Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem se nechal inspirovat forem a zkusil kombinaci legalnich hulidel
vzal jsem :
mleta skorice+medunka+mata+salvej(lekarska)+hrebicek
smichal a rozdrtil.
zapalil si LM a sypal to na rozzhavenou spicku
ani jsem ho nedohulil a byl v jinym svete...zvuky, barvy proste nekde jinde....byl to ulet
Cus. Tak to zni moc zajimave, a kde jsi na ZROVNA TUHLE kombinaci prisel? A jak prijit na spravnou davku, abych se neprehulil? Vic informaci prosim...A pocit oproti THC?
sem premyslel co si dam a nejak me to napadlo proste
te smesi si udelej kolik chces a pak jen prisypavej na spicku dokud muzes
oproti thc vetsi kontrola nad sebou a takovy klid
Nechapu tvuj postoj ke konopi a omamnym latkam vubec...
Ted uprimne -> to mas potrebu mit za kazdou cenu nejak pozmenene vedomi? Proc, kdyz existuje takova nadherna rostlinka jmenem konopi, mas potrebu do sebe rvat, s dovolenim, takovyhle "sracky"??
Vis neco o tom, co obsahuje treba skorice nebo hrebicek??? Ja osobne to nevim a proto bych to nedelal..Medunka, mata a salvej jsou prijemny bylinky, sam nekdy trochu pridam do jointu, ale hrebicek??
Promin, ze takhle prudim, ale jsem pouze nechapajici clovek, ktery se pozastavuje nad veci, ktera mu prijde pomerne nelogicka..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
No tak ja bych se teda takovyhle veci nebal, docela bych to aji zkusil.
Jenom přemýšlím, jestli je ten stav dost silnej, jestli se vyrovna zhulenosti, nebo je to jen pocit "jako high" zpusobeny euforii z hulení něčeho nezvyklého.
Připadá mi jednodušší si dát trávu...
Hmm no, moc se mi to nezdá, protože ani jedna ingredience neni psychotropní. Leda že by to působylo nějak dohromady? Jako zkusim to, proč ne.. Ale zůstávám skeptický..
2 krychle na jednu stranu s tebou souhlasim, ale na druhou sem proti, taky mam rad realitu a konopi, ty tady ted celkem casto prohlasujes, ze cista hlava je dobra (jak sem si vsim ), ale to neni zadny prevratny zjisteni, to vim od ty doby, co sem zacal zkouset alkohol, proste klidek, tady nejsou jen lidi, co hulej denne! A hned nekoho napdnout kvuli tomu, ze huli sracky je taky ubohy, muzu te ujistit, ze v zadne ze vyse zminovanych rostlin neni o nic vic sracek nez v konopi. Je to trochu arogantni postoj nemyslis?
2konopak, btw, chlape osobne si myslim, ze pekne kecas (nic proti), protoze ani kombinace takoveho mnozstvi vybornych rostlin NEMUZE mi ucinky, ktere popisujes, je tady moznost naky hyper-auto-sugesce, ale proste tomuhle neverim, ja pred par lety testoval snad kazdou bylinku, kterou sem mel doma delal ruzne kombinace a cetl celkem hodne o tzv pritosnich drogach nebo jak nekdo rika "nahrazky konopi", ale ucinky tvoje kombinace se mi zdaji naprosto nesmyslne...
a jeste k ty skorici, muzu uistit, ze ta je uplne nahovno... dobre voni kdyz se zapali a mozna jakz takz zlepsi atmosferu prihlizejicich a mozna i hulicu, kdyz hodne cuchaj , ale chutna naprosto priserne! kdysi sme ji pridavali do Mellow yellow s ocekavanim zjemneni silne pneumaticke chuti, ale bez vysledku snad jeste horsi...
a posledni dodatek
konopaku, opravdu si myslis?, ze jeste nikdo neprisel na takovouhle pomerne banalni kombinaci?, kdyz tvrdis, ze to ma takovyhle ucinek? to bu to hulili vsude, vis kolik lidi takhle experimentuje ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;neverim neverim hochu!
Já si teda myslym konopáku že pěkně kecáš
Ale proč nás nezatahat za fusekli, když to de ne ..
Placebo efekt znam, pár let zpátky sme sbírali houbičky a "strašně" sme čekali až to najede, až tim čekáním a natěšením to skoro najelo , aby sme vzápětí zjistili že sme si to vsugerovali, páč lysohlávky nebo bohemiky to nakonec nebyly ..