Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
já, mé já a drogy - Klikni zde pro originální téma
jestedman
Byl sem dneska u psychologa, teda ne kvůli mně, ikdyž sem se tam strašně těšil, protože sem tam nikdy nebyl. je to týpek kolem 40, vod 15 nežere maso, nehulí, nechlastá.
řekl: na maturiťáku mně kluci přemluvili vem si steak, napij sa. Tak si vzal, prej mu steak chutnal, nalili do mě flašku vodky. a kluci mi dávali matematický úlohy a já je v poho vyřešil, to už sem ale asi pět let meditoval. Jednou sem měl i trávu, prej koňskou dávku a nic, dokázal sem se tomu odevzdat, ale já nechtěl, tak to na mně nepůsobilo, jako kdybych dostal na výběr - chcesš bejt zhulenej?

Pokračoval, že je to v tom posilovat svoje já, ne sobecký já, ale svoje ego, čisté ego, bez jakýchkoliv vedlejších pohnutek. Toho prý dosáhnem, když budem dělat rozhodně činy, který sou podle našeho svědomí O. K., tím budem realizovat naše přání, která samozřejmě musí být absolutně bez vedlejších záměrů a podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí. (....tak přísaháme)

Když člověk dosáhne jiný dimenze, třeba Nirvána, :angel: tak to je výsledek dlouhodobého tréninku vlastního já. (Ježíš na to měl 33let) Pokud tam dosáhneme za pomocí jakýkoliv drogy, tak naše já není ještě čisté a hlavně není silné, proto na nás můžou působit "špatné bytosti" - halucinace. :grrr: (nedokážem si asi říct: nechci vidět halucinace).. V nirváně přece nemáme halušky.

a jednoduše řečeno, čím víc se oddáváš mimo dimenzialním hrátkám, tím více oslabuješ svoje já a tím víc se tomu oddáváš a považuješ ty svoje vize za realitu, takže magoříš a ještě si ničíš karmu a kdovíco

takže nezahrávme si tady trošku s vohněm jelimánci????

PS: anebo to je všechno úplně jinak
steve
hmm téma

a co každej to má v hlavě trocu jiný.

proč ne experimentovat s mírou?

takové kruté abstinenství,a proti všem drogám to ne

vždyť většina slušnejch lidí se zdravým rozumem si to v hlavě srovná a budou vědět.

podle mého Houbování patří čistě k poznání :)

a lidi co se chťějí jenom vysmažit nepodporuju.

pac...:)
PiosOne
já do sebe zatím narval jenom: tein, kofein, nikotin, alkohol, thc/cbd
někdy v budoucnu bych rád ještě otestoval: psilocibyn, meskalin a lsd, ale s tím nijak nespěchám, třeba houbičky už mám pár měsíců doma a čekají na léto a pěkný výlet do přírody :)
prdow
tak s tim clovekem bych take rad dal rec, ale zatim mam nazor ze neni spatne experimentovat, clovek si ani tak neublyzuje, teda jak kdo ze jo :)
jinak by me zajimalo na tom cloveku kde zil v tech 15ti , ja osobne zacinam neco chapat az ted kdyz sem starsi, ale take ze sem dlouho spal :)
jestedman
je to asi tak jako když hulej patnáctiletý děti, prostě z toho nemaj rozum a šíleně ulítnou, starší z toho taky nemaj rozum, ale neulítnou tolik, protože se s tím dokážou "poprat", neodevzdávaj se tomu tolik
steve
kurňa fix jestedmane !

mě je taky patnáct!

a co? no jen to,že už trochu žiju v uvědomění.Neberte fakt že patnáctiletí kluci ještě newí to není pravda!

kontrolujte své míry a to stačí.

pac...:)
ReeJack
MNo ja bych spíš navazal na onu nirvanu.
To jsem šel takle do školy a přišel ke mě bývalej spolužák ( kdisi dáááávno) a že má konečně dokončený svuj pěstitelský skvost. Dostal jsem príma vzorek, asi pul filmaku. než jsem dolezl do školy potkal sem současnýho spolužáka a že jestli prej nemam něco do šlukovky. Tak jako že jo ale že musi kouřit sám že ja si to necham až na večer. :)
BUM... než sme dolezli do školy nebyl kamoš nějak schopnej chodit a to sem mu nabil jediny skýlko - poláka . bla bla....
no tak sem f klidu počkal až naši pudou chrapat a vylezl jsem na balkon na svoje pravydelny cigarko se skýlkem ale vzal jsem si ten vzorek co jsem ten den dostal a nenapadlo mě nic jinýho než zkusit kolik takle dobrýho kuřka snesu. jenže mi jaksi nedošlo že je zima jak v rusku a že mě to poseka na hadry. no suma sumárum sem zkouřil 6 skel trochec větších než polak a na balkoně sem skejsnul asi 3 hodinky :). když sem konečně byl promrzlej na kost vlezl sem dom ale to byla jaksi chybka bo sem tím teplem dostal takový bomby že to bylo nechutný a zbytek noci jsem se nevychrápal bo jsem byl v jakýmsi stavu - delíriu. Po par dnech jsem hledal co to bylo a zřejmě jsem opustil svoje tělo a dostal se k astrální cestě.... byl jsem na dvou znamejch místech a nespočtu míst neznámejch ale že jsem byl mimo tělo je dost jistý pže jedno z těch známejch míst bylo u kámoše doma a mě v tom divným stavu nenapadlo nic jinýho než mu zastavit budík ani nevím jak sem to udělal prostě jsem na to jenom pomyslel a bylo to. ON mi pak chudak druhej den vykladal jak rano zaspal a že se mu vnoci zastavil budík tak jsem si nebyl jistej co to muže znamenat. Začal jsem trochen hledat na netu a pod. a zjistil jsem že nejspíš došlo k opuštění těla jak popisuje astrální cestování, ale když jsem se o to pokoušel znovu tak se mi to už nepodařilo. :(( zajímalo by mě jakej názor na tohle máte vy. Jo ta příhoda se mi stala asi před měsícem a půl.
Muth
2 ReeJack:
Docela dost husta prihoda. Kdyz si to zkousel znova, zkousel si zase vymrznout, a pak jit do tepla?
MJ není droga. Drogy jsou něco, co člověk vytvořil (takže chemie), ale rostlina, která je tady už tisíce let, není droga. Je to součást přírody.
ReeJack
To muth: jo zkoušel sem pak i vymrznou ale už sem neměl ten stejnej matroš.... ale nazejtra mam slíbenej poslední vzorek atak se docela těším. :jumper:

To gumho: ja ředěný nekouřím. Ja nekouřím vubech žadny shity ale každa kytka ma něco dosebe :)
MJ je droga a je i součást přírody.
To bych si teda asi Ramone zpracoval,
že kouříš drogu.
Cicmon
Ramon_Dexter: chyba, mj je droga. Droga je oznaceni pro produkty bylin (ta definice byla trochu jinak, ale v konecnym dusledku je to to samy :)) a z toho vyplyva, ze synteticky vytvorene latky nejsou drogy a lide pouze pouzivaji spatna oznaceni, aneb jak by rekl Jan Hus - nazyvejme veci pravymi jmeny ;)
Rude
drogy vzycky BYLY,JSOU A BUDOU soucasti zivota na tyhle planete,tak nevim proc se nekdo namaha tvrdit ze marihuana droga neni! tvrzeni, ze marih. neni drogou je jenom snaha dotycnyho,uchlacholit svoje svedomi - ja drogy neberu prece!....... muze za to hlavne spolecenska diskriminace a buzerace postavit drogy mimo zakon! jak vsichni (doufam) vime,je to jenom ke skode...
..drogy(ne vsechny) sou podle me urceny k tomu,aby s nima lide zili v souladu a nezneuzivali je k osobnimu prospechu bo dokonce k neprospechu druhych..
kazdopadne bohour ma zas pravdu co se tyka experimentovani -- ODSUZOVAT NEPOZNANE je podle me blbost, kazdej ma vuci necemu vyhrady,ale odsuzovat neco JENOM kuli tomu ze tamhle rikali ze tohle je spatny..... nikdo prece nikoho do niceho nenuti...

steve...kazdej patnactiletej kurak travy si ale mysli ze je uz uvedomelej
mata
Tak, hulim asi 3 roky, vždy OK, i když jsem teda ještě nikam takhle necestoval ;) ALe poslední dobou (půl roku) když zahulim, cítim zvláštní napojení na nějakej obrovskej zdroj energie, asi jako když ti do prsou teče obrovská řeka síly... Takový napojení (říkejme tomu jak chceme) má podle mě každej člověk, ale v high stavu si k tomu tu cestu dokážeš najít... Sedíš bafeš a koupeš se v tom super přívalu :) Některý lidi bejvaj nabitý úplně moc, a je hustý, když se o to můžeš podělit :D
Máte to někdo taky tak :) ?
Mellian
4 PsYcHo84: můžu ti dát jenom za pravdu............taky mě štve, že ti, kteří jsou vehementně proti, nikdy opravdu nezdůvodní, proč vlastně lidi berou drogy. Budou se ohánět takovýma těma řečmě, že maj problémy a bla bla bla.......nikdy neřeknou ty nejprostější důvody: je jim fajn, baví se, dělá jim to dobře, chtějí žít jinak.
koles
->ReeJack: tak já si myslim, žes měl ten večer dost velký štěstí. něco jsem už o astrálnim cestování slyšel: prej to lidi normálně praktikujou, ale ti jsou zkušení a trénujou to spoustu let. no a pak se to čas od času stane někomu, kdo o tom nic neví a většinou je to v dost krizovejch situacích. a proto si myslim, žes měl celkem štěstí, jelikož ti život nejspíš visel na vlásku... toť můj názor. bejt tebou, tak už to neskoušim. bejt promrzlej -> do tepla -> šok... zahráváš si se zdravím
marceloid
vyskúšal som už mnoho drog..velmi rád mám LSD a MDMA a najradšej skúšam rôzne kombinácie drog najčastejšie to robím na takých našich malych naje*ávacích sústredeniach, kde každý zachádza niekedy až za hranice svojich psychických síl....z vlastných skúseností tvrdím NIE JE TO ZDRAVE ani na hlavu ani na nič....
PS: nenechajte sa oklamať "odborníkmi" marihuana nie je droga....ale dar od ALIENS:)
jestedman
ty už seš na tom fakt špatně marcello


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma