Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pavel NedvĚd - Klikni zde pro originální téma
Mr.Proper
Tak tohohle clovicka fakt muzu. Nejen ze vyborne kope do mice a dela nam jmeno ve svete, ale je to i dobra duse.
fak.gesho
ale kdyz sem koukal na fotky z predavani toho "zlatyho micku" :D tak to pro mne nebyla osobnost,ale nagelovanej pribuzlej blondak a kdyz sem ho tdka videl ve sptavach as blond psuedoharem, bezovym kozichu, s modejma brejlema bilou shalou taksem si malem uplif na koberec... Proste je mi v zasade jedno jak se kdo oblika, jeho vec,z e :), kazdemu se libi neco a ikdyz si nekdo hraje na stylovegho krasavce a vypada jen jako lizlabuzna taky jeho vec. Ber jak ber, pavel nedved nema naprosto zadne me sympatie, beru hraje asi VYBORNEJ fotbal a ja bych byl dost rad, kdybychv to v zivote dotah tak daleko jako on, ale proste kvuli tomus i na zadek nesednu, kdyz za takhle vybornou hrou podel mne stoji clovek bez jakychkoli jinych dispozic...

Tim nerikam, ze je to nazor ostatnich, klidne si udelejste na groweru fanklub :), ale proste jak rikam (pisu :)) tak proste sportovec, ktery dostane me uznani je sportovec, ktery je zaroven osobnost - to je v mem meritku treba nejaka vyjimecna vlsatnost, nekde musi byt zajmavy, vzdelany, chytry, plny presvedcivych nazoru, konajici dobrou vec, nebo proste nakej radikal, rebel, trochu drzej, proste neco cim se vyznacuje, krom vybornych vykonu, ale proste hejsek s blondatym kukucem a modrejam kontaktnima cockama s pribuznim hlasem neni muj idoul ;)
digo
a nevíš jestli pěstuje?
fak.gesho
jezis to je preklepu, mam jeste slepeny vocka ;)
Mr.Proper
citace:
Původní příspěvek od fak.gesho
Proste je mi v zasade jedno jak se kdo oblika, jeho vec,z e :),


OPRAVDU?!?!
Precti si to po sobe :D

Inu, kdyz nas nekdo nazve, ze jsme vlasaty, dredaty, spinavy a ja nevim jaky jeste, tak je to debil, protoze nas hodnoti povrchne, ze jo... :)
PiosOne
fotbalista to vážně dobrej, což o to. posral si to u mě ale svým image, kdy si nechal poradit nějakým přitepleným stylistou/kadeřníkem. ale je pravda že už jsem si na to jeho háro víceméně zvykl.
Mr.Proper
Gannja - hrube souhlasim :)
PiosOne
gannja: máš pravdu, proč by nelítal kadeřník z turína, když na to jsou prachy. mě jenom na nedvědovi vadí účes, ale jak jsem psal výše, už jsem si zvykl. fotbal hraje dobrej a už to není takový pošuk jako dříve (viz. minulé Euro a styl "my jsme borci"), ale to taky vyplývá z toho, že už je mu (a celé repre) o pár let více. jenom mi prostě vadí, když se někdo řídí radami nějakého přitepleného stylisty, toť vše.
jinak fotbal mám rád a hrával jsem ho na úrovni okresního přeboru, takže ze zášti vůči fotbalu/fotbalistům mě vinit nemůžeš :)
ZEta
Ahhá, tak to není ten kauntrjovej zpěvák ze Strahova?:D:sun:
PiosOne
ne, tohle je ten nejmladší z těch bratrů Nedvědovic, zpívat neumí, na kytaru se hrát nenaučil a pořád do ní ve vzteku kopal, tak mu dali merunu a vyhnali ho před dům. no a podívejme se na něj teď :D
bubik
...fotbal sice hraje dobrej, ale jinak vypadá jako debil...
Dude
sem myslel, že grower hackli nějaký sportovní extremisti:eek:
no, nějak to nechápu - von začal hulit nebo co??? :confused: - nebo přesmyčka části jeho jména (Veleděla) je nějakej tajnej kód:eek:?

Vo co tady kurva de? Mě chcete dostat do schízy:mutant::frog:
Dude
jestli sem to dobře pochopil tak Bohour je ve skutečnosti Nedvěd?:eek:
já mam svuj www.ronnie.cz a to mi stačí:frog:
Nejlíp to vystihl Gannja Mon. Pavel Nedvěd je fakt hustyyy fotbalista i týpek. Dřív jsem ho tolik nemusel, když se ne hřišti až teatrálně vztekal a nechával se vyvést ze hry, ale od té doby co se naučil soustředit jen na svůj výkon se z něj stal fakt hustec. Mozná nemá tolik talentu jako další hvězdy, ale svou pílí se dokázal prosadit ve světové konkurenci do nejužší špičky-----
Pavel Nedvěd respekt!!!
kusher
2 Dude: tak tak... :)
SperGeor
No jo Nedvědi jsou IN :-)))))))))))))))))))))))))
PiosOne
jj, poborský je celkem jednodušší, ale to je fotbalová daň za hlavičkování :)
Killer_Queen
To je mozny....Proto moc nehlavickuju :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma