Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Realistuv pokus o mini SoG - Klikni zde pro originální téma
Faraon
ten drip je fakt dobry do budoucna ho chci taky skusit.k+
Brunco
ukazkowe zasadenie :bounce:
K+

mimo to som si vzdy myslel ze
takto skore hnojenie :baby: rastlinkam vadi
ale ako vidim asi nie
PiosOne
koukám, že jsi se vrhl do nového roku s novým elánem -> jen tak dál
Womitor
zlate malicke chutnucke, si fajnsmekr to je poznat- detailista-realista :D
Faraon
Smi se zeptat kde je mas a cim na ne svitíš.Dik za odpoved
Mystical
zdar REALIST

Myslis ze by neco takovyho slo pod 70W lampou ... s 5 - 6 rostlinama v bublaku ... chtel bych se dostat pres 50g ... No asi to mozny neni idealni na tento vynos je v/scrog .... Zkus napsat co si o tom myslis ... dix
Cicmon
Mystical: mno, pod 70W bych to videl na min kytek ;)

Realist: bavili jsme se s vasilkem, jestli dat pod 150ku (scrog, bubbler) 2, nebo 3 kytky. On rika, ze se to hodne rozroste, ale mne prijdou 2 kytky na scrog hrozne malo, tak az budes mit cas, porad :).

Cicmon
deno
čuz Rea... jako bych koukal do svý skříně, používám stejný květináče na sog :)... jo... hlavně bacha na péhá :D :D :D
enwi
Ahoj, takze za mesiac to takto pekne podrastlo? Mhm, sikulka Realist! Verim, ze budes spokojne 'chrochtat' este mnoho rokov.
Srooga
Pěkná práce...sem zvědavej na výsledek. Proč budeš kyti vyhazovat kuli delnasum? Nemůžeš to nějak zamaskovat? Nechat vyplí, nebo taaak?

Jinak, to budou asi nejdrazsi kyti, ne? 400W na 4 kytičky :) Sem zvědavej, jaký to udělá šišky - neb plánuju též SoG - už to mam vymyšlený, ale jediný co mě odrazuje je:

1. velkej počet kytek - ale když se kouknou ke mě do skříně, tak jim to asi bude jedno, že je jich tam je jenom 6t :( :D

2. hydro - sem taq nějak zastánce hlíny, a právě to se vylučuje se SoG, neb už sem náležitě zlenivěl a patlat se s 15-20ti kytkama do pidikvětníčků se mi nechce...a v hydru to roste rychlejš - víc prostoru pro kořeny atd..

Takže nakoupim drahý pičimetry a dám se na chemku :( :sun:

Držim palec!
PiosOne
realist: ad.proud -> na druhou stranu proč plýtvat, když za ušetřené peníze si můžeš koupit něco pro kytí a bude to taky utraceno za koníček :)
Drsnejmuzik
Mno to je mazec. Chutovka jak sfiinnee takovyhle palicky mnam to je proste bezeslov nevim co ktomu vyjadrit. To je nater jak svinee. K+ leti k tobě. Chtel bych taky rozjet indoor ,ale to mi nasi nedovolej tak musim bohuzel jet out..
Wowek
Hi realiste
- Především musím pochválit KRÁSNY KYTKY ....
- jistli to vyhodíš kvůli dělnasům tak to bude hroooooozna škoda to je radši někomu dej...

ještě by mě zajímalo jakej máš telefon ? ty fotky na telefon totiž nevypadaj vůbec špatně.....a zrovinka se chystam upragovat mob. tel tak mě to zajímá...dík
Snad se s nima nic nestane .. nejvějš urychlí kvetení .. tak držim palce i na nohách .. :D
pitko
to Realist:
si proste fanatik ,ale pri tejto záľube to fakt ináč nejde, gratulujem:frog:

paece:pimp:
Deda Mraz
Jak píše maruš, je vidět, že na zpracování jsi si dal hodně záležet. Mám rád lidi, pro které není jediným kritériem funkčnost, ale také estetické zpracování... Jen bych se chtěl zeptat, proč jsi se rozhodl umístit ten filtr v prostoru pěstírny? Proč není někde za tím odtahovým ventilátorem?
Deda: Co sem slyšel tak by měla bejt účinnost čištění vzduchu lepčí, když taháš z pěstírny před světlama, za světlama je vzduch horkej a řekl bych, že i uhlí bude rychleji ztrácet na své čístící schopnosti (častější výměna náplně) ..
Deda Mraz
Aha, no to s tím narušením utajení mě pak taky napadlo. Já mám taky skříň docela dobře utajenou, když vypnu hlavní ventilátor na odtah, tak dokonce není ani trochu slyšet. Když jsem takhle jednou přemýšlel o dokonalém utajení, napadlo mě nechat si udělat fotorealistický plakát (samozřejmě v matném provedení), na němž by byl normální vnitřek šatníku s oblečením a ten nalepit na jakési vnitřní víko hned za dvířka. Myslím, že při dobrém provedení by to na krátké otevření bylo v pohodě, ale jednak bych si za cenu takového plakátu mohl koupit třeba EC metr a druhak to hlavně zatím nemám zapotřebí, protože do mého pokoje zatím nikdo potenciálně nebezpečný nechodí, natož aby mi šacoval skříň... :) No je to prostě jedna z těch zkouřeneckých teorií, z kterých je člověk dlouho nadšený, jak to báječně vymyslel a pak mu najednou dojde, že to vlastně ani nepotřebuje nebo celý nápad padá na nějaké trivialitě, kterou si do té chvíle neuvědomil :), známe to asi všichni, ne? :D

imyou: počkej, nějak ti nerozumím. Zaprvé tohle má být odtah z pěstírny a nikoli odtah od lampy, ne? A za druhé takhle je ten filtr stejně v oblasti největšího tepla, takže mi to, co jsi napsal, stejně nějak nedává smysl. Je chyba v komunikaci na straně vysílače nebo přijímače? ;)

P.S. hehe, no tak Realist mě v té odpovědi pro tebe trochu předběhl...
Ja myslel že to bude mít rea propojený s lampou .. :)
Tak tojo tos to vyřešil šalamounsky rea ..
PiosOne
rea: kua, ten nápad s filtrem ve skříni je vážně dobrej, asi si nebudu dělat tu skříňku, ale udělám si filtr jak máš ty a dám ho dovnitř
caballo
moooc pekny, chci se te zeptat jakym zpusobem zachazis s kyti po vykliceni. cca den dva po objeveni klicku. Zkousel sem to do keramtáku na hydro ale kyti tak po dvou dnech letej do vejsky a pak uvadaj a dostat to do stadia ak to más na prvni foto se mi nak nedari.dik za radu JE krasne!!!!!!!!!
Zdárek, rea. když by se ti neosvědčila ta punčocha .. je dobrý koupit podšívku ze šifonu je snad ještě jemnější než sou oka u punčochy a hlavně se neroztahujou .. vynikající i jako filtr na čerpadlo a na skafování listů ..
běžnej metr kdekoli v textilu stojí cca 120,- .. ;)


To oranžový je filtr vod marlbora ..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma