromě účinků, ale těma se argumentovat nedá
Tajné
vood: Ono LSD ani není tak 100% chemie, je to vlastně upravený extrakt z námelu. To že se dnes vyrábí čistě chemicky na tom nic nemění. Chemicky jde vyrábět třeba i psylocibin nebo i THC, jenže se to nevyplatí.
walkinginspace
Ono, chemia nechemia, su rastliny, ktore mozu cloveka na fleku zabit, aj ked su to cisto prirodne produkty :-) LSD je celkom fajn, ale iba na urcitu dobu, inac to podla mna cloveka znici po mentalnej stranke.
Sinuhet
vood: Takze studie o vyuziti extaze v psychoterapii lzou? Totez pri vyuziti LSD?
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Tajné
vood: Ono LSD ani není tak 100% chemie, je to vlastně upravený extrakt z námelu. To že se dnes vyrábí čistě chemicky na tom nic nemění. Chemicky jde vyrábět třeba i psylocibin nebo i THC, jenže se to nevyplatí.


Ciste chemicky? To jako ze na zacatku je nejaka surovina, ktera nepochazi z tohoto vesmiru a tudiz nepochazi z prirody?

Mimochodem i dnes se myslim LSD vyrabi z ergotovych alkaloidu (namelu).
Wood: to ale že ty z psychedelik nemáš žádné "výdobytky" neznamená, že je nemohou mít ostatní.
Na někoho E a LSD funguje jen jaksi sjížděcky,
ale na někoho má zase velmi hluboký introspektivní účinek.
A to velmi významný, takový který mu pomůže v osobní tranformaci.
pavlik-ale kdyť já to nikomu nezakazuju ;) už to píšu po xtý

sinuhet-taky záleží na tom, kdo tu studii dělal a jestli je to pravda nebo fáma. Ne řekla bych že nemá cenu se hádat jestli to má víc pro nebo proti, myslim, že na to máme každej svuj nevyvratitelnej názor.ˇNapiš naprosto jasně, že má víc kladů než záporů a nebudu to řešit :D
Nikdy sem neslyšela o serióznim využití, nechci tvrdit, že co sem neslyšela nebo neviděla tak neni pravda, ale nezdá se mi to, tak bych to asi řekla.
Dude
ty jsi nikdy neslyšela o serioznim využití?!?! mžná by jsi si o tom měla něco přečíst - bohužel hysterickou propagandou byl seriozní výzkum dost potlačen, ale třeba MAPS dělá dost....je to dost těžký diskutovat, když o problému nemáš téměř žádné informace a tlumočíš mediální pseudonázory... zkus si najít něco o léčbě alkoholiků, kompulsivních poruch, recidivě vězňů...můžu psát dál a dál...Get your information straight;)
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od vood
Ne řekla bych že nemá cenu se hádat jestli to má víc pro nebo proti, myslim, že na to máme každej svuj nevyvratitelnej názor.ˇNapiš naprosto jasně, že má víc kladů než záporů a nebudu to řešit :D
Nikdy sem neslyšela o serióznim využití, nechci tvrdit, že co sem neslyšela nebo neviděla tak neni pravda, ale nezdá se mi to, tak bych to asi řekla.


Klady a zapory si musi kazdy zvazit sam. Co je pro jednoho klad, muze byt pro druheho zapor. Rozumne je se s danou latkou poradne seznamit a udelat si usudek sam. Pro me osobne napriklad momentalne maji jine drogy nez huleni vic zaporu, nez kladu. Ale bylo obdobi kdy tomu bylo naopak.
Dude-netlumočim žádný pseudonázory a už vůbec ne mediální...i když, možná i ty, televizi a internet využívám celkem dost.

Sinuhet-ale když sem proti tomu, tak to nebudu zkoušet, to je celkem pochopitelný ne? Naštěstí neznám ani moc lidí, co by to zkoušelo...ale aby tady někdo (kdokoli) nefabuizoval, znám pár lidí.

Proto se nechávám dost ovlivnit médiama...tim nemyslim televizní noviny na Nově
bambusák
...docela mě zaujala otázka De la Vastierre ho...a sice Co je vlastně dneska hipík?...
kalhoty do zvonu, batikovaný trička, ? ...to přece nedělá člověka hipíkem...myslim, že dneska už hipíci neexistujou!..tim nechci říct, že nejsou lidi sympatizující, ztotožňující se s hippie-filosofií, ale pro mě byli vopravdový hipíci v americe 60-70letech...
bamabusák: máš pravdu, to dnešní, to je jenom odvar těch původních hippies, a to ještě hodně slabej. Klasický hippies byli volnomyšlenkářský, ty dnešní už jsou svázaný jakýmasi konvencema, minimálně tou, jaká je vzhled těch "pravých" hippies
Wood, píšeš, že neznáš žádné významné pro.
Jedno ti řeknu. Je to možnost
pomocí psychedelické látky nahlédnout
na sebe samu tak, aby ses viděla
přesně taková, jaká ve skutečnosti jsi.
Což tedy nevím ,jestli je argument
pro každého PRO, pro někoho to je naopak
spíš argument PROTI, ale každopádně je to věc
se silným potenciálem, se kterým se musí opatrně,
ale který může přinést a přináší velké možnosti.
Sinuhet
PAvlik: Nerekl bych, ze ti droga ukaze tebe skutecneho. Ukaze ti tebe z jineho pohledu. Ale skutecnost v sobe zahrnuje asi vsechny ty pohledy dohromady.
Pavlik-jak si můžeš bejt jistej, že je to skutečnost? Jak už tady někdo zmínil, psychadelika ovlivňujou myšlení....a můžou ho i změnit.

původní hippie neexistujou...teda až na lidi, který jsou hippies celej život. U nás je asi hledat nemůžeme. Ale přesto mam pocit, že tady něco takovýho existuje. Kdť je jedno, jestli sou stejný
Kucma
Doprdele s hipikama jejich filozofie je pekne na hovno,aspon co vim at vsichni chcipnou na mor.Melou uplny chujoviny.
A o tech Psy drogach si myslim,ze sou to pekne kecy Proste to z lidi dela na chvili v poho blazny nic vic nic min.
Dela_Negro
Ja bych nerek ze uz nejsou pravy hippie.Tak pred dvouma rokama jsem byl na dovoleny ve Francii.A u mesta byla nejaka jeskyne.Tam bydlel tak 70 letej typek dlouhy vlasy.otrhanej,slepej na jedno oko.Tak jsme se ptali v tom mesta a ty rikali ze je to hipik a ze tam je uz od nepameti.

Pravy hippies porad jsou daj se najit,ale jak rekla vood tady asi urcite ne(Komunismus atd.)
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Kucma
Doprdele s hipikama jejich filozofie je pekne na hovno,aspon co vim at vsichni chcipnou na mor.Melou uplny chujoviny.
A o tech Psy drogach si myslim,ze sou to pekne kecy Proste to z lidi dela na chvili v poho blazny nic vic nic min.


A dokazes to i nejak zduvodnit a vysvetlit nam proc?
těžko, to je přesně ten typ co plácne nějakou pitomost a když chceš vysvětlení, plácne další, nebo se ztratí
Dude
na kučmu ser...to je výkřik do tmy jak řiká voodka...
ad pravý hippieci - furt sou:) v čechách taky - v americe ještě existujou komuny...hafo je jich na Goa - přešli na psychedelic trance - je to sranda jak se tam mísí 50-60 letý alternativci s dvacetiletejma psíčkařema..
Woo-, do někdy poznal psychedelickou introspekci,
nemůže mít takovou otázku, protože mu to je naprosto jasný.
To se nejedná vůbec o myšlení, to je samozřejmě pozměněné.
Fór toho psych. zážitku je v tom, že máš pozměněné chováné, jednání a uvažování, ale ne nějak tak, jak ti to udělá ta droga, ale tak,
jak ti to nastaví tvá duše. Změněné uvažování ano, ale podstatné jsou ty důvody, proč se chováš tak, jak se chováš a proč reaguješ tak, jak reaguješ Všechny ty obrazy, co vidíš a emoce a reakce jsou prostě jen odrazy a zrcadla tvého vnitřního prostředí.

Sinuhet-samozřejmě to nemyslím absolutisticky,
vždy bude něco, co je našemu poznání skryté,
ale v daleko větší míře, než máš většinou odvahu,
se na sebe můžeš podívat bez toho ochranného
a milosrdného obalu tvého ega, který ti filtruje
spoustu věcí, aby ses ze sebe nepoblil :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma