Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Zhulili jste se poprvé? - Klikni zde pro originální téma
Placka (Laky)
Mam otázku na Vás.
Už jsem se ptal hodě lidi a dost mi to potvrdilo.
Nevim jestli si teda ješte spomenete, ale když jste hulili ulně poprvé, tak byly jste fakt zhulení?
Já i pár lidí mi říkali ze byli fakt zhulení až tak po druhé.


---- Ten smajlík je dobrý :rejp: hehe -----
Soundsystem
ja ne me to nic neudelalo. Pritom jsem uz predtim kouril takze slukovat jsem umel, ale proste vsichni kolem me byli na plech a ja na ne koukal a rikal jsi " A to je jako vsechno ?" :)
tak ja sem se napoprvy nezhulil me to trvalo dlouho myslim ze na 3pokus :)
Eli
Ja musim povedat ze mna to zhulilo po 2!
Po 1 to nebolo nic moc!Takze potvrdzujem!Malokoho to zhuli po prve!
luckyBOB
bohuzel se pridavam k vam a moje prvni koureni z brcka me privedlo akorat tak pod most kde jsem vyhrotil par tycek a sel jsem nasranej dom :)
T.C.
To mě to taky začalo úplně fungovat až asi na potřetí. Ale neuvědomoval jsem si to, cejtil jsem trošku změnu, myslel jsem že to je ono, ale fakt nebylo :)
Ale za to kámoš když napoprvý hulil tak snad neuměl ani šlukovat, nikdy nekouřil a hned napoprvý byl úplně na plech :) A rozhodně to nepředstíral protože jak jsme šli tak si v normálním provozu sedal doprostřed přechodu a řikal že nemůže dál, ať ho tam necháme :)
Brunco
Poprve to nebolo nic moc len akesi troska ine vnimanie
a farby sa mi zdali farebnejsie
ale ziadne stavy alebo ujeby
to az na 2-mozno 3 pokus
fak.gesho
asi ste hulili fsici jen seno :), to ja byl napoprvi uplne naprach. MEla to byt podlevseho Bila vdova, ale moc tomu neverim, pravda je ze nas bylo asi 6 a jedna mala palicka a vsici byli celkem solidne, ja jeste neumel ani slukovat, tak sem vzal sklo, natah sem uplne normalne z plnych plic a nez to ke mne dojelo podruhy uz sem ani nechtel :D, je fakt ze to byl uplne jinej staf, nebyl sem schopnej promluvit slovo, jako by me zaklapla naka skl. kopule a vsechny videl nak tak z dalky, potom sem mel jeste solidni problem s chuzi furt sem se klibla a kymacel, ale ne jak vozralej, ale proste jak naka plachetnice :), bylo tozupr, ale uplne jiny nez ted... Je pravda, ze poprve po jointu sem se tlemil tak po 10-ty...
LuB
Poprvýkrát vobec nie
Ale na druhý krát som bola úplne na sračky ale úplne inak ako hocikedy potom, bolo to proste iné ale veľmi dobré
Jak sem se zkouril poprve na to jen tak nezapomenu.
bylo mi 14 a kamosi meli hasik (plastik)kourili sme to pres sklenici
mel sem asi 6-7sklenic a furt nic.Vsichni delali bordel tak sem sel radsi pryc a pak prisel ten najezd.Fakt sem to nezvladal mel sem haldy,zaseky jak prase a nemoh sem mezi lidi.Pak sem si uvedomil ze sedim na poli pod elektrickymi draty.Fakt brutal stavy.
Wampyr
Musim s vama souhlasit.Na poprve se mi tak akorat motala siska po smesi s tabackem.Zhulil sem se asi na 3 - 4 pokus. na ten stav nikdy nezapomenu.Nikdy to uz ale nebylo jako poprve...............
Placka (Laky)
Ja kdyz jsem hulil poprne tak to bylo troslu jinsi nez v normalu, ale zhuleny jsem nebyl. Zato po 2,3 to byl takovy mazec, ze to jsem uz dlouho nezazil.
A taky vim ze, kdyz jsme vzali s sebou kamose co jeste nehulil tak my jsme dali tak 3 prdy a uz jsme se smali nicemu. Ale on slukoval jak o zivit a nic.
recol
nj, prvykrat to bolo dost o nicom pretoze som cakal stavy ktore som "videl" vo filmoch. Tiez som si povedal ze to nestalo za to ale casom som sa do toho dostal a stav si uzivam ;)
THC/majk
Jako skoro všem mi to poprvý nedalo.Byl to nakej wenek ''prej'' docela dobrej.Vubec sem nevěděl co od toho mam jako čekat.Vopravdu zhulenej sem byl asi az po 3 a to po skéru:jumper:
Noo já se zhulil po prvé jako prase... :) Bratránek kámoše dotách ze šwajců kostku shitu a probíhala jedna fajfka za druhou až dokáď mně skákalo srdce až v krku..No legrace byla veliká :))
Takže sem se zamiloval na poprvé.
P.S. jako v mazanejch hochách!!
duplo
Tak zen příspěvěk nahoře je můj jo?? :)
How_High
Koukám,že pro nikoho to nebylo napoprvý nic moc a já musím bohužel souhlasit.Moje první cigáro bylo joint,ale bohužel sem byl takovej kokot,že sem ho kombinoval s chlastem(byl sem eště malé piškot,takže sem takový kokotiny dělal).Moje začátky ale stejně nebyly nijak slavný to co sme s kamošama hulili sme si sami vypěstovali a protože sme byli malí a blbí byl to fuckt shit.Postupem času se ke mně dostaly lepší vzory a já konečně pochopil o čem je hulení(např. haluze sem zažil až tak dva měsíce po mým prvním šluku).Takže nabádám všechny začínající huliče,aby se nedali odradit prvními dojmy,ale aby vytrvali ve svém úsilí.Výsledky se brzy dostaví.
Death
U mě to taky poprvé nic moc ale sem rád že sem z toho vyvazl este docela dobře->kamarád hulil a druhý den mel 40 horečky a hnisavou angínu!Fakt nechutné.Uz sem to viděl u několika lidí a sem rad ze me to nepotkalo :)
mýslo
Já sem zahulila poprvé s kámošem,který má fakt dobrý vzorky...
Bylo to ze skleněnky a fakt se mi to líbilo,akorát jsem na to zachlastala dvanáctky a to sem radši neměla dělat..Ale jinak skvělý:)
Mellian
No řeknu vám, že už si to ani nějak nepamatuju, ale myslím, že jsem poprvé hulila fakt nějaké seno, protože je to už hezkých pár let zpátky a to jsme o tom ještě nikdo moc nevěděl. Ale pamatuju si naprosto přesně, kdy jsem se poprvé zmlíkovala a to si pamatuju i ten stav..........ten byl fakt hustej.
sadnbow
poprve sem hulil s kamosema a nic mi nebylo oni se valeli kolem uplne v haizlu a ja nic...hned druhy den nato sem hulil taky byly to nejake venky jakoze prumër ale byl sem nehorazne v haizlu...
Registredanonym
me trvalo dlouho rozeznat jestli etda sem zhulenej nebo ne, ale prvnich par huleni nic moc, hlavne mi to nechutnalo protoze so tilene skrabalo a tak :) ale kamos se snazil, shanel tuzne vzorky a tak aby mi ukazal co nejvic :)
Morgan
zdravim Placku :D

Poprvi uz si to moc ostre nevybavuju,ale urcite to ztalo za hovno....,ale co si pamatuju je jeden z prvnich zhulu.Jsme jeste navstevovali zakladni skolu.V neci hlavne se zrodil napad:co takhle skusit tu maarihuaanu..?(nevim to presne,ale asi to byla Plackova hlava-za coz mu fakt dekuju :)).Ja jsem prines sotva na fajku,Placka o trosku vic,cekali jsme jeste na kamose Paju a doufali ze bude mit aspon na 2-3 fajky.Kdyz prisel Paja,hnedka jsme se dychtive ptali kolik toho ma..a on rozevrel noviny a na nas vykoukla giganticka palice(na nase pomery v te dobe fakt giganticka-vetsi mnozstvi jsme si ani nedovedli predstavit :) a slo se na vec......to be continued
N.&me
Já se bohužel poprvé nezhulil..
Vracel sem se pozdě večer dom a potkal sem v zastávce sedět dva mí kámoše, kteří byli známí, že furt kouří tu marjánku.Tak sem si přisedl, zahulil sem asi tři dýmky a nic.Možná trošku sem ulítl, když sem si čistil pak zuby, tak mi to připadalo jako nějaká skvělá muzika.
virgill
nabil sem si plnou dymku (tak na 10 prasku) skerem (tak na dva prasky) a vyhulil nevim co se pak presne delo mel sem pocit ze nemuzu chodit a ruzny haluze... podruhe sem hulil venek od kamosa ("je to slaby dej si vic") a zase sem nemohl chodit.....vzhledem k tomu uspechu se nedivim ze hulim jak prase (-:
Shadoow
Mně to vúbec neskouřilo jenom když sem si lech a zavřel oči tak sem pak viděl všude červenou jinak nic moc(ale po4 to byl hukooot:D)
koffe
Mně to taky nějáký ten pátek trvalo něž jsem se pořádně zhulil. Zájímavý že mojí mladou se mi nepodařilo zhulit snad nikdy a to jsem to zkoušel hodněkrát. Ale to je asi tim že to moc nenatahuje.
Yarreck
tak to ja se zase zhulil na potreti.. poprve a podruhe to bylo sice dobry hulco,myslim ze dokonce najaka lampicka,ale pocit nic,jen sem byl trochu ospalej a nasranej.. Sem si myslel ze kazda ganja ma takovyto ucinky,tak kdyz me a jeste dva dalsi kamarady jeden kamos pozval na brcko z blue berry,tak sem to podcenil a dal si 5 prdu..! No,zacal sem to citit asi po dvou minutach a chtel sem aby to prestalo,ale kamarad me uklidnil tim,ze to je teprv zacatek a ze to bude tak jeste hodku nabihat a trvat to bude par dalsich hodin.. Mel pravdu.. Uz za pul hodinky sem byl v nevidany mindzi.. A ten silenej stav trval aspon 2 hodky,pak to pomalu odeznivalo.. Druzi dva kamosi byli sice o neco zkusenejsi,ale vysrackovani byli taky.. Kdyz se po tom poohlidnu,tak mam na to bezva vzpominky a uz nikdy sem nebyl zhulenej stejnym zpusobem..
lordWilliam
Já jsem se poprvé zhulil až tak na po 3. Nebo jsem s alepoň myslel :-°) protože asi po 2 letech kdy jsem hulil jsem s kámošem jel do Amsterodamu a tam jsem se doopravdy 1. zkouřil. Koupily jsme si asi 3g Bílý vdovy a všechno to během několika málo hodin :-°) vykouřily, a to bylo moje první opravdový zhulení
Pan_Ho
Poprve to bylo s kamosama na zakladce na vylete. Jeden mel od

bratra moc dobry vzor.Nabily jsme fajku a dali ji kolovat.Chvilku nic

a pak to zacalo.Jeden manik zacal behat po lese a skakat pres

parezi a jak tak skocil, zakopl azlomil si klicni kost a musela pro

nej v jednu v noci dojet zachranka. Psycho co?
:crazy: :jumper:
Yarreck
2 pan Ho: jo,to muselo bejt na pikachu.. :D
Ale vcera jsem dokoncil svuj pokus.. Sem sel nedavno s kamaradem ven a dal jsem mu zahulit 3 plny fajky.. A on pred tim n igdy nehulil.. Ja si dal samozrejme taky.. Ja uz byl docela fest mimo a on porad ze nic,ze nevi o cem to je a tak.. Tak sem ho vzal na prochazku znovu vcera.. :D Vyhulil skoro stejne jako minule,ale jen s tim rozdilem,ze za 5 minut uz byl na Jamajce :) Porad popochazel,hihnal se,vykladal ze je ve snu a ze uz to zazil v minulym zivote,ze se vidi mimo telo,ze se vsecko vlnii etc.. Proste byl v mindzi.. :) Takze je to uz prokazany ze na poprve asi nic :( Jeste to vyzkousim jak to funguje se starsima lidma,stryc je ted na rade.. :D
čáryfuk
Já jsem se zhulil asi až na podesáté...ale od té doby stačí, když jen přivoním :-)))
ale bylo to kvalitou...kouřili jsme noname, co kámoš vypěstoval na zahrádce, on se zhulil, já ne...pak jsme ale jeli do amstru a tam jsem v kofáči teprve poznal, vo co gou :-)
SperGeor
Poprvý to není nic moc............
MAIKI
JO NO JENOM KUCKAS A KUCKAS a ani nevis ze to mas v sobe drzet apod. ! ! !
MAIKI
TEDA 1. HULENI ne ZHULENI
Groom
pozeram ze mne to na prvy krat celkom vyslo,sice som si na tie ujeby pockal tak pol hodku ale prskal som jak kalach...nefajcil som dovtedy ani tabak takze pluca dostali zabraT.no a po pol hodke aj hlava.outdoor asi...a kosicanka olga v lese nad mlynskou dolinou.
Time4Tea
1. Hulba: bylo jenom takový ochutnání, jinak nic, klasika...
Nemáš techniku, nevíš co čekat a hlavně nemusíš bejt eště psychycky připravenej, takže to mozek ani nemusí přijmout.
2.Hulba: chlastal sem u toho a bylo to nějaký hnusný seno.
Fuj...
3.Hulba: to už bylo moje vlastní, co mi nevědomky vypěstovala babibčka na zahrádce. :-)) Ona už moc nevidí a docela ji pak mrzelo, že ty pěkný kytičky, co tak pěkně rostly, náhle uschly. :-))
Vyrobyl sem si vodní dýmku z PETlahve táhnul to z normální faje přes akvaristický hadičky. :-) Bylo to docela zajmavý, ale teprve sem musel najít techniku a tak.
Včíl už mám techniku zažitou a vodní dýmka doznala podstatných konstrukšních vylepšení.
Fiky-Thc
Ja osobne sem se taky na poprve nezhulil,ale jak sem se zhulil poprve tak uz sem se nikdy nezhulil a to me .... protoze to byl masakr!!
MAIKI
NO jo vodňas je IN
SperGeor
No, to je, hlavně, když je vodnas nabitý hulením :-)))) Zkuste pak vypít tu žlutou sračku co vám zbyde.........:mutant:
PsYcHo84
No ja jsem do toho sel poprve s kamosem, bylo nam 15, on sehnal kdesi hrozne drahe huleni, pry dovoz z Nizozemi (ale v tom veku nam moh nakecat kdokoli cokoli). Hulili jsme to celi nateseni z dymecky, nevedeli co od toho cekat, davali jsme same sebevrazedne hluboke prdy a po 3 fajfkach jsme se shodli na tom, ze nam to nic, ale vubec nic nedela, ze jsme koupili asi naky shit a vyrazili jsme domu. Cestou jsme se drsne motali, byli jsme vyrechtani z kazde blbosti a ani jeden nebyl schopen rict souvislou vetu, protoze v jeji pulce zapomnel na zacatek a na cely jeji smysl. Paxme sedeli 2 hodiny v -5 na lavicce pred barakem a oba jsme uz vedeli, jaxme vprdeli. Mel jsem z toho i lehke haluze. Kdyz jsem prisel domu, tak me matka servala, kde ze sem se to tak ozral, vubec nevim, co jsem ji rekl a sel jsem spat. Po teto zkusenosti jsme si uz byli jisti, ze zakoupene huleni je opravdu dobre a jali jsme se behem mesice dorazit celou prenosku.
A pak uz se to rozjelo. Prvni seminka, prvni informace, prvni vzrusujici rok outdooroveho pesteni, prvni sklizen, prvni kontakty...
jj, porad s nostalgii vzpominam na ta krásná léta...
SperGeor
Krásná historka :-)))))))))))))
sumer2
Ja jsem se zhulil az na podruhe a na ten stav co jsem mel uz nezapomenu.
SperGeor
Jo no, ty nejhrásnější stavy byli při začátcích....
tak ja som sa sa na prvykrat zhulil totalne na srot a hoci to bolo asi pred 8 rokmi, pametam si to do detailov.
kamos na internate zohnal jointa, tiez nevedel co s tym. tak sme to zhulili...a nic. sklamani sme sli do krcmy na pivo.

sadli sme, kecame, zrazu som zacal nejak inak vnimat hluk v krcme - velmi nahlas a s ozvenami. steny krcmy sa zacali vzdalovat az bola velka ako futbalove ihrisko. hovorim kamosovi - je mi nejak blbo, je mi zle.

doniesli nam pivo, vzal som pollitrak obidvoma rukami a vipil ho na ex, postavil som sa a hovorim - idem na izbu, neviem co sa deje...kamarat nic necitil a cumel jak puk a neveril mi.

nejakym virtualnym tunelom som dosiel na izbu, sekunda trvala hodinu atd. lahol som na postel a uz aj bezali haluze v priamom prenose.

z lampy nad hlavou sa stalo slnko, z internatovej izby bola plaz, predo mnov hucalo more a okolo pobehovali polonahe tahitanky. toto som fakt videl dost dlho, potom som sa nejak prebral a uvidel plagat nalepeny na dverach - hokejisti v akcii na lade. lenze sa zacali normalne hybat a hrat hokej, normalne tam na plagate asi pol hodiny hrali hokej a ja som to sledoval.

potom dosiel kamos z piva, nasraty ze zohnal jointa a nic neciti a ja uplne na srot. nepacila sa mu hudba co som si pustal - vtedy fical RAVE :) - R'N'B, Mark'OH, Marusha, Perplexer a neviem co este (to boli casy...:) tak som nejak presiel do kuchynky a len tak po tme som sedel na stole.
a to nebol koniec, jak som tak sedel v tej tme, zjavil sa mi spod plafona BOH a zacal sa so mnou rozpravat :)))
po velmi dusevnom rozhovore som sa nejak doplazil do svojej postele a konecne som zaspal a spal som az do rana spankom spravodlivych :)))
no a ten kamos ktory vtedy nemohol citit techno a bol velky Grunge a Metal tu frustraciu ze sa na prvy krat nevyhulil asi psychicky neuniesol kedze v poslednej dobe ho bolo mozne stretnut na techno parties s rozkusanymi perami jak to prehnal s pernikom a tak...:((( neviem kde je mu dnes koniec.

POUCENIE - nevzdavajte to ak sa na prvy krat nezhulite lebo potom vam hrozi pernik a podobne nepekne vjeci...
kowonator
Ja som sa zhulil asi az na 3-krat, ale stalo to za to.
bhang
No, poprvý, to mi bylo ctrnact, jsem brachovi otrhal nejaky listi z kytek, co mnel za oknem, ubalil sem to do HAJZLPAPIRU :) a s kamosema jsme to v lese zhulili...byli sme uplne na sracky. Poletovali sme tam jak lesni fcelky a furt sme se tlemili...
:)
Kdyz jsem hulil travu poprve tak jsem měl jenom 1 nebo 2 sluky njake sracky a nic jsem necejtil.
Po druhe to uz bylo jinaci.Dlouho jsem cekal a potom to nastala mel jsem neuveritelnej pocit lehkosti a vse kolem se me strasne moc trhalo.vsichni kolem jse me smaly.
A po 3. jsem hulil po dost dlouhe dobe a byl jsem nehorazne v prdeli nepamatuju si vubec nic jediny co vim od ostatnich bylo to ze kazdej kdo me videl muj oblicej se lekl.Mel jsem rozahly zornicky tezkym stylem a bilou barvu pleti.Jediny co si pamatuju ze jsem se 2 nehorazne poblil.
Chemik
Tak já jsem se pro změnu, jak tady čtu, taky napoprvé nezhulil, až napotřetí. A to byly jakési zástřižky, nějaké listíky ze šišek, nebo z čeho to vlastně umotal a stačilo. Nejlepší stav co jsem kdy měl, jenom jsem se smál a nevěděl která bije. Pak jsme šli ke kámošovi hrát deskovou fantasy hru a ani jsem nevěděl, která figurka je moje a válel se po tom smíchy, prdel.
HIND
jasne po prvykratt to nejak nepisalo, az tak po 3,4 to bolo bolo pekne vyzverenie,.ale napr.poznam ludi ktory sa odpalily hned po prvy krat tak, ze im bolo dost na p..cu,.ako dost brut,.ale oni mali zas asi po 8 vodnych bong,.
Zarovka
Po 1. ani po 2. mi to nevalilo ale po 3. co jsem si zahulil mi to valilo a byl to fakt největší nářez v mým životě ;)
canman
presne na prvni pokus naprosto nic u druheho uz neco bylo az na potreti jsem se zhulil jak bic tezke stavy
nojo na poprve nikdy nic______!!!
Jirka P.
na poprve si pamatuju moc dobre(este abych si nepamatoval silvestra) - zhuleny sem byl(dopohody), akorat sem o tom nevedel - kecali sme s kamosem a smali se kazde picovine . . . sqele to bylo, ale seriozne sem zacel hulit o dost pozdejc . . .
Mne to prvykrat neslapalo skoro vobec az druhy krat som bol dost zhulený.
ribak
Celu strednu mi to pchali pred hubu ale nikdy som si nezobral.. Az neplanovane na jednej chate (prvy krat) asi pred dvoma rokmi- to som mal 18. Bolo tam mrte ludi, z toho som poznal iba jedneho- takze nic moc, cudzie prosterdie. Chalani vytiahli vodne, tak som sa odhodlal ze uz je ten cas a potiahol si z hlboka dva poriadne prasky (plne pluca). Potom som sa niekam odpratal a cakal som kedy to pride (nevedel som co presne cakat). Nervozne som poskakoval ked zrazu jeden taky skok trval asi 4 sekundy. Poobzeral som sa okolo seba a konecne si uvedomil o com to je (cakal som nieco ako byt opity, ale to sa neda vobec porovnavat). To skakanie sa mi dost zalubilo tak som tak skakal ako kozmonaut, vsetci na mna cumeli (cudzi ludia). Potom som si sadol ale nohy sa mi nedali zastavit, ako tie elektricke soky na posilnovanie svalov. Dost za mi to znelubilo, chcel som aby ten stav prestal. Potom som asi 3 hodiny sedel na gauci, telo chrome, len som pozoroval okolie. (ps: z tych niekolko krat co som hulil som bol vzdy na sracky)
Mr.Ja
to ja si pamatuju ze kdys ja sem byl na svem prvnim žbréééééé tak sem nevedel jak to vypada.Vym ze jsem sedel doma na gauci strasne sem se smal a asi za 2 hodky sem mel hroznej vituh.A pak dalsi den sem si to dal znova a us mi bylo vsechno jasny.
Jo a na poprvy jsem byl uplne moc
MFT
Mě to poprvé zhulilo na sračku...možná to bylo taky tím, že to byla white widow....:satan:
Mr.Ja
Jo tak to verim to je hodne dobrej matros.
Vidim ze vetsina z vas se taky na poprve nezhulila a az tak na potreti to prislo a byl to pro zmenu mazec. U me to bylo stejne uplne si spominam jak uz jsem si chvilemi rikal at to skonci (a mel jsem pocit ze uz se stoho nedostanu). Ale tak silny stav uz jsme od te doby nemel.
Yarreck: Jak jsi psal o tom vyskumu tak ja ho prave delal taky, kamos ktery pred tim jeste nikdy nehulil sel snama zahulit, a my uz jsme byli uplne v kasi a on porad nic. no vlastnese se mi to stalo se dvena kamosema a kdyz jsem s nema hulil tak potreti tak uz byli dost vysmati na to, abych to poznal. A tady na qroweru se mi to z casti potvdilo.
Placka (Laky)
Vidim ze vetsina z vas se taky na poprve nezhulila a az tak na potreti to prislo a byl to pro zmenu mazec. U me to bylo stejne uplne si spominam jak uz jsem si chvilemi rikal at to skonci (a mel jsem pocit ze uz se stoho nedostanu). Ale tak silny stav uz jsme od te doby nemel.
Yarreck: Jak jsi psal o tom vyskumu tak ja ho prave delal taky, kamos ktery pred tim jeste nikdy nehulil sel snama zahulit, a my uz jsme byli uplne v kasi a on porad nic. no vlastnese se mi to stalo se dvena kamosema a kdyz jsem s nema hulil tak potreti tak uz byli dost vysmati na to, abych to poznal. A tady na qroweru se mi to z casti potvdilo.
felipe
poprvy sem hulil na jedny zahradni kalbe. Davali sme kolem osme vecer, chvili sem se pozoroval, ale nic, tak sem se na to vykaslal. Dalsi den rano (tak v 11), asi pul hodky po tom co sem vstal...kamosi uz uklizeli tu zahradu apod...a ja jediny co sem dokazal bylo sednout si na zidli a tlemit se vsemu kolem :)
bloss
poprvý jsem hulila a teda jsem se nezhulia,n ale kámoška,ta toho měla víc a byla totálně..jde kolem ní borec flákne do ní a ona se řeže jak pomatená a že prej:Wooow,co se dějeeee???No masakr :sun:
Fantasie
Hmm ja jsem napoprve velkou smulu protoze jsem byl ozralej, a strcili me do huby brko... nikdy jsem nekouril ciga, takze jsem si dal sluka a malem se posral jak sem se zakaslal, ovsem stav se dostavil do minuty a pak jsem spadl na zem ... a trosku usnul na 5 minut, a pak na picu stavy ...
luckyBOB
jak si to mam pamatovat..:D:D:D:D:D:D:D

pred nekolika lety..za nekolika horama..u velkeho dubu..to muj strejda petr ubalil prevelikeho jointa..ja zepar sluku si dal..potom lital..:)

nezacinejte..:D..neprestanete..:D:D
Jan Tleskač
Mno já poprvé akorád usnul...
Mam otázečku kde v zimě scháníte huleníčko ? :)
triss
no já se teda taky napoprvé nezhulila..ani trošku,jen se mi na začátku zamotala hlava,protože to byla první věc kterou sem v životě kouřila:D!
No pak sem měla za nějákej čas asi tři brčka takovýho shitskýho outdooru ¨takže to mi taky nic neprovedlo,no ale na popátý někdo přitáhl white widow a to sem byla ale uuuuuuuuuuplně na sračky:)!a musim říct že taky to bylo moje největší zhulení se v životě a už nikdy potom sem takovej intenzivní stav neměla!!!..ale jako ne že by to teď nestálo za to...;)!
inVALIDa
napoprve jsem ani nemohl....
hulil jsem listi z me prvni kytky ktera uschla .... (stala 2kila !! :D )
(ale vlastní!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D)
podruhe jsem hulil na pánvi osušené květy konopy zobyčnatělé..
(pamatuju si tu chut doted... (8roku z5) takova zajimava....;) )

no a potom filmovky od kamose co to bral brachovi spoza kralikarny..

tam probjehly njaky pseudostavy.. a njak sem k tomu ziskal kladny vztah...
Jelikoz jsem na poprve hulil necekane mooc dobrej hasis tak byl a hooodne moooc!
UrbaN
napoprve snad nejvic..:D.. popravde jsem se jestě nikdy nezpukal tak,jak to bylo napoprvý..no ale ted si davam pauzu,takze cekam zmenu:-)
Hellemese
Uz nikdy jsem nebyl tak jak poprve:-) Vetsine lidi co znam to ale nic na poprve neudelalo
Mesias
Musím souhlasit, že většině lidí to na poprvé nic neudělá. To proto že ani nechápou systém hulení. Kouř je polykán nebo zůstává v ústech. I po malém prdu se lidi rozkašlou a proto se nezhulí. Já jsem věděl že budu kašlat a nebal jsem se toho tahal jsem o sto šest. Naštěstí bylo mé poprvé dobrej modýlek takže po té co jsem si dal celého jointíka tak jsem byl fakt hotovson. Bohužel to bylo v deset večer a já svůj první super stav takřka celej zaspal... Tehdy jsem se fakt hustě tlemil a slyšel jsem rybáře co si povídají mrtě daleko od stanu. No prostě poprvé to bylo hukot. A teď jsem učil hulit jednu kámošku. Ona teda hulila už dříve ale nic jí to nedělalo. Nikdy jsem jí neviděl ani kašlat, ale jak jsem jí zhuloval teďka naposled tak kašlala fakt hustě. For byl v tom, že ona hulila už víckrát, ale nikdy jí to nic neudělalo, a proto fakt sebevědomě řekla že si o poledňáku dá. Myslím si, že se sekla protože byla zhulená fakt solidně. Někteří lidi to na ní poznali již z dálky a to co pak prováděla bylo husté. No nechme to... Možná by někde měl být thread první zhulenost a né hulení na poprvé...
impozant
no ja som sa prvzkrat vobec, az na nejaky 15x
Frisbeeman
Prwní hulení si budu pamatowat nadosrmti :) Bylo to w prwáku na školním wýletě s kámošem, se kterým sem od tý doby hulil skoro denně. Řeknu wám, je to docela depresiwní pocit,když se člowěk kouká na zkouřenýho kema a nechápe,proč je on úplně v poho... :D měl docela šílenou maličkou fajku z hlíny a jen sem si z toho nechutně spálil jazyk a rty. Naštěstí jsem paj navázal kontaky se starou bandou ze základky a ti už mě zaučili :D
tezzy
jo, poprvý to bylo... hehe,hrozně vysmátý... smíchem sme se málem váleli po zemi...
zato napodruhý sem se bruálně přehulila, pár hodin pozorovala jeden keř kterej se neustále proměnoval v roztodivné obrazce no... a dobře mi nebylo (kamarád říká: tywe, ty seš úplně zelená.. no a od té doby mi říká chameleon :D)
kickdashit
to Šedý Semínko:a tim se jako chlubíš??
Zamite
Já si své první zhulení pamatuji velice dobře,ikdyž už to nějakej ten pátek je :) Bylo to s kámošema v takové lesní chatce,kde jsme zrovna víkendovaly,dali jsme si šlukovničku a po pár minutkách to bylo jak v zoo,každej sme se řebyli úplným kravinám,vzduchem létaly hlášky tipu "jé hele růžovej slon" ha,hahaha.... a nakonec jsme se zasekly do čištění zubů,potom čištění jsem nemohl skoro mluvit,jak jsem měl rozdrásaný dásna...jináč to bylo doost good
Celller
Kolik vam bylo, to bylo jeste na zakladce ne, aby to z vas doma netahlo, ne?:D :D :D
Everl0st
Poprví jsme se skládali v 7 lidech za kilo a říklai jsme si jak bdem na sraczky...hmm..velký prd...mno ale můj druhej joint byl zcela jiný...tentokrát jsme se skládali ve dvou za kilko a to pak byla jízda.....když si teď vzpomenu jak to bylo ubalený tak bych se asi styděl,že sem to hulil....oba dva sme šli podruhý hulit,takže.....ale co přišlo po zneškodnění ....neuvěřitelnej zážitek..stav sem měl 4 hodiny a z toho sem hoďku v kuse smál.....zbejvající 3 hoďky sme chodili po městě s flaškou citronový matonky a přeřvávali sme se....kolemdoucí nechápali..mno a mi taky ne :)
BASE
poprvé to bylo super tlemenec min.půl hodiny nikdy už sem se po špeku tak nenasmál
Zamite
To Celller: Mno byloto v devítce,ale doma to už dávno věděli,prostě to byl jen takovej menčí zásek :)
ANH - *DMA*
já jsem poprvé hulil ve 13 a to jsem byl fakt hustě...hodinu jsem běhal kolem stadionu abych se toho zbavil jenže mě to ještě víc nakoplo...:)
Slavka
Aj mne vela ludi povedalo ze sa prvy krat alebo aj viackrat nezhulili, az neskor. Mne sa to stlo tiez, nemohla som sa zhulit, stale nijake stavy. Potom raz mi jeden typek doniesol bielu vdovu a dala som si jedneho sluka a to som bola zhulena ze som nechapala. Ale prvych par krat mi to nic nespravilo.
Spawnmaster
Já jsem se spukal až na druhej pokus. Ten první pokus byl nějakej skunk z Holandska heh, čudnéé. To jsem ani nic nepocejtil a furt jsem se ptal kámoše, jak to poznám :D pak jsme si jednou s dvěma kámošema ubalili brokovnici, vyhulili, říkám si v duchu: kua, zase nic. Pak se jdu vychcat, najednou koukám, že mám úsměv od ucha k uchu. A bylo to tam hehe... HIGH!! pak jsem byl tak zpaštěnej, že jsem doma žral polívku nožem, fakt mazec :)
Ferdinand Bongo
..nee..prvy krat mi nic nebolo..(len to co som si nanahovaral).. po druhe to uz hej, ale nic silne, citil som sa uvolnene, zabaval sa, chvilami mal problem s koncentraciou.. az dalsimi huleniami sa to stale viac nakoplo a stalo to za to :D ..
green.city
tak u mě to bylo asi tak že já sem ze sartu hulil takový shity kde si byl minimálně zkuřený ale když sem poprve hulil skaknk tak sem byl totálně v jiný dimenzi
klapacius
nevim, jestli me to napoprve zhulilo nebo ne, ale tedka jsem ve spanelsku zkousel zhulit jednu spanelskou buchtu hasisem a stale nic.. tak jsem ji pak uplne rozbil mlikem s asi 1 g rozpusteneho ne moc dobreho hasise. myslim, ze jidlo funguje napoprve u kazdeho, koureni se clovek musi naucit.
Lupus
Já sem se zhulil naplno až na podruhe nebo na potřetí když sem chytil hoptropa neboi jak se to říká a jel ve vlaku :D Napoprvé sem měl jenom takový veselý stav (byl den otevřených dveří a já sem dělal průvodce :D)
Keany
Mno poprvi se mi z toho motala skeble jen... nic vic... ale podruhy sem videl medvedy :-D
piiit
prvy krat som hulil v devine a bolo cez den v parku... okolo behali ludia a bol to docela fajn adrenalin, vzhladom na to, ze asi 200m maju stanicu zeleny. ale okrem toho som z toho nic nemal. poriadne som sa zhulil az na treti raz.
Jeck Herer
já sem se zhulil pořádně až na potřetí.. ty první dva pokusy sem byl spíš trochu mimo jinak nic... bylo to když mi bylo 14,a to přines kámoš trávu kterou sám vypěstoval (jeho první pokus) a z toho sme ubalili brko a sedli sme si k takovýmu parčíku,kde je malinký koupaliště a nikdo tam nebyl,seděli sme na klouzačce a střídali sme se po šlukách.když sme to dohulili tak sme šli ke kámošovi domu a cestou wůbec nic nebylo cejtit,byl sem naprosto v pohodě a von taky,tak sme si řikali že to byl zas ňákej shit model..... přišli sme k němu a ňák sem už cejtil že něco neni v normalu..von vytáhnul tu stolní hru ''sázky a dostihy'' a začali sme hrát... najednou to na mě přišlo a bylo to fakt něco!! smál sem se úplně všemu,kámoš taky,fakt sem newěděl za který figurky hraju a dycky mi došly prachy,tak si pamatuju že sem si pučil prachy vod něj a řek sem mu že si musim pučit další abych mu moh vrátit ten minulej dluh apod.. z toho sme byli nejvíc vygebený a pak si eště pamatuju že sme se strašně smáli těm koňům,newim proč ale strašně mi to přišlo směšný.. druhej den mě fakt děsně bolelo břicho z toho jak sem se asi 2hodiny vkuse smál a váleli sme se po zemi... no bylo to fakt hustý!! ale nejhorší bylo když sem se zhulil počtvrtý... to mi bylo tak strašně že sem myslel že chcípnu.. potom sem asi čtvrt roku nechtěl trávu ani vidět.. jenom sem to cejtil a udělalo se mi blbě.No a po nějaký době sem se k ní zase v pohodě vrátlil a hulim vštšinou jenom modely který znám... fakt to byly slušný zážitky a rád na ně vzpomínám :-)))
trojbodka
jak samopal...pol hodiny som sa sice nabijal ale potom pol hodinu rehnil jak kalax...
Vladbur
Moje první hulení byly listy a záštěpky čutky,nic to se mnou neudělalo,taky to bylo asi v 11ti letech
Kolom&n
hh to ja se zhulil tak az na potreti a pak uz to taky slo samo(nalejvam si caj-vezmu si na to hrnek,ten postavim na misto kde byla konvice s cajem a konvici povesim plnou i s cajem misto hrnku :) co k tomu mam rict hhh STAVYYYY PUKEJTE AZ DO MRDEK
skiwalker
ja som sa na 1 krat neodpalil vobec, na 2 krat som zkuril s kamošom Jeden velky jogurtový tejglik lebo sme mysleli ze prvy krat toho bolo malo a nakoniec som si absolutne necitil nohya po polhodine som odpadol. RAUCH!!!!!!!!
trojbodka
Vladbur
...to si si pekne svihol...
...ja som mal premieru v maji 2000...
mal som to tesne pred 25-ou...
Shlukmaster
mne sa to podarilo az asi na treti krat...som hulil a nic...tak som povedal kamaratovi ked ma nukal ze nie nech usetri ze mne to aj tak nic nerobi...omyl som sa spraskal na kasu jak hovado(a od vtedy denne):-)
Mixerka
Poprve nic moc... drtka, bongo sice sem měla děsný záškuby ale dalo se žj :D :-P
flySter
na prvy pokus nic...moje neposkvrnene 18 rocne telo vtedy vstrebalo 3 vodne bonga, organizmus nepoznal este THC tak si musel zvyknut :mierne motanie hlavy (ako po cige) a nevolnost na zaludku, sem tam hlavne v šere nejake placebo halucinacie...dnes po skoro 2 rokoch by som sa ani neodvazil plesknut si take 3 vodne a s taketo modelu ako prvy krat...konstatujem ze telo si asi uspesne zvyklo :D

zdrawas
redyth
co bych dal za to mít zase stavy jako ze začátku,co sem začínal hulit, napoprvé mě to ani moc nedalo, na podruhé už to bylo lepší a potom lepší a lepší, moc sem se smál :-D chtěl bych to zpět
lucas.skill
já sem na poprvý jezdil na kole kolem osatních spálenejch kámošů který leželi v parku na trávě a puštěli s jungl


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma