Hašiš? ANO, alebo NIE - Klikni zde pro originální téma |
sirians |
Co se mě týká, mám hašiš fakt rád... Myslím, že je to ideální pokouřeníčko do práce. Po různých modelech skanku se fakt nedá pracovat. :o :beer: To tě kolikrát tak odpálí, že fakt nevíš, co se děje.
Kdežto po čokoládě je fajn... Pomalej a ladnej nástup, dobrej průběh a příjemný dojezd:smoker:
Zkrátka si myslím, že do práce ůplně ideální...... |
|
|
sirians |
A co se týká čistýho haše, tak ideálně ze šlukovky. Jinak samozřejmě sucháč, pokud máš plastik :jumper: :bounce: ale jak víme, tak se shání trošku hůř než maroko. |
|
|
|
hasis mam samo rad, ale jak uz se tu nekdo zminil, je docela problem sehnat opravdu kvalitni materialek, kerej neni napajcovanej vsim moznym, takze nepal temple balls rulezz :punk: |
|
|
crazyben |
hašiš je království.
Nikdy sem po nem neodpad jako po nakym skunku, ale vydzcky se luxusne zhulil. |
|
|
4C3 |
k hashiku bych rekl asi toliko:
za svuj temer rocni pobyt ve Spanelich jsem si neco uzil marokance, vetsinou jsem kybloval, a byl jsem nadmiru spokojenej, nicmene k neprospechu hashiku musim rict, ze oproti palickam - alespon me - hashik dosti uzemnuje, takze osobne jsem spis pro dobrou palicku...
jinak, docela drsny bylo divat se jednou na spanelsky televizi na dokument o tom, jak prevoznik transportuje hashik z Maroka do Spanel (Sevilly) - proste prejel na jeden den hranice (nikomu na hranicich nebylo divny, ze pokazdy jede do Maroka jen na jeden den), nakoupil hashik a nechal si cca 15g sisky obalit filmem (jak se do toho balej svaciny) a pak jich peknejch par do sebe nasoukal... na hranicich poznali, ze je nervozni, tak si ho vzali stranou a udelali prohlidku, ale samozrejme do zaludku mu nekoukali ;), takze ho po chvili zase pustili... |
|
|
Janísek |
Mám ho ráda - nic méně tady v čechách docela luxus - ale stojí za to.
Jsem z něho vždycky jinačí než ze zelenýho. A nejlepší je s partou.
Když jsem byla v hollandu, tak jedině hash a červený španělský víno:D
A říkám SUPER!! |
|
|
|
to 4C3: Spanelsko a hasis, to je pohadka pro samostatnej dred ;)
kamos tam pobejva uz delsi dobu, kdyz se tady stavil, tam sem byl mile prekvapen kvalitou materialu a este vic me dostal, kdyz mi rekl, ze si to tam porizuje za 1 - 2 oira/kus. |
|
|
|
Zítra budu mít svojí první kuličku haše.
Tak uvažuju, budu po tom funkční? Chci se dívat na film, a ne totalně skončit... :-) Když si zahulím jenom trošičku tak budu v pohodě ne?
Jinak jsem tohle četl skoro cele. |
|
|
cocoNut |
nic proti hašisu nemam , obcas si dam tiez :) takze premna ANO |
|
|
RastaManiac |
Haš musí být:mutant:
Hašiš je luxus:pimp:
Má dobrou chuť,a moc neškrábe v krku (teda některé modely) |
|
|
sancha |
víc zelený ale hash nevidim důvod nepálit
mě dycky dodá hafo energie .. ale o to víc jem pak vyšťavená. ale užívam si to jinak bych to nehulila že
se těšim až si za chvíli ubalim sporťáčka z plastiku. zbytek na sucháč pěkně ráno po práci
:bandit: |
|
|
majdasag |
Hash je taky moc fajn a hlavne se da kourit dlouho do noci,člověk není tak unaveny.Jak tady nekdo rikal ze se z hasise tak neskouri,tak to není pravda
dobry Pakistan s tabakem v porytku ma vynikajici chut a najen to... |
|
|
tezzy |
osobně hash nemusim. už jen ten pocit že místo krásných zelenoučkých rostlinek kouřím nákou hnědou mazlavou hmotu (která teda původně byla z těch oných rostlinek)... a o tý zkuřovačnosti..... no, no, no |
|
|
inVALIDa |
asi to uz nekdo psal....
s hashem je to jako s ganjou....
muze byt uplne dobry anebo uplnej shit....
Nemam rad stary tvrdy hashish... (vetsinou ze spanel).. Slysel jsem ze je i redeny konskymi sedativy.... jako po chuti kterou citis po dlouhodobem pokurovani takoveho hasje bych tomu veril...
Mam rad vsechny mekke hashe... nejlepsi byl ale pollen z de Dampkringu s napisem Top12Ocean nebo neco takoveho...
High qality je hash z nejakeho indoor modelu... v holandsku i 650kc/g ! |
|
|
Janísek |
Invalida:
Pollen rulezz! Vlastně jsem ho kupovala v Cofíku nejčastěji. :) |
|
|
Lááá... |
Vyborny je uplne cerny, trochu plasticky a cisty. Zboznuju ten cisty stav - rikam tomu stav bez vedlejsich ucinku :) Proste nadhera, zadny dojezd a tak! |
|
|
Skreko |
Mno ja s v poslednom case snazim obmedzovat hulenie ganje, pretoze to mojim plucam neprospieva. Preto sa mi zda hash ako celkom dobra alternativa, podla mna je to urcite mensia zataz na pluca ako ganja... co myslite? |
|
|
Zelda.cz |
Skreko : Je to úplně naopak...Haš víc dojebává plíce než ganja...:death: |
|
|
molik |
Zeldo, tak o tom bych pochyboval. Vychazim teda jen z myho rozumu, ale v podstate je has pryskyrice z rostlinek a tudiz je zbavenej ty "rostlinny hmoty" a tudiz mnozstvi, ktery spotrebujes na jedno pokoureni obsahuje logicky min sracek (dehtu apod.) |
|
|
Zelda.cz |
molik : No jo, ale hašiš je silnější než ganja, a čím silnější tím ti to víc dojebává plíce.Už jen kvůli toho že ten haš zkouříš a po ganji ti zbyde popel...A nebo si už někdy dostal kometku z hašiše ? :confused: |
|
|
ak2249 |
jo hash se spali kompletne |
|
|
Zelda.cz |
molik : Jak vidíš tak nejsem sám s názorem že hash dojebává víc než ganja... |
|
|
virgill |
Zelda.cz jo ale spravnej neni ve vetsine pripadu proto jde o to kolik toho musis vyjkourit abyses zkouril a u hasise toho staci vykourit min a to ze je silnejsi (vetsi procento THC) ti plice vic nenici, plice ti vic nici kdyz vyhulis vic obyc huleni protoze to produkuje vetsi mnozstvi karcinogenu. zalezi taky na tom co to ja za hasis (plastik, caras, ice, atd) protoze pokud je to etrahovany treba butanem tak je to rozdil proti ethanolu apodobne. co se tyka popela tak po hashi zustava taky. |
|
|
belladonna |
Fullně souhlasim s virgillem,kdyz si das drinka,tak si myslim,ze je to mnohem min skodliví,nez pekny brcicko skunku s trochou tabaku.HASH je hooodne super,vcera sme drinkovali celej vecir.............. mazeeeeec,ale pekny brcko je pekny brcko.:-))) |
|
|
belladonna |
Jo a jinaaac MAROKO nebrat!Plastik the best! |
|
|
Zelda.cz |
citace: |
Původní příspěvek od virgill
Zelda.cz jo ale spravnej neni ve vetsine pripadu proto jde o to kolik toho musis vyjkourit abyses zkouril a u hasise toho staci vykourit min a to ze je silnejsi (vetsi procento THC) ti plice vic nenici, plice ti vic nici kdyz vyhulis vic obyc huleni protoze to produkuje vetsi mnozstvi karcinogenu. zalezi taky na tom co to ja za hasis (plastik, caras, ice, atd) protoze pokud je to etrahovany treba butanem tak je to rozdil proti ethanolu apodobne. co se tyka popela tak po hashi zustava taky. |
No jo ale já hulím hlavně skunky, které už se dají porovnávat s hashem...A u obyček to je jasné, i když obyčka často překvapují...:D :vampire: |
|
|
RastaManiac |
Ježiši co tu zase řešíte ?:D:mutant:
Život je jenom jeden ne ?
Tak proč si neužít hašišové pochoutky...
Každopádně nevím jestli ničí plíce víc Hašiš,ale asi ne.
Myslím si že Ganja ničí víc,poněvadž víc spalujete.:jumper: |
|
|
belladonna |
Jo jasny ucinkem jako kazdopadne ---- !poradna zmatlanost!,ale musis si taky uvedomit,ze hash mas temer cistou pryskyrici,ale ve skunku mas taky nakou tu zelen vis,jak to myslim. |
|
|
RastaManiac |
jo vím jak to je.Máš pravdu :-) |
|
|
Zelda.cz |
Původní příspěvek od belladonna
Jo jasny ucinkem jako kazdopadne ---- !poradna zmatlanost!,ale musis si taky uvedomit,ze hash mas temer cistou pryskyrici,ale ve skunku mas taky nakou tu zelen vis,jak to myslim. |
No jistě...Ale skunk je stejně THE BEST ! :bandit: :satan: :smoker: |
|
|
belladonna |
to RastaManiac:No puvodne sem to psal tete Zelde.:-)))))Ale v poho.
to Zelda.cz:Souhlas!Ale hash je taky hooodne v poho.Je jednou za time a mam ho rad!:-)))) |
|
|
Zelda.cz |
to RastaManiac:No puvodne sem to psal tete Zelde.:-)))))Ale v poho.
to Zelda.cz:Souhlas!Ale hash je taky hooodne v poho.Je jednou za time a mam ho rad!:-)))) |
Já vím, že je ten zelda i ta zelda ale JÁ JSEM TEN ZELDA !, ostatně se podívej vpravo od počtu příspěvků...:confused: |
|
|
belladonna |
Ha:-)))),dyt ja vim!!!To bylo z prd.l. .:-)))To nesmis,tak brat.:-)))))A stači mi,ze vidim to zelí ty zelinaři.:-)))))))) |
|
|
Zelda.cz |
Ha:-)))),dyt ja vim!!!To bylo z prd.l. .:-)))To nesmis,tak brat.:-)))))A stači mi,ze vidim to zelí ty zelinaři.:-)))))))) |
Už jsem myslel...:satan: |
|
|
Skreko |
Diki za odpovede, tiez si myslim, ze hash pluca nici menej, kedze ho staci vyhulit mensie mnozstvo, a tiez je zbaveny vsetkych tych rastlinnych casti, co ganja obsahuje... a co sa tyka toho popola pri ganji, tak mne sa zda lepsie vdychovat iba dym z hashu ako aj nejake tie kusky popola z ganje (myslim pri pouziti fajocky, jointu, vodnajs by to snad odfiltroval). |
|
|
Kerič |
moj naazor na hasis: jednoznacne ANO...
raz sme na posedenie dali 4ia g hasu a videl som veci ktore sa este nestali...:mutant: :mutant: :mutant: :mutant: :p: |
|
|
Kelso |
Ja som sa z hasu este v zivote nesfajcil.Neviem ci sme kupovali picoviny,ale bolo to o nicom.U mna jedine trava. |
|
|
belladonna |
to ste mely urco maroko,musis pochystat poradnej plastak i kdyz v nasich koncinach je to docela tezky no!Jinac Huhuland to jistí :smoker: |
|
|
freshman |
čas od času se tu haš objeví, ale v takovej míře, že pak všichni hulej jenom tohle, každej ti nabízí jen haš, a každej už chce něco jinýho nebo skanky protože už ho ta čokoláda nebaví........ já mam výbornej zážitek s marokem (prej maroko) to přivezl kámovi jehö známej, cestovatel (sakra cestuje všude možně a dost)....to bylo to nejfainovější co sem měl, absolutně povzbuzující, povznášející, pohodový intelektuální huleníčko, na tom mohl člověk dělat cokoliv a byl to zážitek...kouřeno během dne to neunavovalo, a navíc byla paradoxně pořád chut na další brk....
a hašiš je fain, zhulenost s poslechem musiky přes sluchátka to je odlet, i s vizuálně prožívanejma vizema, to je relax.....a relax s fain kočkou v posteli po takhle dobrym shitu ? kosmickej relax..... ou ! |
|
|
tripple-z |
a ted vam reknu hystorku, kterou mi urcite nikdo neuveri :D . Takze v Decine mame jednoho podelavace (Smoula) a ten prodal jednomu dylinakovy hovno v pytlicku a tvrdil mu ze je to hasis :D tomu klukovi mohlo bejt tak 13-14. :D |
|
|
|
hmm hasis nevim, protoze sem ho nikdy nemel... |
|
|
|
Hašiš ano. Přijde na mě vždy odjinud než tráva. Jinak je škoda, že je tady povětšinou haš shitovej a proto ho řada lidu nemá ráda... |
|
|
Varuker |
Původní příspěvek od DVORKA
Jinak je škoda, že je tady povětšinou haš shitovej a proto ho řada lidu nemá ráda... |
- to mě právě sere....jednou sem měl ňákej asi fakt ten lepčí - prdík mě odrovnal totálně nahadry, ale od té doby, káždej hášek, co sem hulil, tak teda nic moc, né, že by nezkuřoval, ale nikdy už to nebyly takové šlupky... |
|
|
enesir |
ano....sakra, nejsem moc originální..:-) |
|
|
The Farm |
haš ma jinou chut jine stavy a pokud ho kouřim tak si ho VYRABIM sam !good hash |
|
|
Memphis |
hash urcite ano :)
Hulit model kazdy den mi prijde trochu stereotypni |
|
|
HugoViktor |
Hašík super!!! soft drink nejlepší!!! ale nesmí to bejt asfalt což se unás dá taky koupit. |
|
|
GrandmammGANJA |
Jasne.My sme tiež mali vraj z Maroka.
Skadial bol naozaj sa asi nedozviem,
ale hulilo sa to tiež vo velkom a zhulovalo welmi dobre.
Welmi zaujimava
až orientalna chut a vona a tie učinky-
dost huste,ono na rozdiel od ganje v čoklite xyba CBN,
takže stav neni taqy unavujuci.preto sa mi hašik osvedčil napr.
na futbalik,na party.Pohodka,rozhodne ano ! |
|
|
Lááá... |
Rozhodne souhlasim. Cistota je cistota, cim cernejsi, tim lepsi - chutove, slozenim i ucinky :D |
|
|
Lááá... |
2Praxer:
Ok, dik za radu :) |
|
|
ziki23 |
hašiš nekouřim moc často a když, tak to je spíš tak na chuť, nikdy me totiž hašiš nezhulil, nechapu proc. Ale kdyz je plasťák tak jsem vždycky moooc na sračky :D |
|
|
liborq |
Haš rozhodne ne Marihuana je nej |
|
|
Radovan |
čauky jak čmoudite hašiš,myslim co vás líp zkouří jestli sucháč,brko nebo jen do skleněnky.Já jsem vždycky víc na sračky,ze sucháče než z brka.A z čeho to vás nejvíc nakouří? |
|
|
ziki23 |
Suchej drink je nejvíc rozsek... Ve chvili kdy uz jsem nejvis zkourenej zjistim, ze jsem vlastne zkourej cim dal tim vic :D |
|
|
groowermann |
jj, hasik je mazec...takhle vytuhlej a vysmazenej po nem sem ještě nebyl.... :-) tkze rozhodne ANO |
|
|
FaLda |
Zdar
Kamos mel egyptskej has pres vodnici a vypravel nam v jakejch srackach prej byl...hrozne dlouho....a byl prej upe jinde..to nezazil, dycky kdyz se s nama zhuli, tak ma upe jiny stavy nez my, je zaseklej a nerekne ani slovo...jedine kdyz se nekdo zepta jestli jedem dal, tak rekne ze jo.....takze ja pro hash ne! |
|
|
saiklon |
falda:
tak to musite bejt asi dobry kamosi.. chudak typ, nemel bys byt takova mrdka jako ostatni kery se ho ptaj jestli jedeme dal.. sam znam tyhle stavy co je clovek na kasi,a rikam ti ze se ti to muze stat taky, a pak se te nekaj debilek zepta "heheh jedeme dal??" a ty zhulenej napadrt reknes co jinyho nez jo.. fuck that! |
|
|
FaLda |
Asi si me nepochopil bracho....je to jeho vlastni rozhodnuti...ja znam taky hnusny stavy....a dik zes byl tak sprostej..nadavat si nemusel!! |
|
|
saiklon |
nic ve zlim chlapiku, jenom nemam rad takovy ty namachrovany typky, co ze sebe delaj kingy a nakladaj lidem kolem sebe, kolikrat upe zybtecne.. nevim o koho de, toho typa neznam tak tezko posoudit.. vis jak to myslim.. |
|
|
FaLda |
Nevim, to fakt nevim..a nevim jak sis vubec mohl dovolit to posuzovat, kdyz vubec neznas ty siuace! |
|
|
Mishelou |
Proč ne? Když jsem trávil měsíc ve Španělsku,tak jsem celou dobu nekouřil nic jinýho,krásný pokouření. A když jsem vytáhl na španěláky trávu,tak mi ji hned brali z ruk,výměnou za hašiš samosebou :) Už aby bylo léto a já tam byl zase ... |
|
|
faqer |
Ano. Akurat som si spomenul, ze som ho dlho nemal. Asi si pojdem nieco vyrobit:) |
|
|
Erixon |
Co takhle přejmenovat theard na "Hašiš? ANO nebo JOO" |
|
|
|
Ještě jsem ho nezkoušel... ale až přijde čas tak určitě zkusim |
|
|
SVP |
Ja sem si daval prvni POŘÁDNEJ suchac ohnul jsem se ke stolu natahnul a pak se mi vsecno zavlnilo zamotala hlava a nebejt tam bratr kteryho sem se chytil tak bych byl na zemi od ty doby se mi to nestalo. |
|
|
gregys |
Hash určitě ANO,hlavně posledni dobou co jsem si přečet rúzne návody na výrobu tady na Growru. |
|
|
Caligula |
Hasis.....?
hasis ano, preferuji hasish nez brut, myslim ze se v nem skveta vice vyhod, je chutnejsi, ucinejsi, skladnejsi... atd.jezdim si pro nej do Holandska, pro maroco, afgan, ci kralovskej nepaj, to sou dobrutky... :o) a abych nezapomel po hasisi clovek neni tak unavenej jak po hulu.jo hasis, ta vune pryskyrice hmmmm .
ne ne, abych nezavrhovaj brut, ten mam taky rad, ruznorodejsi chute, ale kdybych si mel vybrat ke koureni, tak bych sach po dobrym hasisi |
|
|
|
Hash kazdopadne ano nej je suchac (sklenicka) mnam :D
akorat se mi hur shani mno... o dost hur...:help: :help: |
|
|
DanekRider |
Hash určitě ANO! Zrovna včera sem měl takový ten nejlepší stav pro mě,kterého lze dosáhnout. Jen sem mluvil furt jak by sme my 3 kámoši bojovali na nože se 3mi vojáky Specnaz,jen sem si představoval jak by sme totálně dostali na prdel a uplně dlouho sem měl ty největší záchvaty smíchu,kdy je člověk neschopen ničeho,jen mít obličej svraštělý v tom nezadržitelném smíchu :-D
SLÁVA HAŠIŠI!!! |
|
|
|
hasis urco ano :)a nejlipe vlastorucne udelany :) |
|
|
|
hašišššššš
hašišššš
hašišš
JO!
ale jedině vlastnoruční |
|
|
master |
Já pořád nevím čím to je, ale stejně se mi nikdy z hašiše nepodařilo dostat takové příjemné zhulení, jako ze skunku. Po haši jsem spíš aktivní, ikdyž asi taky dobře... :) |
|
|
flySter |
hasik jednoznacne ano, ciste hulivo ;) vela krat mam pocit ze tomu nieco chyba (asi vona a chut MaryJ) ale urcite je to minimalne dobra nahrada...hoci prvotriedne hovienko mi este po medzi prsty nepreslo cakam na spravnu chvilu ;)
piis |
|
|
|
flyster: pěstuj a haš si vyrob sám.
Z toho co se u nás dá sehnat se mi ještě zkouřit nepodařilo. Na mě haš v brčku neúčinkuje, jedině jako suchej nápoj, ale to mám pocit že se mi snaží utéct plíce. |
|
|
papaja |
ramon:
hašiš na tebe neučinkuje? tak to jsi asi ještě neměl dobrý hašiš...
kouřil jsem vynikající čaras ručně sbíraný z indie a byla to pochoutka
a nejenom z indie za svůj život jsem zkusil maroko, afghanistan, kolumbie, turecký s opiem atd atd..
rád si sám po sklizni třepu a taky dobrý;) |
|
|
flySter |
Ramon_Dexter : poslednu dobu som zbieral informacie, uz sa nejaky rok planujem vysadit nejaky outdoor ale nikdy som to nedotiahol, buduci rok som uz ale odhodlany, keby sa zadari neskutocne by som usetril...potrebujem len zohnat kvalitne semeno a nexem si nic posielat zo SB :( snad niekoho najdem este v bazare, ale tam je obmedzena ponuka, co uz...snad narok budem mat v galerke nejake fotecky
piis |
|
|
|
papaja: no to co se mi u nás doteď podařilo sehnat na mě prostě v brku nefungovalo. Jasně že jsem kvalitní měl, ale ten jsem si udělal sám. Jo a taky vlastně z holandska, ten byl dobrej.
A navíc, už mam vyzkoušený že nejlíp mi to šlape přes sucháč nebo přes bong.
flaster: prď na semena, sežeň si klony. selekce samců je svině a je to až příliš velká loterie |
|
|
Amuab |
je to dobrý...ale nějakej haš nezhuluje...nevím co je to zač |
|
|
Specik |
Hasis-jednoznacne je to pecka mam rad speciky ked je v nich hash s tabakom celkom easy. |
|
|
StigHelmer |
Kvalitni hash je pochoutka :bong: Miluju tu jeho chut a nasledne high..
Prave sem si vybouchal par gramiku na nasledujici tyden at je vecer co do dymky :) |
|
|
Aise |
HAŠiŠ rozhodne ANO
Dal bych si suchace....
:rasta: |
|
|
Rákosníček |
ANO
...dneska hodně :D |
|
|
krivkin |
hašiš jednoznačně ano - ale pro správnej efekt je dobrý neprokládat to špekama s trávou, to chce tak 3-4 sucháče nebo brčka s hašem během večera a je to mazec! |
|
|
hastalarasta |
kdyz sem byl v lete panackove ve Spanelsku tak sem tam vecer v parku koupil hroznou štangly haše tak 12cm takovej hranolek vod marokánců kerejch je tam fsude jako much :D marijánku tam meli hnusnou tak sem musel koupit ten haš a vědel sem hovno co to umí:D.. tak sme sli do hospody tam sem poslal 3 kusy nakyho patoku místního a že du ven sám na vosobáčka.. a jak sem ten den este nehulil tak ze si udelam vetsiho radsi:D.. no a nevim jak sem se z ty hospy dostal nic:D uplne sjetej hašem:D:D |
|
|
|
Tak i já jsem každopádně pro hašiš. Líbí se mi jeho specifická vůně a chuť.A to HIGH potom je k nezaplacení :-D |
|
|
White Rhino 666 |
nikdy sem nebyl víc zhulenej než když sme dali každej 3 suchý drinky ( a před tim asi brko)
to byly pěkný halušky... |
|
|
dumbo |
prave vcera sme dokoncili jednu malu kocku cokolady ale nebolo to boh vie co, dost slabe ucinky :) (fajka, joint, suchy bong, vodny bong, suchy drink) neviem cez co to slapalo najlepsie ale rozhodne hasik ANO ale mam radsej zelene paldy.... ;) |
|
|
HorrigEn |
Původní příspěvek od Johnik
ALE ANÓÓÓ.] |
http://www.youtube.com/watch?v=3if4X3ulO2U :teef:
hash je chutove luxusni, taky miluju sucháče z vymrazeneho kryglu nebo tzv hovno v trave :wink:
hasis ma jine ucinky a taky se neda kourit porad, jak sem si vsiml ve spanelsku...kde sme kourili pres 10g denne bez nejakych problemu a porad sme museli zvysovat "davky" :)
takze samozreme hash JO ale ne porad, spise pro zpestreni... |
|
|
_w[1]t3kK^ |
čau tak ja hašiš měl jen ta 3x protože chuťově mi to nic neřika možna že jsem neměl nějakej extra kvalitni no.....ale ani ty učinky nejsou nic extra připada mi to stejny jako normalni pavy :afro: |
|
|
cerv.malda |
Haš je paradní věc. Na většině zahraničních akcí mi tak přišlo že se preferuje spíš kouření hašiše naž ganji. Každopádně všimli jste si že hašiš nevytváří takovej shit jako ganja? Je snad možné že jeho kouření je "zdravější" než kouření ganji? Mno ať je to jak chce jde o velmi příjemnou věc a je jen škoda že u nás je spiše zatím rozšířené kouření čisté bylinky. |
|
|
raStaVK |
hm tak has jasne je to prijemna zmena medzi fajcenim makaku...ale
preferujem hlavne vlastny, minule sa mi podaril paradny odvtedy uz nechcem komercny has... :rasta:
peace |
|
|
SVP |
hasis dal bych si us dlouho nebyl :( |
|
|
Reggaemanista |
Jsem koukal na fota hašiše na Google obrázky a našel jsem tohle : THC-A Crystalline hash, odkaz na stránku Konopicko.cz - ZDE. Prý 99,9% THC. Už jste to někdo hulili ? |
|
|
Spectrum |
jednoznacne ano... lepsia volba za mna ak je kvalitny |
|
|
Spectrum |
a este lepsie domacky vyrobeny skuff |
|
|
|
|