Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Studnice InformacÍ - Klikni zde pro originální téma
Zdena
Jak bych si to představoval?
Každému "pacientovi" jako třeba mě by se mohli poslat základní informace co na vašem webu může člověk dělat ! A jak se všechno používá, např. Můj GROWER. Jak napsat dotaz, jak na něho odpovědět apod. Když je něco anglicky, a člověk tu řeč třeba neovládá, tak je to formou pokus-omyl, a pěkně ho to se*e.
To je i můj případ. Vím, že se někdo narodil jako génius a při čtení těchto řádků si asi říká "Co to tam píše vždyt´ je to úplně triviální.
Taky mě zajímá kam se můžu obrátit s nějakým dotazem, byl bych rád kdyby mi to někdo napsal na můj mail sedres@seznam.cz, dík.
Mr.Proper
Covece Zdeno, napriklad tenhle tvuj prispevek, resp. jeho velmi spravne umisteni do Namety a ohlasy, svedci o tom, ze se tu uz orientujes velmi dobre!
A neni to "nas web", ale tvuj zrovna tak! :)

A klikni si na toto http://grower.cz/forum/misc.php...q&faqgroupid=16
Mirkan
cau prosim mohl by mi nekdo odpovedet na otazku kolik mi sezere 150w sodik za mesic? v penezich ,staci zhruba a jeste jestli na me muzou podle spotreby prijit bydlim v dome dik Mirkan
PiosOne
mirkan: to jako myslíš peněz nebo elektřiny? obojí záleží na různých věcech (kolik tě stojí kW a jakou máš světelnou periodu). zkus si stáhnout moji kalkulačku spotřeby a ta už ti to spočítá :)
Shadoow
Hledání skoumání pročítání nudu zahání. nikdo se nebude psát s takovou věcí jako zakl. info na to prostě musíš holt přijít sám.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma