Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
zajimavy reakce:) - Klikni zde pro originální téma
KONOPÁK
jsem se nechal inspirovat forem a zkusil kombinaci legalnich hulidel:bounce:
vzal jsem :
mleta skorice+medunka+mata+salvej(lekarska)+hrebicek
smichal a rozdrtil.
zapalil si LM a sypal to na rozzhavenou spicku:)
ani jsem ho nedohulil a byl v jinym svete...zvuky, barvy proste nekde jinde....byl to ulet
molik
Cus. Tak to zni moc zajimave, a kde jsi na ZROVNA TUHLE kombinaci prisel? A jak prijit na spravnou davku, abych se neprehulil? Vic informaci prosim...A pocit oproti THC?
KONOPÁK
sem premyslel co si dam a nejak me to napadlo proste :)
te smesi si udelej kolik chces a pak jen prisypavej na spicku dokud muzes :D
oproti thc vetsi kontrola nad sebou a takovy klid
Time4Tea
A co intenzita a délka?
Nějaký následky? Co dojezd?
Krychle
2 KONOPÁK

Nechapu tvuj postoj ke konopi a omamnym latkam vubec...:confused:
Ted uprimne -> to mas potrebu mit za kazdou cenu nejak pozmenene vedomi? Proc, kdyz existuje takova nadherna rostlinka jmenem konopi, mas potrebu do sebe rvat, s dovolenim, takovyhle "sracky"??
Vis neco o tom, co obsahuje treba skorice nebo hrebicek??? Ja osobne to nevim a proto bych to nedelal..Medunka, mata a salvej jsou prijemny bylinky, sam nekdy trochu pridam do jointu:smoker:, ale hrebicek??
Promin, ze takhle prudim, ale jsem pouze nechapajici clovek, ktery se pozastavuje nad veci, ktera mu prijde pomerne nelogicka..:)
KONOPÁK
to Time4Tea
bylo to v klidku odeznelo a pohoda :)
KONOPÁK
to Krychle
nic z toho neni jedovaty tak proc se bat???
to ze vis co trava obsahuje neznamena ze vis co to dela s tvym telem..
johnykrnda
No tak ja bych se teda takovyhle veci nebal, docela bych to aji zkusil.
Jenom přemýšlím, jestli je ten stav dost silnej, jestli se vyrovna zhulenosti, nebo je to jen pocit "jako high" zpusobeny euforii z hulení něčeho nezvyklého.
Připadá mi jednodušší si dát trávu...
KONOPÁK
je to jen takova moznost zmeny..at kazdy zkusi a uvidi
mrfr
Hmm no, moc se mi to nezdá, protože ani jedna ingredience neni psychotropní. Leda že by to působylo nějak dohromady? Jako zkusim to, proč ne.. Ale zůstávám skeptický..
Shadoow
Já takovej živej pokusnej člověk co se tíče hulení něčeho jako je naše bylina. Tak to asi skusim:D
fak.gesho
2 krychle na jednu stranu s tebou souhlasim, ale na druhou sem proti, taky mam rad realitu a konopi, ty tady ted celkem casto prohlasujes, ze cista hlava je dobra (jak sem si vsim :)), ale to neni zadny prevratny zjisteni, to vim od ty doby, co sem zacal zkouset alkohol, proste klidek, tady nejsou jen lidi, co hulej denne! A hned nekoho napdnout kvuli tomu, ze huli sracky je taky ubohy, muzu te ujistit, ze v zadne ze vyse zminovanych rostlin neni o nic vic sracek nez v konopi. Je to trochu arogantni postoj nemyslis?

2konopak, btw, chlape osobne si myslim, ze pekne kecas (nic proti), protoze ani kombinace takoveho mnozstvi vybornych rostlin NEMUZE mi ucinky, ktere popisujes, je tady moznost naky hyper-auto-sugesce, ale proste tomuhle neverim, ja pred par lety testoval snad kazdou bylinku, kterou sem mel doma delal ruzne kombinace a cetl celkem hodne o tzv pritosnich drogach nebo jak nekdo rika "nahrazky konopi", ale ucinky tvoje kombinace se mi zdaji naprosto nesmyslne...
fak.gesho
a jeste k ty skorici, muzu uistit, ze ta je uplne nahovno... dobre voni kdyz se zapali a mozna jakz takz zlepsi atmosferu prihlizejicich a mozna i hulicu, kdyz hodne cuchaj :), ale chutna naprosto priserne! kdysi sme ji pridavali do Mellow yellow s ocekavanim zjemneni silne pneumaticke :) chuti, ale bez vysledku snad jeste horsi...
fak.gesho
a posledni dodatek
konopaku, opravdu si myslis?, ze jeste nikdo neprisel na takovouhle pomerne banalni kombinaci?, kdyz tvrdis, ze to ma takovyhle ucinek? to bu to hulili vsude, vis kolik lidi takhle experimentuje :) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;neverim neverim hochu!
Já si teda myslym konopáku že pěkně kecáš :D
Ale proč nás nezatahat za fusekli, když to de ne .. :)

Placebo efekt znam, pár let zpátky sme sbírali houbičky a "strašně" sme čekali až to najede, až tim čekáním a natěšením to skoro najelo ;) , aby sme vzápětí zjistili že sme si to vsugerovali, páč lysohlávky nebo bohemiky to nakonec nebyly ..
KONOPÁK
ja vam to nenutim jen rikam jak to bylo..treba sugesce..treba reaguju jinak nez ostatni..nevim ale co jsem zazil VIM ..... :)
Krychle
2 fak.gesho
ty sis to asi vylozil jinak nez to bylo puvodne zamysleno...pises o me, jako kdybych s cistou hlavou objevil Ameriku..psal jsem to tu, ale ne proto, ze by to bylo neco novyho.. psal jsem to proto, ze je mozna lepsi si misto hrebicku a skorice nedat nic, proste mit cistou hlavu...:)
to, ze tu nejsou jen lidi, co huli denne vim prece taky..:)

pokusim se nyni osvetlit duvod meho znepokojeni. vlastne to ani moc nesouvisi s KONOPAKEM...at si kazdy dela co chce, to je jeho vec..
vadi mi, jak se nekteri lide stavi k temto latkam a ke svemu telu a zdravi. vadi mi lidi, kteri za kazdou cenu musi bud neco vyhulit nebo vychlastat, jen aby byli to, no...:mutant: vadi mi to, kterymi prostredky toho dosahuji..ted samozrejme nemirim nekam konkretne, ale ta skorice a hrebicek a kdo vi co jeste mi prislo jako podobny pripad..takovy huleni ze zoufalstvi..tim se te, KONOPAKU, nechci nijak dotknout, jen to na me tak zapusobilo..

v podstate, fak.gesho, jsem mluvil asi o tomhle..proste kdyz uz nekdo chce, tak at si dela co chce:rolleyes:..muj postoj k tomuto problemu je asi trochu radikalni, ale nemyslim si, ze by byl arogantni..:)

hehe, Gannja to vystih vyborne..:D
citace:

zkouset, proc ne....:) Ale reknu ti, ze bych te nechtel videt pote, co ti vylezou vlastni plice z huby a rozkopou ti hlavu za to co jim delas... :frog: :frog:
SperGeor
Vy jste blázni pánové :love:
Tajné
A nebyla to šalvěj divotvorná?
KONOPÁK
To Tajne nebyla nebo ze by ji mama pestovala do caje :D
Tajné
Konopák: co ty víš :)
kusher
2 fak.gesho myslis si ze salvej neni psychotropni???prinejmensim psychoaktivni.... BIOTOX RULEzzZZ!!!! http://www.biotox.cz
kusher
btw: vim to z vlastni zkusenosti...! :)
fak.gesho
2 krusher
nepsal sem, ze salvej neni psychotropni, to psal nekdo jinej a biotox mam sjetej nekolikrat :)... Jen sem psal, ze ucinku proste neverim, psychoaktivni latky sou vsechny ono je to vlastne tezka formulace a je to o slovickareni, kazdopadne sem nikde netvrdil, ze salvej neni psychotropni...

2krychle - ale vsak ja te chapu, jen mi trochu vadi ten tvuj pristup:) nemusis to cpat napotkani vsem lidem, vsimej si, ze groweri sou premyslivi lidickove a nejake tvoje prizpevky mi pripadali prehnane obhrouble neco jak "sem tady tak hledte jak sem vyspel daleko, uz nemusim ani porad hulit a bavim se" vim, ze to nemyslis spatne a trochu moc te asi napadam :), ale ty to prezijes, myslim to taky dobre chlape :) vis, kdyz nekdo vyzkousi hrebicek a doporuci to lidem (kdyby to trebna opravdu fungovalo, ale sem vic nez skepticky) taqk to prece nikomu nenuti a ani mi nepripada, ze to u nej je bezna rutyna hulit bylinky :), proste to testnul jako tys poprve testnul travu, proste klidek chlape mi vime, ze cista hlava je leppci nez do sebe furt neco rvat :) (ikdyyyyyyyyyz ;))
mrfr
Tak jak sem napsal, tak sem i uděla. Smíchal sem pro jistotu skoro všechno, co sem doma našel a zabalil to do cíga s javansem. Jako vonělo to docela pěkně, chutnalo příšerně a jediný účinky sem cítil z toho tabáku. Tak nic, no.
Šalvěj lékařskou už sem taky hulil a psychotropní fakt neni, ale celkem v pohodě chutná (občas jí dávám do jontů místo tabáku).
jaydee
fak.gesho ... je mozne, ze to nejak funguje .. ja som raz z recesie dal kamosom hulit namiesto travky nejake bylinky , co som mal v kuchyni a kupodivu boli dost odpaleny a neverili mi, ze nehulili travu ...
Krychle
2 fak.gesho:)
vis, ja jsem nikdy nehulil vic nez ted:rolleyes:..ke konopi jsem se snazil od zacatku pristupovat s jakymsi respektem..nevim jak to popsat..ale asi to chapes, ne?:) rozhodne o sobe nemuzu tvrdit, ze jsem vyspelej a proto hulim jen o vikendu..ma takovy dojem, ze tohle o sobe nemuze tvrdit opravdu nikdo.:)
lidicky tady nejsou jen premyslivi, jsou ochotny kdykoli pomoc. jsou tu opravdu vyjimecni lide a mam je (vas:)) rad..:)..mam akorat strach.

mas pravdu..muj pristup je asi opravdu nevhodny, ale bohuzel vim, co podobne pokusy dokazou.:( rozhodne netvrdim, ze to souvisi s tim hrebickem nebo tak, to ne..ten z toho prosim vynechme..:) omlouvam se vsem, kterych se me jednani nejak dotklo, ale jak uz jsi psal, myslel jsem to dobre..:) mam strach z toho, aby si nekdo podobnym, opakuji podobnym, jednanim nezpusobil neco, co uz nejde vratit..tady uz to jde asi mimo veskere bylinky, ale doufam, ze me chapes...
no, nechme toho...at si z toho kazdy odnese jen to, co bude chtit...:)

takze...klid zbranim???:)
zatim se mej fajn.:D
system_failure
2 jaydee
yo, yo. už sem taky párkrát slyšel že člověk nevěděl že hulí pampelišky a byl z toho zkouřenej.

Tyhle kombinace rostlin je docela sht. Jednou jsme s kámošema zkoušeli kouřit vlákna z banánu, a bylo nám z toho maximálně pěkně
blbě.
Ale když to někdo hulí je to jeho boj.... :jumper: :jumper: :jumper:
sadnbow
jakoze zajimavy ale nemusim zkusit vsecko a uz vubec ne nejakou neosvecenou sracku...8)
sadnbow
imyou : to same sem z houbickama prozil nekolikrat...aneb jak je ten clovek blbej..
Dude
jo, placebo je mocná síla:D:D:D
si pamatuju jak jsme takhle ve státech zhulovali takový sportovce - sme normálně ubalili špeka z cíga - odpálili - jakoby s nima zahulili, začali malinko vyvádět a ty lidi se toho chytli ............ a najednou si připadali zhulený:frog:
a nebo sem to měl i naopak, když jsem tam začínal hulit, tak jsme jednou děsně moc něgde hulili a já sem dostal schízu, že to neni pálo ale cigára (byl sem zmaštěnej jak sádlo) - teď jsem myslel, že se pět lidí domluvilo a hrálo to na mě, jako že sou zhulený, no sme byli mladý, že jo.....:D

jo a s těma houbičkama- sem si zažil taky, kdy sem po nějakejch liškoidních rádobylysinách tak usilovně čuměl na zeĎ jestli se to začne hejbat, až sem si vsugeroval takový minihejbání:p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma