Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Jaký je váš zdroj genetiky? - Klikni zde pro originální téma
carlos
Tato anketa volně navazuje na téma genetika na groweru, které líčí neslavnou situaci (nebo spíše módní trend) v oblasti šíření genetiky.

Tato anketa má za cíl zjistit, kolik členů má k dispozici genetiku ze spolehlivého zdroje.
robos
tak ja zatial iba semca, nemozem si ist dovolit matku(y). Zatial vsetky co mam su z groweru, alebo od osob, ktorim doverujem. Chystam sa tiez vyuzit sluzby seeds baniek na nejaky outdoor.
Dude
ještě to trošku rozepíšu -
do vnitř pokaždý klony od poměrně důvěryhodnejch členů;) - jinak zatim sem narazil na výborný týpky - buĎ dostal nebo vyměnil...
ven zatim dycky osvědčený bezejmený semena - většinou z voprcávek z modelů, který jsem zahulil....
PiosOne
já měl (a pořád jich ještě dost mám) první semínka noname outdooru od realistova kamaráda, potom jsem si objednal značkový semínka na www.seeds.cz a do pěstírny si pořídím klony od důvěryhodných členů groweru. takže jsem hlasoval pro tři varianty.
Na venek vlastní noname,
na in doteď kvalita, ale bez výběru,
do budoucna bych rád kvalitu ze spolehlivýho zdroje a semínka z huhulendu
satansmaster
tak moje draha byvala polovicka predloni delala v holandu a tak mi tam koupila silver pearl. bylo jich cca 7 ks a je to fakt pecka. ja chtel sice mazara, ale vzhledem k tomu ze se prekopirovala do souboru byvala a taky uz tam nejezdi tak muzu jen chtit. asi zkusim nejakou tu zasilkovou sluzbu.:satan:
hjok
Ja mam teda tuzemsky klony a doufam ze to je ta spravna genetika
ddt
TAK mne poslali niektory growery ich semienka zo znackov7ch odrod, niektory noname a nieco som si objednal. No tak dufajme, ze tento rok to vyjde a vsetci, ktory ste boli taky dobry a poslali mi tak mate uz dopredu istu zasielku v podobe dufam,ze kvalitnych semiacok
by
pitko
Nakoľko nepoznam nikoho osobne kto by pestoval out-indoor neostavalo mi nič iné, len si kúpiť značkové semená .
Dal som si doniesť značkové semena od Dutch Passion, Paradise Seeds,Sensi Seeds a od Seeddirect mi ich poslali poštou.
V tom čase som ešte nevedel,že funguje aj klonovanie:frog:

Dúfam,že mi ešte nejaký ten rok semena v mrazáku vydržia:D

peace :pimp:
Srooga
Asi sem měl vždycky štěstí na spolehlivej zdroj kvalitní genetiky...
Takže sem věřil, že to co to má bejt, je tím, co je...a bylo!

Do skříňě si vždycky beru klony + něco navíc, kdyby všechny nevyšli.
Nemam prostor a čas na dlouhodobý držení matek, takže pokud jdo o out, pořídim nějaký řízky (ze spolehlivýho zdroje) ze kterých si vyrobim na jaro matky. Ty rozřežu a putujou ven - vše samozřejmě s vědomím poskytovatele genetiky....tímto ještě jednou děkuji. Jinak sem se setkal s moc příjemným jevem - čim lepší genetika, tím levnější...prostě si to vem, kámo! THX once more!
Lemarc
ehm, tak já mám na venek dvě odrůdy - only seeds, které řešíme už od roku 88
jsou to noname jedna z ukrainy, druhá jižní morava
no a in - :D itśmysecret :D
Do dneska sem si myslel, ze mam klony, ze spolehliveho zdroje - kamarad /ne od tud/, ale co se nestalo. Kyticky sou 33 dnu na kvetu, jsou to asi 4 modely misto 2 a este k tomu spusta hermousu. Na to ze to byl kamarad a ty rizky byly dost drahy, tak je to dost smutny. Takze chystam tak do mesice poridit novou genetiku z ciziny, zasadit vsechny seminka vyselektovat si svoji KVALITNI maticku.
vondRASH
nevim, jestli mam klony "prejety", nebo ne e! jsem stastnej, ze je mam - diky grower.cz jsem nasel klony i bezva lidi, vo ktrejch jsem nevedel a zili jsme doslova vedle sebe! :) mrzi me to, co tady ctu, ale chapu to rozhorceni!
vondRASH
no ja za rizky rad zaplatim, protoze nemam moznost se k nim jinak dostat a na matku proste neni misto!:( jsou dva druhy SOCKu, cejtil bych se jako socka, nekoho prosit vo rezani zadarmiko...prace, cas, provoz a v neposledni rade matkarna taky neni zadarmo, ale nadruhou stranu prodej nekvalitniho rezani za prasecky castky = taky SOCK!
vondRASH
chapu, jsou i jine veci nez penize ale proste matku nemam, tak jsem vdecnej za kazdej rizecek....respekt tem lidem, ktery growing podporujou a jsou ochotny rizky poskytnout doslava za vlidny slovo! skrin jedu poprve a jsem strasne stastnej, ze uz se mi kyti vzpamatovali a zacali rust...promin BohouRe,vim ze dobra genetika je dulezita, ale pro me je ted hlavni, ze ty kytinky MAM!
vondRASH
dobrej rizek, muze bejt jen od dobrejch lidi! :bravo:
vondRASH
2TIME: jo o, kamo to je presne won! prej je ted negde ve spitalu, prej ho vo vikendu nekdo pekne ztriskal.....nekdo uz to proste nevydrzel! no a ja se mu osobne jenom smeju, takovyhle lidi me nemuzou vytocit....proste khokutci!:)
vondRASH
ty love za rizky fakt nejsou to pravy, treba myslim, ze TIMEmu staci, kdyz vidi ze se kytiz maj dobre a to je pro nej wodmena, pro me to byla taky, kdyz jsem videl co v lete vyrostlo kamosum z mejch seminek - ale to je neco jinyho! ale porad bezhlave nadavat na komerci a lovace se mi zda uz trosku jako klišé kuciii!mas muj respekt BohouRe, protoze te ty kyti stojej penez dost - jde ti jenom vo jejich blaho!:) klidne ti vodsipu trosku kristalonu!:) ee, treba kilko za rizek - si myslim, ze to je opravdu jenom rezie - ty dnesni ceny jsou PRASECKY!
cibo5
ja mam semena od kamosov (no name) ale chcem si v najblisiej dobe kupit nieco lebsie dufam ze sa mi to oplati viac ale chcel som nieco ine ja som to kedysi tiez robil pre peniaze ale az do chvile ked som sa stal sam konzumentom a zacal som kupovat:) som si az potom uvedomil ako to funguje a tak ale niekedy su svine aj ty co im nieco das zadara napr ti nadaju ze co si im to dal a pritom to dalsich 10 ludi chvali:(
Bamboo
Ohledne genetiky mam ted svoji (tak napul). Amigo Ivanhoe mi dal nekolik jeho seminek Herr Jürgena coz je model kterej se proste objevil a byl nazvan. Bohuzel vysel jen jeden jedinej samec :( zadna jina kyti nee a tak byl zkrizen s dalsim noname od jinyho amiga a ted mi to krasne roste na balkone..... takze genetika tak napul vlastni jinak sem zaskrt nn ze spolehliveho zdroje :)
Papas
Myslím,že zaplatit za řízečky je vcelku normální,ten kdo je udělá ( můj zdroj mi dává mimina v perfektní kondici ) má taky náklady i když je přítel.. :) semínka povětšinou z "palu" , takže jako Bamboo - nn a hlavně spolehlivej zdroj
drrat
Já sem toho názoru že je třeba kvalitních řízků a taky si je proto raději připravím sám. Ale posledí pokus mě přesvědčil o tom že semínka sou mnohem víc potentní a tím i větší úroda ze stejných semen a následně i řízků od matky ze stejné várky semen.
ddt
Takze ja tento rok idem out: Aurora Indica, White Rhino od Nirvana seeds a nejaky noname od Bambuliona.
Bambulionove noname predcia znackove semena vzrastom, ale nie stavbou a uz vonkoncom nie odolnostou.
Teraz som akurat prisiel z policka a po 2 dnoch palav bez kvapky z neba zacinali noname javit znamky nedostatku vlahy (schnutie listov), no rastliny so znackovych semien su krasne a ani naznak nedostatku zavlazovania, myslym, ze aspon co sa tyka such tieto dve odrody vydrzia skutocne vela, o Aurore som s to docital na overgrowe, ale u Rhina ma tato huzevnatost naozaj milo prekvapila.
kiwano
Je to mrzuté ale i tací jsou mezi námi ,ale abych se vrátil zpět k tématu mojím zdrojem jsou klony od důvěryhodných osob-kámošů. Jelikož si chci rožnout mamkárnu tak sem objednal semínka z Nirvány a věřím že by mohli bejt v poho řízky i z Growru ale zatím jsem nezkoušel..
pildo
5 modelo v z nirvany + dake semena gratis z nirvany ako bonus
Dude
Storm - uz sou tady negde navody, jak objednavat od nirvany:)
DnF
Tak jsem jen chtel napsat odkud mam seminka, i kdyz je ten thread starsiho data:
prvni seminka jsem dostal "overeneho puvodu" od duveryhodnych kamaradu, a k tomu od jinych typku nejake ty male rostlinky. To byla moje prvni pestitelska zkusenost, a od te doby to praktikuju tak, ze dva samce z dobreho seminka necham v oddelene mistnosti (jsem balkonar), a az prijde cas tak s nimi poprasim vzdy jednu palicku z kazde kytky. Az se sklizi, vzorky jdou samozrejme do ruznych sklenic, a seminka z nich taky. Kdyz se ukaze ktery vzorky mi chutnaly nejlip, tak ty seminka zasadim, pripadne sezenu par cizich seminek, rostlinek, nebo tak, a opet vicemene naslepo krizim. Ale zatim jsem nebyl zklaman :)
HALUZAK
takže ja som objednával semienka z od NIRVANA a objednal som si PPP,DP,HH.zatial som s rastom spokojný som zvedavý na učinky
peepahonza
MK-ULTRA,G-13,WHIDOW-WARRIOR,HASH-PLANT,4-cesty,DUBLEGUM,BARBARRELA,WHITE-SATIN,GORILLAZ-GUSTO,SILVER-PEARL a SKUNK-KUSH. Toto jsou krmiva pro ty mý dva hladový parchanty.
HoumleszLesa
Ja nic zajimaviho nemam jenom Mazara, Durban Poison, Ice, PPP a Erly mysty
herb,mrs. herb
Kdo co dá, vymění, nebo se s několika človíčkama složíme na něco very good z NL...Šak to znáte...
Lahvan_FlaskiCZ
seminka mam radeji z duveryhodnych zdroju (Bull dog coffeeee). jinak ale na outdoor se tez dobre hodi i osobne provereny model, ktery zachutna a neurazi. :D ale holland je holland, to uz dobre vime. ovsem odkudkoli dovazena seminka se daji vyzkouset. rusko tez vede... :D


:mutant: _no one lives 4ever_ :mutant:
Lahvan_FlaskiCZ
:satan: minuly mesic jsem si nechal od jednoho typa z kromerize poslat 20(!) seminek, pry super WW, feminizovana, vzejdou ti vsechny, ohromny vynosy. po dvou(!) mesicich od zaslani 300,-kc mi prisel balicek, ve kterem bylo 11 zelenych nezralych seminek pochybne kvality a puvodu, z nich byla vetsina (8) rozdrcena, za coz neobvinuji nasi milou Ceskou postu, protoze byla v balicku, ktery byl vzorne zalepen a rovny. proto chci timto varovat all herbmans, nikdy neposilat penize koho neznate a nejste s nim nejakou dobu v kontaktu. pro ty penize do kromerize nepojedu, ale tohle cloveka odradi od dalsiho tupeho duverovani neproverenym osobam.
jedina smula je, ze od teto me zkusenosti z nakupem jsem odsouzen k civeni na kvetiny podivnych tvaru a chti, takze si ani nevychutnam ten pocit mit SVUJ vlastni hypermodel..... :( *smrk*
no nic, mejte se fain a preji hodne stesti pri sklizeni.....


:afro: _no one lives 4ever_:afro:
hjok
ja sem zatim vzdy jel rizky od harryho a na 100% spokojen


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma