Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 
Zhulili jste se poprvé? - Klikni zde pro originální téma
lucas.skill
citace:
Původní příspěvek od redyth
co bych dal za to mít zase stavy jako ze začátku,co sem začínal hulit, napoprvé mě to ani moc nedalo, na podruhé už to bylo lepší a potom lepší a lepší, moc sem se smál :-D chtěl bych to zpět

tak skus přestyat hulit a pak zese začni tělo si na to odvykne a měl by si mít zase ty stawy jako před tím si myslím
sklenenka,skunk hned napoprve - no ja mel duhove barvicky pred ocima, lehke nohy, rohlik od ucha k uchu...nadhera...:bounce:
Sacrred
jj tak na poprve to byl nejvetsi nasup primo v cofee v holandsku
FaLda
Ja teda hned napoprve..prehnal sem to..byl sem moc high:D...ale mnooooho a to opravu mnooohoo lidi se poprvy nezhuli!!..nevim cim to je, trebas ze to tela si na to musi navyknout nebo netusim...ale vsadim se ze prevaha je tech co poprve nebyli!..proto se taky casto stava, ze od toho lidi upoustej, pac si mysli, ze sou nejaka special natura ci je to spatnej vzorek..:D..ikdyz jeho grower se sviji v smichove kreci na zemi:D
V ŽIVOTĚ SEM NEBYL TOLIK MOC ZHULENEJ JAKO NAPOPRVÝ!!! :teef::teef::teef:
ja sem byl ředně zhuleny až tak na potřeti a bylo to tak pred 5 rokama
Fruddy
nikdy sem ješte nehulil .-) ( joke :-D asi na po 3tí)
nero
HH to já sem se zhulil hned na porvé skákal mi obraz (jako vydění) byl em jak ve snu dělam sem blbosti a nevěděl proč všemu sem se msál jedna babka mně dokonce seřvala (bylo to vparku) a já em se jí vysmál byli sme tam 3 já jedinej sem se zhulil oni na mně nejdřív ať přestanu blbnout atd ale pak mu uvěřili byla to paráda a jelikož mi trochu zbylo z toho stahu hned druhej den em jel znova a to samí akorát víc zamněřená na ten smích fakt paráda nej zážitek z života a taky to bylo poprví co sem si koupil šluknu a drtičku pamatuju si že to obojí stálo dohromady stovku:D
Málokdo se zhulí naprosto poprvé, spíš po 2. či po 3., než se tělo naučí rozeznat a přijímat účinné látky - ovšem v dnešní době kdy nejnovější model má snad 35% thc nebo kolik už je možné všechno i zdunit se napoprvé:D
iceCube
me zasli porádný stavíky až tak po 3-4, ale uz si na to fakt moc nepamatuju a verim ze s timhle tu na grauwru bude mit problem vice lidi:D :david:
je to ale hodne individualni nekdo kdo ma slabší imunity si myslím že se může zhulit i na poprvý a taky velkou roli hraje "sila" určitého modela který se zrovna nasává :-PP
Wejdas
Poprvé vůbec nic ale podruhé už to bylo super. zvlastni poprve sme mel stejný model jako podruhe jen poprve toho bylo asi na 5 skel pro 5 lidi a podruhe na jeden koncak ( zuzena cast sklenenky kdyby nekdo neznal ) pro 3 lidi a bylo to nezapomenutelné
iceCube
wejdas - nejsi náhodou z okolí ostravy, soudě podle toho názvosloví :-)
DanekRider
citace:
Původní příspěvek od iceCube
wejdas - nejsi náhodou z okolí ostravy, soudě podle toho názvosloví :-)

Jo je,pacholek jeden :punk:
Wejdas
jak pravil Danek.
GhostDog
Ja dal poprvy ze šlukovky (asi tak 5x ) durban poison z vlastní urody. Asi tak 5 minut se nic nedělo a pak taková motačka, otupělost, halucinace, to co sem dělal před 10 vteřinama se zdálo jako sen.
saytam
Ja sem se zhulil az po třetí
az na 2 kraat... ale minule sme zaucali jedneho kamarata a tomu to tiez az na druhy hrat... ale ten hulil jak prasa... daval si take prasky ze som az pozeral a ked vydychol tak nevydychol ziadny dym... on ho asi zjedol :D rakovinka
Já ani nevim kdy jsem poprvý pořádně hulil poněvadž si pamatuju že sem skoušel kouřit listí z ganji a tak a to mi nic moc neudělalo až do tý doby co asi v osmý třídě přinesl spolužák skank to byl můj první zkouřený zážitek.
Bloodys
Bylo to o odpolední pauze ve škole, což nebyl zrovna nejlepší nápad a pak měl následovat tělocvik. Zašli jsme k jednomu známému na zahrádu, kde jsme si vytáhli skleněnku a nějakou lampu. Kámoš tam dal starta a já měl jít druhej. Tak jsem si potáhl jak nejvíc to šlo až se mi udělalo špatně. Pak jsem to vyfoukl a můj krk to těžce nesl. Tak jsem si řekl že na to seru že mi to nechutná a najednou se mi začala motat hlava. Všechno jsem viděl spomaleně a tak jsem začal pobíhat po dvoře dokola a vyhýbal jsem se psím výkalům. Udělal jsem tam snad tisíc koleček a všichni se na mě dívali a smáli se ,ale mě to přišlo normální. Pořád jsem se ptal kolik je hodin ať nepříjdem pozdě ,ale vždy když jsem se zeptal za strašně dlouhou chvíli uběhla jen minuta. Tak jsem to nějak přečkal a došel jsem do těláku. Běhali jsme šedesátku a já jak měl všechno spomalené tak jsem prý i běhal spomaleně, takže čas byl mizernej. Začalo se mi dělat opravdu dost blbě, jako bych nemohl ovládat svůj krk a měl jsem strašného sušáka v krku. Přál jsem si aby mě to už přešlo. Měl jsem hrozně dlouhou chvíli tak jsem hned po těláku utekl domů a šel se z toho vyspat. Od té doby jsem to neměl a nevím jestli si mám ještě dát..
velrybi_hovezi
Svoje první zahulení si pamatuju relativně dobře. Je to zhruba 3 a půl roku zpátky, byl jsem ve třetím ročníku na střední a měli jsme zrovna praxi. Mistr nás poslal ještě s jedním typem koupit nějaký součástky do elektra, tak jsme vyrazili. Prodejna byla vzdálena asi 500 metrů a asi v půlce bylo místečko, kam veškerá huličská komunita chodila "na prda". Samozřejmě borec, známý to třídní výhul, se musel "posilnit", a tak nás návštěva onoho místečka nemohla minout. Vytáhl náčiní a napchal skleněnku. Obvyklá otázka "Dáš si?", na kterou jsem vždy automaticky reagoval slovy "Ne, díky.", tentokrát zůstala chvíli bez odezvy, až po chvíli rozmýšlení jsem poprvé odpověděl kladně. Byl to nějaký no name venek, dal jsem si pěkný dva prásky a pokračovali jsme směrem k našemu cíli. Došli jsme do prodejny a se mnou to pořád nic nedělalo. Věděl jsem, že na někoho to při prvním zhulení nepůsobí a předpokládal jsem, že je to i můj případ. Ale jakmile jsme vyšli z prodejny, začal jsem něco pociťovat. Dostavila se euforie, bylo mi moc příjemně, jak jsme šli po městě, bylo to jako bych tam ani nebyl, jen se díval očima někoho, kdo tudy jde a ovládal ho. Byl to velmi zvláštní, nicméně příjemný pocit. Když jsme došli zpět do dílen, mistr tam nebyl, bylo tam jenom asi 5 studentů. Jelikož borci nehulili, tak na první pohled nepoznali, že jsem high. Sedl jsem na židli a poslouchal o čem se baví. Už nevím co řešili, ale když jeden z nich něco vysvětloval ostatním, nemohl jsem to už vydržet...zničeho nic výbuch smíchu, jaký jsem v životě (ani později) nezažil. Minimálně 10 minut jsem se nehorázně tlemil, válejíc se po lavici. Borci nejdřív nechápali, samozřejmě jim to po chvíli došlo, ale stejně z toho byli dost v šoku. Když jsem se uklidnil, byl jsem tak vyčerpaný, že jsem si musel dát svačinu.
Tehdy jsem nechápal, proč mě tak chutná, ale byl to ten nejlepší rohlík se salámem jaký jsem kdy měl.
Calzone
Také jsem se poprvé nezhulil, ikdyž jsem si namlouval, že zhulenej sem. Zhulil jsem se tak po třetí odhaduji.
nero
Velryby hovězí přesně takový pocity sem mněl já obzlvlášť stim človjekem kterýho ovládám
velrybi_hovezi
nero: Myslím, že podobný stav zná většina huličů a taky myslím, že si ho všichni řádně užívají. ;)
Davey
Tak to já byl napoprvé zas úplně naplech.
Měl jsem několik bongů skanků a byl jsem vcelku hodně mladý. 13 let asik. A čekal jsem, že to bude jako ve filmu, budu se jen smát a jinak budu vnímat úplně normálně. Ale pak BUM. Zavřel jsem na chvíli oči, zas otevřel a měl jsem pocit, že už jsem tam tak hodinu spal. Šel jsem si lehnout na postel a měl jsem ty "vnitřní halucinace", prostě jsem polykal šutry, cítil jsem, jak mi ruce zklápějí nějaké kamenné trojúhelníky, probíjely mnou šoky...no asi to znáte. Pak jsem slyšel furt takový "ďábelský hlas" v hlavě, který v krátkých intervalech pořád řval v mé hlavě. Stav jsem neznal a ani nevěděl, že se toto může stát. Myslel jsem, že jsem upadl do bezvědomí a tohle je ta "jiná sféra". Pak mi i hlavou probíjelo, že jsem teďka určitě mrtvej a tohle je ten svět mrtvých a že z tohohlenc stavu se už nikdy nedostanu...no pak jsem usnul, probudil se a byl rád, že je vše ok. :D ...chvíli jsem pak nehulil, pak jen opatrně a teď už pohoda, protože když chytnu špatnej stav, tak vím, že to stejně pak zmizí :D teď už si to jen užívám.
Piška
Hulia jsem mockrat a poprve nic,ak sem rikal nebudu to hulit nic to nedela,po par letech mi kamoš dal v letě par prasku abylo hotovo!! ˇPokoušela jsem se změřit svoje mrknuti ,měla jsem dojem že trva asi 5minut:)masakr ...
Celller
holka, ja te zeru:D
knedlajs
Já poprvé hulil v 11ti... To víte starší kamarádi mě zkazily..
raStaVK
ja sa pridavam k mensine ako to tu tak pozeram...zhulil som na poprve a poriadne... vsetko bolo ruzove-obloha,bytovky..vsetko na tych par peknych okamihou, ak si to dobre pametam :D:D
Siafu
To já jsem si poprvý pohulil s kámošema, co už věděli o co de, pak sem přišel domů a usnul na židli u PC :D Tudíž nemůžu říct, jestli mě to vůbec zhulilo, ale před tim spánkem sem si ani nák zhulenej nepřišel..... No ale napodruhý už to stálo za to :D
Gh0$t.G
no tak abych byl upřimnej ja jsem vubec nic necitil jen jsem se smal a pořad žral potom mi bylo blbě a za pul hodiny absolutně nic takže zhulenej jsem byl jen jsem to asi pořadně nevnimal........
stamina
ahojte
prvykrat som sa zhulil a bol som v peknej pici :)

bol som na internate a vedla taky typek ze ci si nezahulim. tak natiahol bongo /ja som este ani nevedel co to je :)/ dal som si to a cakal. asi 10 minut nic tak si hovorim, ze asi to na mna nejako nezabera. ten typek ze pockaj uvarim ti este jedno. dal som aj to druhe, sadol na postel a za par minut taky nasup ze som nevedel kto som, proste parada. ale o chvilku som dostal strach jak svina z toho, neviem preco, tak ma ten typek ukludnil, zacali sme kecat a co bolo klucove, dal mi na usi sluchatka a pustil Shpongle. a z toho som uz bol v uplnej pici, uplne krasne to bolo.
a pred par dnami som isiel na koncert Shpongle, znova som si predtym zahulil a tak som si povedal ze aka parada, spongle som pocul prvykrat pri tom prvom huleni a teraz asi 6rokov neskor som nahuleny opat a vidim to NA ZIVO
zivot je krasny :)
_Dr.Skunk_
poprve bylo asi pred 10 lety:) pamatuju jen jak sem lezel na postely a nebyl sem schpnej se zvednout ani pohnout z jakyhokoliv pohybu me bylo zle a vsecko me brnelo:o...od ty doby cabu skoro porad:D
Jablko
Podle mne je to že to poprvy nezkouří dáno tim že člověk má strach, nedává si pořádný kotle, dusí ho to a tak.. Časem pozná jak se věci mají a podmaní se tomu..
detlef
Já jsem poprvé hulil gandžu - a zhulilo mě to pěkně.
Emilo265
Zdar no tak ja ked som hulil prvy krat nejako moc ma to neznicilo len take male usmevy boli sice nedaval som si moc tlste sluky ale az druhy krat ma kamos tak znicil ze som myslel ze doma spim a vsetko co sa okolo mna deje je len sen :D:D:D:D
Marian Pohrdac
Joo tak ja se teda napoprve taky nezhulil.ale ani na podruhe ani napotreti.....bylo to vazne az tak na 10ty pokus,asi nekdo nechtel,aby se zadarilo,pac vedel co pak prijde.........Takze osudovy vecer jsem dal jeden vzor z fajfky a nic,takze jiny model a asi do 15min jsem byl uplne mimo,konecne........jenze pak se mi udelalo tak mizerne a poblil se.Kdyz jsem tak koukl na svuj vytvor,videl jsem v tom,vazne nekecam,pulku mysi.tzn ze to byla zadni pulka mysi s ocasem,zadnima behama a pulkou bricha.........nevim zebych si predtim daval mys.....Hehe,kdyztak premyslim...jak je mozny ze jsem pak jeste hulil.......ale nee,nelituji,ukazalo mi to jiny obzory......
mickjack
Poprvé jak cédéčko po noname skanku a nějaký čutce a podruhé mi to neudělalo vůbec nic, kupodivu noname skank měl být údajně ještě silnější než jsem měl poprvé (hulil jsem s tím samým člověkem...:))......:(
list
Hoj..no..ja jsem se po prve zhulil uplně nejvíc:D..kamoš měl Jack Herrera z Holandska...tak sme si řekli že si dáme pul G ve 2..tak prej OK..ubalíme brko..tak velkej kornout :D..Podpálíme..A já jsem ještě nevěděl co mi to udělá :D..tak si dávám..nic..další..nic..už je pulka brka a nějak mě to tlačilo na mozku:D..ja prej že už to malo cejtim..Po dokouření brka..čekáme na lavičce 20 min...Tak stav přišel..zatim O.K..tak sme si řekli že mám hlad..tyvole?než jsem došel k obchodu?:D..Uplně ve sračkách..V obchodě jsem si lehl na zem..a lidi okolo mě jezdili vozejkama a ja se jim tlemil na zemi jak debil:D:D..pak jsem vyšel z obchodu tam jsem si zas lehl..a byl jsem tam asi pul hodky:D..pak jsem se zvedl..a šli sme někam už si nepamatuju..a to jsem musel po každysm druhym metru si někam sednout...bylo mi nehorázně blbě..:rolleyes:..:D..Takový zhulení už nechci fakticky nikdy zažít..NIKOMU NEDOPORUČUJI :D..
Poprve ... 2 z spoluzaci z vesnice prinesli nejakou drtku a o odpoledni prestavce jsme to sli zkourit ... jako nekurakovi mi po tom bylo leda tak spatne. Ale slibili, ze jejich kamaradi na ne budou po skole cekat ze skunkem (jak se mi to slovo libilo) z Prahy a ze jestli chci, tak si muzu jit zahulit s nima. Samo ze jsem chtel. Srazili jsme se v udoli na detskem hristi, co tam snad nikdy nikdo s detma nechodi. Predstavili me a zduraznili, ze jsem jeste nikdy nebyl zhulenej a ze toho musim proto vyhulit hodne, abych vubec neco citil. Hulilo se z bongu (dalsi krasny novy slovo :) ) a zkouril jsem celej kotel ... na ten pocit snad nikdy nezapomenu ... koutky mi sly nahoru, obraz se zacal zasekavat. Sli jsme do kopce a jenom jsem kroutil hlavou kolem dokola a uzival si to, jak obrazu trva, nez se prekresli. Dosli jsme do jedny cajovny .. mezitim jsem se smal spouste veci. Tam nekdo ubalil dalsi brko a to se hned vykourilo. No, bylo to jeste lepsi ... pral jsem si, aby to nikdy neskoncilo.
A pravda je, ze tak krasny jako tehda to uz nikdy nebylo. Nekdo rika, ze kdyz dlouho nehuli a pak si zapali, je to jako poprve. Neni, je to pecka, ale uz vis, jaky stavy mas cekat ... vis ze jsi zhulenej .. kolikrat me prekvapi to, jak az moc jsem zhulenej, ale nikdy to uz nebude tak krasny jako tehda.
Elwod
Já jsem se zpálil hned na poprve..to byly ultra brutal masakry..jsem si třeba pochcal kalhoty a uvědomil jsem si to asi až za půl hodiny..masakr
DeathCell
hmm tak poprve co sem hulila, což bylo ve čtrnacti na školnim vyletě sme chtěli byt s kamoškou ty prvni kdo zkusi travu a ja osobně sem si myslela, že pak budeme patřit mezi ty lepši(což bylo hodně stupidni :mutant: ) a o huleni a baleni jointu sem věděla ho..o. Takže sme si náš prvni joint zabalili do čtverečkovyho papiru ze sešitu a navic sme ubalili jen listy z te travy,ktere nebyli pořadně uschly:frog:...takže myslite že sme se mohli aspoň trochu zhulit hm samozřejmě že ne:D Ještě teď se tomu směju a už nikdy papír ze sešitu!!! :D :D :D
mcmanus
já se zhulil na podruhý a byl sem zelenej jak chameleon :D
Kala
No tak to ja nwm jak ale povedlo se mi to i na poprve sice je to už zepar let ale na takove zažitky se nezapomína !!:) No sice to byly kamaradovy strašne plevy a byly sme tam 4 co sme to chtěli skusit tak sme si zajeli daleko na motokrosovou drahu do lesíka a začali sme jeden za druhym fajčit ze skla no pro nas to byla bomba ale tak trvalo mi to snad 1 hodinu než sem se zhulil bylo to slabučke ale nakonec se povedlo a pak sem jezdil asi ještě tak 4 hodky na kole a nevěděl sem o světě takže to bylo celkem goood !! :D
wasco123
taktiez sa pridavam
po prvykrat nic
po druhkrat to bolo kombinovane s alkoholom cize neviem posudit
ale po tretikrat to bola pecka, mozno aj preto, lebo uz som mal nervy ze dvakrat mi to nic neurobilo tak sme s kamosmi nakupili hafoo ganjy, bola strasne ulepena krystalmi, to mi "nevskuseni" sme ani nevedeli rozoznat kvalitnu MJ od sena. Tak nam doslo na druhy den ze sme si to mohli rozdelit na viac akcii, ale stalo to zato "prvy stav ale poriadny"
pan.smakovicka
No na mariaanu sa nepamatam kedy som ju mal prvy krat :D ale na hasik hej. Prvy krat som ho daval cez plechovku este s jednym kamaratom a proste nic. Na druhy den som ten ten isty hasik fajcil so 4 spoluziakmi a baaaam :D. Take zachvaty smiechu som uz odvtedy an nemal. Spouziaci vosli do obchodu, no ja som ich cakal asi 15min. sam pred tym obchodoch v upnych krcoch :D. Uz mi to zacinalo aj vadit, zacala ma bolet branica :D Proste prvu hodinu som sa nemohol prestat smiat som bol jak na zotrvacnik :D
lasko666
Prvy krat som sa zhulil asi na treti pokus to som mal jeden a pol kacky na zidovskom cintorine z maroka a hned som dostal flasha bolo to popici thaqe stavy fajne
Ja som sa nezhulil prvý krát ani druhý :D , ale až na štvrtý krát :D... Ale moja kamaratka prvy krat hulila a bola uplne mimo :D ... Tak newm :jumper:
spawnk1
když sem si dal první brko venku už nwm co to bylo bylo to jako by mě polila horká krev a já byl na kaši v trávě kde to hezky vonělo a hrála tam hudba. v mejch uších ve sluchátkách a kolem lítali brouci a mouchi až sem si říkal jestli nejsem v ráji. taky ste tydle stavy měli,zažili ste to?;) -
Chemist_G3i
Mne to pisalo hned na prvy raz, to sa vsetci divili ze preco mi to pise :D Cez fajku asi 3 krat taky v pohode model.... A kks kamos ze ako mi to moze pisat :D Som robil strasne veci :D Krompacoval vo vchode, bol som pikachu, pokrikoval po skinoch ci to neni moj kamos, vkrocil som do krcmy ze ci tam nieje moj kamos uplne nahals a tam sami skini na man pozerali :DDD
Kokesh
Na to si pamatuju nejvíc můj bratranek vytahl paličku narval ji do skla a rekl tahej..:D tak ja tahal jak pica dýmu vsude moc rudej jak papryka a tak si dal on nejvíc se zakašlal a asi za 10 min říkal jak je zhulenej ale ja vůbec nic necitil jsme vubec nic akorad me bolelo v krku jak jsem tahal..:D Lets smoke !
Pajaaaa
já se teda zkouřila už hned napoprvý, a to sem čekala že nic nebude (už sem věděla že strašně málo lidí je na plech už napoprvý) a teda zrasilo mě to šíleně, vůbec sem nemohla chodit, neslyšela sem co se dělo těsně vedle mě, ale slyšela sem zvuky v dálce padesáti metrů jak dyby byly odemne tak metr, strašná schíza (ten pocit že o tom všichni věděj, a proto tak koukaj) když si na to vzpomenu, asi to nebyl moc dobrej nápad zkouřit se a pak jet přes celý město nakupovat.. :D ale záchvaty smíchu přišli asi až napošestý, do tý doby sem to nikdy neuměla odhadnout, kolik si dát, abych pak jen neseděla a nečuměla zasekaná na palec na noze
masko
Ja kdyz sem hulil poprve tak nic :D takze po druhe kdyz sem do toho sel tak sem cekal ze zas nic nebude ale to se nestalo:Dbyl to krásný stav
tak já se na poprvé zhulil jak okurka :)
roboot
je už to sice hodně dávno ale zapomenout na to nemúžu.hrajem si takhle u nas nohejbal a najednou cizí típek pravý co smradi dáte prda si říkam proč ne,podal mi klasickou fáju na tabák dal jsem jednoho prda a konečná hřište na nohejbal najednou mělo velikost fotbalovýho a trefit se do něj byl velkej problém pořád sem to překopával asi jediný haldy co jsem kdy na trávě měl.do dnes se s tím tipem scházím a sem mu vděčnej že mě to naučil,ale ted si dávám cca po 14 letech první pauzu ale určo se k zas tomu vrátím jen nevím kdy
lucasmizera
ja mel kliku, na poprvy to se mnou pekne zacloumalo: hezky podle navodu sem smotl brcko, vyrazil s kamosem na hriste. Tak si pokuruju, kamos do me husti neco o filmech, uz mam zfajceno a furt nic. Pak si tak sedim a mam ten pocit jako kdyz vite, ze spite a snite..... tak premyslim co bych mohl vyvest, vzdit to je jen sen.... hele kamos, kdyz ho prastim, bude prdel jen se mi to zda anebo nezda....kdyz nezda, tak sem se sem musel nejak dostat.... takle sem faral dobrou pulhodinku, jak v detektivce sem hledal stopy ve snehu a tak... (kamose sem na konec neprastil :teef: ) i po hodince sem faral doma na jednom videu... ted ztracim spicku po pul hodce nekdy i driv
worrapS
Hulit mě naučil starší kámoš, zavolal jsem mu a říkám: "slyšel jsem že máš nějaké dobré vzorky" a on na to: "chceš hulit, jo? tak doval". Abych nepřišel s prázdnou, rozdrtil jsem usušený list, co jsem měl doma na ozdobu :) Kámo se mi ani moc nevysmál, a nacpal ze svojeho, je to týpek :-D Napoprvé vůbec nic, ale nevzdal jsem to. To jsme několikrát šli do města, napchali jsme sklo nebo smotli brčko, a on, zkušený hulič, se vždycky zmastil jak paprika a já furt nic :-D Až asi napočtvrté jsme takhle báňali s dalšía lidma před Králem a tam se to zlomilo - poprvé jsem si změnil vnímání reality jinak než ethanolem ;) Takže to nebyla láska na první potah? Nevím, ale žijeme šťastně až do dnes...
stanley
To já jsem pěstoval dříve něž jsem poprvé zahulil :) to mě bavilo dycky více, v 17 sem si sám na rybách dal svůj venek.... a nic!! tlacil sem do hlavy a porad prd...... až jsem byl zhulenej asi po 10sate za pul roku, tak to na mě začalo nesmyslně působit 1 prdík a byl jsem pěkně :) od té dobry zdařile hulím a celej můj život je takovej lepsi.....:):)
Flop
Mno můj první joint byl ve třech lidech a zrovna takovej špek, že bych ho sám těžko dával i dnes.
Zpočátku se mi šíleně motala hlava a šedej beton byl tmavě modrej. Pak jsem šel na pokyn kámošů do mekáče pro jídlo, přídu k prodavači, že chci tři cheesburgry a on na mě kouká jak kdybych mluvil čínsky. Požadavek jsem zopakoval a on se zeptal jestli opravdu chci ten rybí sendvič (aspoň to jsem slyšel :teef: ).
Tak mu řikám jak v mateřský školce: Chci tři cheeeee-s-burgry a on žejo že už to chápe. Přines mi dva Bigmacy a divně koukal - tak jsem zaplatil a odešel. Dodnes nevim jak se to přesně stalo nebo co sem to vlastně řikal. :) :)
Maskach
Moje prvni brko bylo za doby, kdy jsem ani nebyl kurak, ale ani tet nejsem :). Jinak si vzpominam velice dobre, byla to parada, a zhulenej sem byl, a to dost hodne, a nastesti takovi ten stav smichu, nehorazny, bylo to moc fajn, to byla parada. Druhy den jsem hulil sveho druheho jointa, ale to jsem takove stesti jako u toho prvniho nemel, ikdyz jsem byl zhulen, mozna az moc, protoze jsem usnul. :)
Axif
Prvy raz mi tiez nic nebolo, sice musim povedat, ze to bol no name sh!t, mal som 2 sluky, drzal som to dlho, natahal som si do pluc celkom dost a nic. Uvidim, co to urobi na dalsi raz.
Mr.MEN
Poprvé ani po druhé ani po třetí až po čtvrté jsem z kámošem vyhulili 2 jointy a takovýhle stav jsem snad už jindy nezažil.
montauk_monster
kdyz jsem poprvy hulil tak me to zhulilo, ale podrobnosti se mi uz vykourili z hlavy ale do ted si pamatuju sen co se mi zdal kdyz jsem sel ten den spat; jel jsem na motorce po silnici, ktera byla do kopce a furt dokola (jako tocity schodiste) :D
Kuchtik
Kdyz jsem poprve hulil, tak sem se zhulil. Bylo mi v te dobe 14 a o trave sem nevedel temer nic. Jen jak to vypada. :D Byli sme na vikend na chate u kamosa a jen tak z hecu sme si rekli ze to zkusime.Vetsina lidi to mela taky poprve. Kazdej sme si poslali prda a cekali na stav.Nekdo zezelenal a bylo mu blbe a ja jsem dostal uplne skvelej stav, kdy sem se smal i pri pohledu na flasku s vodou a to tak, ze sem proste brecel a neslo to zastavit. Bylo to skvely
MOJE PRVNI HULENI BYLO V 14 A S TE LAMPY SEM SE ZHULIL KOTEL
SW0p
Poprvé ne, až po třetí a stálo to za to :crazy:
Ja poprvé ne, ale po druhý nebo potřetí to byl dobrej výtlem! :-)
Zdravim,vzhledem k tomu,že jsem nikdy před tim nekouřil ani cigarety tak ne !!!!!!Vůbec jsem neuměl šlukovat.Poprvé jsem se zhulil tak na po 6.Ale pak to stálo za to .chvíli histerie,ale ted už jen no stress ;)
kacerik
prvy krat sa mi zda ze som nebol nejak sfajceny lebo potom som siel na futbalovy trening:-) mal som asi 12 mozno 13 ale potom som uz tak 2-3-4 krat dostaval take stavy ze som sa vzdy strasne niecoho bal :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma