Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 [3] 4 
Předpěstováváte si na outdoor? - Klikni zde pro originální téma
Predpestovanie je velmi dobra vec. Ja som tento rok nevydržal a zasadil som uz 16. marca. 2x Durban poison, 2x Khola, 2x Orange bud, Cream Sodica n2, Afgani

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29834
Fantasie
Papek: to jako fakt? a co když jako paří takovejch 30 celsiu na slunku tak pod tou sklinkou se to uvaří ne ?...
předpěstovávání je základ pro úspěšný grow. jako když si vychováváte děcko aby vám z něho potom vyrostl slušný člověk :D
Papek
Fantasie: Je to v pohodě, já to tam mám jen hodně brzo z jara, pak to dám samozřejmě pryč. Nedokážu si představit, jak by to vypadalo někdy začátkem léta, to by se fakt rostlinky upekly:D.
Funguje to jako malý skleník a myslím, že kytce nějaký výkyvy teplot moc neškodí a hlavně, když je ještě malá. Musí si zvykat, přesně jako děcko. Když si třeba zlomí něco, tak se to obnoví mnohem rychleji než u staršího člověka. :)
A ještě třeba u růží, to se dělá úplně stejně, že se dávají pod zavařovačky. Hlavně to musí mít dostatek vláhy, ale když to třeba dvakrát do týdne jedeš zalít, tak to je to OK. Mně to zatím roste a je to v pohodě. :)
GreenMafia
čus ja většinou předpěstovávám v dubnu pod lampou ,v květnu nařežu řízky a v půlce května jsou zakořeněný a jdou ven holky
Papek
to GreenMafia: A ty řízky máš pod sodíkovkou nabo pod standartníma zářivkama??? :)
GreenMafia
papek: sodík 400W,,,pak si normálně zvyknou venku mam to vyzkoušený , je to podle mě dobrý řešení ,řízků máš téměř kolik chceš
Ujo_Lojzo
Ja predpesuvavam uz 3 rok a mam s tym len dobre skusenosti. Rastlinky maju preto take dlhe stonky lebo ich davate hned po vykliceni pod lampu a to je podla mna dost velka chyba!!

Maj zrazu strasne vela svetla a chcu ist za nim.....
Pekne si to dajte za okienko a uvidite ako krasne pomalicky pojdu aj listky aj stonka na vecer ich schovajte do skrinky a that all.....

overene, potvrdene!! PEACE
Ferdinand Bongo
Predpestovávanie je určite dobrá vec, rastlinky nejdú von také slabé a zraniteľné.. Osobne by som radšej predpestovával v skrinke, ale okno mám natočené na dobrú stranu, takže stačí aj to.

citace:
Původní příspěvek od Ujo_Lojzo
..Rastlinky maju preto take dlhe stonky lebo ich davate hned po vykliceni pod lampu a to je podla mna dost velka chyba!!
Maj zrazu strasne vela svetla a chcu ist za nim.....

Ja by som povedal,že práve naopak.Rastlinky sa zvyknú ťahať,ak je ich osvetlenie slabé a majú ho málo...
ar45az
cest groveri chctel bych se zeptat jake mate skusenosti kdy dat ven kytku jako myslim jak velkou jestli je si lepsi pockat a mit ji za oknem az bude mit 10-20cm nebo ji tepnout ven do substratu uz kdyz ma 2 patra a 5 cm diky moc :)
gl growerum
Budwais
cim vetsi kytka cim vice listu tim mas vetsi sanci na preziti kdyz bude mit dve patra a prijde mrazik chcipne a uz se nezbercha vetsi kytka vetsi sance!!!
Papek
To Budwais: Máš pravdu jen zčásti. Jak kdy. Třeba na jaře, když jsou mrazíky, tak ti líp přežije menší kytka než větší, která se ti hned spálí mrazem. Zas, když jsou vedra, tak ti mnohem dřív vyschne zase malá kytka, která má mnohem míň kořenů než ta velká. :)
Budwais
To Papek Parek:Jasné hlavně že je dobře :) Peace
ar45az
to mate recht :P
Papek
Já mám za oknem tak asi 5 cm velké sazenice, které půjdou ven až budou mít asi tak 4 patra vzrůstu. :)Většinu kytek ještě budu vysazovat...
Jak máte velký kytky vy??? Budete taky někdo vysazovat jako já někdy koncem května-začátkem června??? Kdy jste sázeli semínka do půdy nejpozději??? :)
Rhino
Papek: Já už sem dal kytky ven na balkón s 2-3 patrama. Slunce je už nespálí a aspoň jim zesílej stonky.

Jednou sem dal klíčit semena 1. srpna :frog: hulení z toho bylo fakt good (byl to vysmávač, protože se sklízel dřív) a seknul sem to někdy 10. listopadu, kdy byla už fakt kosa...
Budwais
já mám jen tyhle http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=29461
za tejden bude upg. tak jsem zvedav jak dopadly po destich a větru zatim zdarec
Zenga
Ja bohuzel nemam moznost predpestovat(okno na zapad) a sem nucen davat kytky ven hned jak vylezou ze zeme,jinak se hrozne vytahnou a stejne to doma nemuzu nechavat moc dlouho,kvuli rodicum(starsi neosvicena generace).Do toho tohle nic moc pocasi(rano je tady kosa)-zacinam propadat depresi,ze letos nic nebude
Ono
2Zenga:

Nezúfaj... Tak si pre istotu zasaď ďalšiu várku, ak máš z čoho... Alebo počkaj a zasaď aj neskôr. Budeš mať lepšie, keď budeš mať metrové kríčky ako nič.;)
Zenga
Ono:tim se taky uklidnuju!Ja uz sem zasadil tolik sazenicek,ze kdyby polovina byla samic,tak to hulim tak 5 let!
Method
Predpestovanie je urcite lepsie ako sadit rovno na pole.Ja si predpestuvavam pravidelne kazdy rok..Ked ich vysadzam uz trosku odrastene nemusim sa bat ze mi ic skoli daka burka a su uz aj trosku odolnejsie.....
kaasha
to je jasná páka voe :) já je ale jěstě občas dávám na vánek, aby zesílily stonky... (myslím obecně při předpěstovávání, letos už jsou 14 dní out)
impulss
to je jasny že se mudi předpěstovat. Je to jistější i pohodlnější. Vždycky necham doma tak až kytka bude mít 2-3 patra a pak de ven . Většinou v květnu.
Papek
Včera jsem musel přesadit všechny rostlinky, co jsem měl na okně ven do země kvůli rodičům, kterým se to už přestávalo líbit. Většina měla asi těch 5 cm, tak doufám, že se mi venku chytnou. :)

Jinak jsem musel taky přesadit takovou docela velkou kytku, která měla okolo 60 cm. To už jsem měl fakt nahnáno, když jsem tuhle kytku převážel v batohu na kole asi těch 5 km. Ten batoh byl pak opravdu náramně provoněný. :D :D
Chtěl jsem se zeptat, kolik měřila vaše největší kytka, kterou jste přesazovali ven do přírody??? :)
impulss
ja jsem taky daval ven v kvetnu asi tak 10 cm kytky kvuli matce, a ted uz maj tak 40 cm takze se neboj. Největší kytky kterou jsem dával ven měla 6 pater...
Method
Ja som daval von uz aj rastlinu ktora mala vyse 100cm.Musel som ju sice v batohu trochu ohnut ale prezila to a bolo z nej supr hulenicko...
Papek
to Method: Tak to je dost ostrý dávat ven už metrovou kytku, to bych se docela i bál, že ji nějak polámu ... :) Jak byla ta kytka vysoká při sklizni??? :)
Method
Ked som ju daval do vaku tak som ho spevnil tyckami proti tomu aby sa polamala..a na jesen mala asi 2,5 metra...
Icelander1
předpěstovaní je bez debat lepší než švihnout semínko do země a doufat, že z toho něco vzejde.........toť vše alespoň z mého pohledu
Lu$$ieN
Zdarec lidi mě zbylo pár vzrostlejch sazeniček a tak jsem je hodil na pěknný slunný místo na k poli a daří se jim docela pěkně člověk alespoň nemusí čekat na to kolik jich vyroste :D
Lussien: planujes ich aj neako zatemnovat?... lebo neviem neviem ci to stihne dozriet... ci to len tak pre radost??? :) alebo su fotky 2 mesiace stare? :D:D:D

rispekt
Lu$$ieN
No jsou to kytky který mě zbyly fotky to nejsou moc starý vím že jsou tam hozený dost pozdě no ale třeba se jim podaří mám jinou zahrádku takže naštěstí na nich nejsem závislej beru to spíš jako hledání vhodného místa pro další rok ;)
Pr45k
zdar mate niekto skusenosti s tým že to dáte rovno von ale spravíte tomu nejaký malý foliakovniček alebo to prikryjete flaškou ?
MaRaSTik
Zdarec ja si taky predpestovavam je to mnohem lepsi mas vetsi prehled a tak :) normal to mrsku mezi 2 papírový kapeskníky bo vatový tampony zaliju vodou hodim do skříne a za par dnu dam do předem přichystaným kelímku se zeminou po čase to dam na místo kde cu pestit , všechny se bez vyjímky chytí ale taky mam sem zkoušel přímo sazet ven jenže to když maš vzorek kterej ma horší klíčivost tak taky mužeš přijít na místo kdes nasazel 50 semínek a nic se nestalo , proto určite doporučuju předem předpestovat
Budwais
minulý rok jsem před pěstovával a letos to samé :) dělejte to taky tak :)
ceklisTHC
predpestovat jednoznacne...°)
Siki
předpěstit joooooooooo
Cannabidol
Ja mam v matkarni jednu orig matku z ktorej som narobil 40 mensich uz pred mesiacom a z tych narobim snad este par v maji .....komu sa neleni tomu sa zeleni ......nech uz je tu jar....mmmmmmmmmm
SID
Samozřejmě předpestovat tím odpadne práce s probírkou a spousta sklamání nad zmařeným osivem.
lysina
jo taky si necham nejriv kytičky doma..
Blackpoint
já dávam kyti ven az po prvním zasřižení...... pojedu takhle uz třetí rok a nemůžu si stězovat:-))
J.J.
Cannabidol :
13-01-2008 : som narobil 40 mensich uz pred mesiacom :D :D :D
Si delas srandu, ne? Out? :jerk:
Konec března nejdřív.
Mozdik
Ja nemôžem. Vždy sadím semiačka priamo do zeme (samozrejme naklíčené). Mám s tým celkom dobré skúsenosti.
Papek
Mozdík: A kolik jich tam sázíš na jedno místo? Kolik jich pak z těch semínek vyrote? Minulý rok jsem to taky zkoušel, ale moc se mi to nevyplatilo. Hodně malá ujímavost. :(
Mihauek
Ja mam na okne dve rastlinky len tak pre radost už tak 2 týždne.Plánujem predpestovať, ale len tak na maximálne 2 týždne za oknom.Viac nemôžem - možné odhalenie rodičmi tak dúfam že to bdue lepšie jak seeds hneď hádzať von.
bomboliny
ja si predpestovavam ze seminek pod usporakama a pak to hodim na nejaky husty mistecko
replay
Ja som až doteraz sadil seeds rovno do zemi (boli to samé No name,ale dobré). Tento rok však idem už značkové seeds a tak si najskôr narobím priesady a tie následne pôjdu do secret garden.
Papek
To replay: A kdy budeš sázet seeds? Jáí to plánuji na Velikonoce nebo tak nějak. Budeš řízkovat? Jinak já jsem taky zkoušel sázet rovnou do hlíny a byla dost malá úspěšnost, tak už to nedělám.
filos
Jednoznacne je dobre si predpestovat(v skrinke pod svetlom, za oknom atd.) a ked su rastlinky uz dost silne tak ich dat vonku na pospas prirode.
pipoboy
zastrihujete este v nutri ci az ked sa chyti kytka out ?
Method
2 pipoboy:Podla mna to zalezi od toho aku velku si ju doma predpestujes.Ja osobne zastrihavam az ked su vonku a su uz trochu zakorenene a rastu...
replay
to Papek:
Zdravím ťa. No ja vidím sadenie tak na polku apríla(okolo 10-15apríla), myslím si že sadiť na Veľkú noc je trošku skoro(predsa toho roku vychádza Veľká noc skôr ako pominulé roky).A či budem rezkovať?Nie.
Normálne vysadím seeds do 0,5l kelínkov a následne ked´budú mať tak 3 - 4 poschodia ( približne po mesiaci) ich presadím do záhrady.
kaktusx
ja dám semienka naklíčiť a potom hneď do zeme...síce som to robil len 2krát:D ale bol som celkom spokojný:)...až na konečné vysledky(ale to je uz iny pribeheh:D:D:D)
shaman1*
Minulý rok jsem hodíl jen tak ze srandy seminko afgána do hlíny začátkem unora. Měl jsem to za oknem na parapetu a moc jsem tomu nevěřil že z toho něco bude , koncem března jsem to hodil ven do skleníku a aby to nezmrzlo tak jsem to ustřihnul nad prvním patrem a kořen jsem dal hluboko do země "" nic jsem si od týdle kytky nesliboval "" a toto mi vyrostlo
Ganja-L
ja si myslim ze predpestovani je nejlepsi cesta vyprodukovani
Nejdříve nechám seeds naklíčit a pak šoupnu do kelímku a

nechám růst tak do 3 patýrka.......
Poté jdou holky do kýblů a na střechu a tam už krásně

sílí...............

Zatim piccccccccccccccc
:jumper: :smoker: :sun:
Method
2 Ganja-L:Tak tak...mozem len suhlasit........
Sailes
jiste ze predpestovavam... kytky jsou pekne na ocich a kdyb neco hned muzu zasahnout a pomoct jim.. myslim ze lepsi nez sadit rovnou do zeme :)
KOČKA
předpěstovávám klony-ven s nimi v polovině května když sazenice vytvoří dostatečně vyvinutý kořenový bal v květináčku 10x10x15cm
bomboliny
urcite predpestovavam...je to nejlepsi pak uz jenom rozmistim zazenky kam potrebuju...na konci je pak lepsi visledek
Ercon
predpestovani je nejlepsi cesta k uspechu, po 3 patre sazim pekne ven..
Hawke
Proces "zrození" u nás doma probíhá osvědčeným způsobem.

Prvně nahážu semínka do misky, kde je vodou zalitá vata. Potom celou misku zabalím do silonového sáčku...zkrátka, takový menší igeliťák.
Občas je potřeba sáček oddělat, nahnat nový vzduch a popřípadě vyměnit vodu.
Po pár dnech, když už jsou semínka puklá, tak manuálně odstraním "skořápky".
No a teď už stačí jen počkat pár dnů až budou mít rostlinky dostatečné kořínky (+/- 1,5 cm) na to aby se uchytily v předem připravených květináčcích...

Vím, žádná věda, ale zodpovědně můžu říct, že to funguje ;)

Mír s Váma :)
Homer Jay
Já to tedy nikdy rovnou ven nedával, ale tový extrém jako Hawke s tim nedělelám :D. Prostě vezmu seeds, půdu(krásný vzdušný kompost se zbytky dřevěného popela),plata od vajec(30 kalíšků). Semínka zapíchám půl cm pod povrch,zalévám PET lahví s dírkama ve víčku a čekám a čekám. Potom případně pomohu klíčkům z obalů. Výhoda plat od vajec je že když přesazuju do většího,stačí akorát ze spodu zmáčknout a sazenička vyjede. Stalo se mi že rostlinka zakořenila zkrz odvodňovací ďourku, tak pak stačí stačí karton navhhčit, otrhat a přesadit i se zbytkem kalíšku který se rozloží.
Toonk
Nazdar já taky každopádně předpěstovávám doma je to daleko lepší začínám tak v polovině března z naklícenýma semínkama a peru to do kelímku od jogurtu.Zeminu většinou michám perlit,substrát pro pokojové rostliny a trochu písku a koncem dubna ven kytky už jsou silnější lépe snášejí nepřízen počasí.
Hawke
to: Homer Jay

Extrém? Ti to připadá jako extrém? Je sice pravda, že se s tím piplám jako s miminkama, ale tak to má přece být, ne?;) Věř mi, kámo, že se s tím dají dělat ještě daleko větší komba...
A řekl bych, že házet přímo do půdy je docela na houby...víš o kolik rostlinek jsi tím třeba už přišel? A to je přece škoda, no ne?
Myslím si, že po rozlousknutí semínka je rostlinka nejvíc náchylná a křehká, takže potřebuje nejvhodnější prostředí pro růst. A to hlína, ve které jsou malinkaté kamínky, větvičky apod. asi není...pokud teda nemáš nějaký ultra-mega-special substrát.

Mír s Tebou.
Toonk
Zdar všeci mám takový dotaz já sem tento rok sázel kyti trochu dříve koncem ledna a předpěstovával jsem to pod zářivkou svítl jsem na to cca 18 hod deně tak od poloviny března to mám u balkonových dveří k dnešnímu dni mají kyti asi 130cm a už dva týdny kvetou.Nevíte někdo náhodou jestli kytky mužu nechat takhle dál anebo je dávat do tmy třeba po třinácti hodinách protože se už prodlužujou dny aby se to nejak neposralo.tento rok jsem začl sice brzo ale vypadají krásně ale už mám nasazené nové.tak kdybyste někdo náhodou věděl tak prosím dejte vědět Dík Toonk
Ono
TO Hawke:

Semienka som doteraz vždy sadil priamo do zeminy (obyčajný záhradnícky substrát) alebo priamo do kokosu. Semienka som predtým nenamáčal ani nič podobné. S klíčením som mal problém iba raz - keď som prelial substrát a semienka zhnili. Zaznamenal som väčší úspech klíčenia pri sadení priamo do zeme ako pri klíčení na vreckovke alebo toaletnom papieri. Možno to bolo mojou nešikovnosťou, ale to semienko je predsa primárne určené na rast v zemi. Vyklíčia a vyrastú tie najsilnejšie jedince, ako to príroda určí. Zároveň však netvrdím, že namáčanie semienok alebo predkličovanie je neužitočné, to určite nie.:)
Selfik
Stoprocentně předpěstovávám doma. Je to jistější, možná i pohodlnější, jak pro koho. Semínka dám klíčit do mokrého toaleťáku a vyklíčená dále putují do jogurtových misek z hlínou. Zalívám do 15 centimetrů výšky kytky a pak jdou ven.
Toonk
No tu možnost už nemám protože jsem to předpěstovávál v krabici aměl jsem celkem slabé světlo zářivku 20watt a ani by se mi to tam ani nevlezlo takže pokud máte ještě jiné nápady jak na to tak sem s tím dík moc Toonk
Hawke
to: Ono

Souhlasím s tím, že "Vyklíčia a vyrastú tie najsilnejšie jedince, ako to príroda určí." To je svatá pravda!
Nicméně se mi zdá (vlastní pokusná činnost ;) ), že pokud se semínka dají vyklíčit do vaty s vodou nebo, jak píšeš, do toaleťáku je počet naklíčených semínek daleko vyšší...
Nejsem žádný Mičurin, ale proč přírodě trochu nepomoct??? ;)
Toonk
Tady jsou fotky
Toonk
No a proč bych je měl stříhat kdybych je ostříhal tak chcípnou a já chci at kvetou ty palice jsou totiž všude
replay
to Hawk:
svätá pravda.Ja som doteraz tiež sadil seeds priamo do hliny a výsledok? Zo sto semien my vzišlo cca. 30 semien, takže jednoznačne najskôr predpestovať a následne dať out.
cannaba
duben - kveten predpestovat, kveten sadit ven
Toonk
Po měsíci
skioo
no já a moji 2 pomocníci mame něco kolem 100 semínek kdyby sme to měli všechno předpěstovávat tak se ztoho asi zblázníme a eště by nám určitě naky zepřeli (přetrhané klíčky a jiné zákeřnosti) takže ja řikam rovnou do země
Zdravím milovníky growingu....
Mám jeden dotaz, který se týká předpěsování semen....věc se má tak, že zhruba za 14 dní budu sklízet, ale jelikož mám na další grow připravená fem. semena, chtěl bych z nich mít už rostliny velikosti řízků při sklizni, abych se neobíral o čas a rovnou je dal pod lampu...šlo by tedy dát nalíčit semena už teď a pak je dát růst pod periodu 12/12 ke stávajícím kyti, aby už rostla?
si to spatne pochopil....ja chci mit jen v dobe sklizne uz vetsi kyti a ne zasazena seminka pro dalsi grow.....
SMOKER
Ak som to spravne pochopil chces si za 14 dni predpestovat rastlinky zo semena asi do velkosti 10-15cm ... to by teoreticky slo avsak, zalezi od rychlosti akou ti budu semienka klicit, od genetiky a od podmienok ktore si im schopny zabespecit. (Vsetko je vo faq :) ) a teda tvoja konkretna otazka znie "mozem na male rastlinky tesne po vykliceni svietit iba 12h? "

Ja si o tom myslim toto:
1, kym ti semienka vyklicia a dosiahnu velkosti cca 3-4cm s prvymi listkami (to jest doba za ktoru svetlo nezohrava nejaku dolezitu ulohu) im je jedno kolko na nich svietis.

2, ak uz rastlinka ma nejakych 5cm je dobre aby mala svetlo tych 18h denne. Cize idealne keby si mal nejaku "improvizovanu" matkaren kde by si im ten posledny tyzden svietil nejakou neonkou/usporkou, pretoze keby si ich nechal priamo v skrini na 12h nemusi to mat na nich priaznivy vplyv (este nahodov zacnu kvitnut) co by bola skoda. Aj ked je mozne ze prve 2 tyzdne by tie rastlinky nemuseli zacat kvitnut ... (ved na jar tiez nesvieti slnko 18h denne) ale ak su to semena zo seedbanky tak by som to radsej neriskoval :) popripade ak mas cas sa o ne intenzivnejsie starat tak ich mozes nechat v skrini a vzdy na kocni cyklu ich este vybrat a nejakych 5 - 6 h im prisvecovat nejakou usporkou/ neonkou alebo aspon na okno (samozrejme musi svietit slnko aspon trosku) :)

Cize je na tebe na co sa rozhodnes ale naklicit semienka mozes dat urcite tak tyzden pred "sklizni" ak neplanues susit rastliny v skrini :)
A v den sklizne uz budes mat aspon malicke rastlinky (mozno 3-4cm) ale aspon usetris nejaky tyzden a nebudes mat prazdny box :D

No snad som ti aspon nejako pomohol :smoker:

Inak nabuduce staci napisat takuto otazku do nejakeho existujuceho tematu napr o kliceni alebo pod a netreba koli tomu zakladat novu temu, popripade pouzit hladanie. Urcite sa tu uz nieco podobne riesilo ;)

good luck
Celller
kytky z fem. seminek bych nestresoval, takze pouze 18/6
Kempten
ahoj chtel bych se zeptat kdy si mam doma nasadit seminka???? a pak kdy to vysadit ven??? predem diky
nasad plus minus za 14 dní a ven to dej plus minus květen...ale podle počasí ... takže asi tak ;)
Mr. Figaro
jak se ti chce ne ? Taky ti nikdo neřiká kdy máš jíst ...
Kempten
to jo no
Já dávám semena rovnou do květináčů, bez předklíčení, tak březen/duben, podle počasí aby nebyli moc vytáhlý, sázim pak starší kytky, rychlejš a líp se chytí. Je to individuální, o modelu, místě ...
Mr.skunk
Já dávám vyklíčit koncem dubna,až vyklíčí tak hazim do menších květináčků a dávám ven do maleho vlastnoručně vyrobeneho foliáčku:-D Zatim nikdy nebyl problem..
TEnto rok idem prvý krát OUT ,tak som zvedavi ako to dopadne.Tiež ideme predpestovávať ... hádam to vyjde len škoda že to nemozem predpestovat doma ale u kamaráta (Hlupy rodičia :D)
BoBoR
citace:
Původní příspěvek od Toonk
Po měsíci
nie zle len skoda ze si to nezastihol...pekne by sa ti rezvetvili

citace:
Původní příspěvek od Kempten
ahoj chtel bych se zeptat kdy si mam doma nasadit seminka???? a pak kdy to vysadit ven??? predem diky
: omg...ved je tu toho cela tema...skus citat...

citace:
Původní příspěvek od madl0
TEnto rok idem prvý krát OUT ,tak som zvedavi ako to dopadne.Tiež ideme predpestovávať ... hádam to vyjde len škoda že to nemozem predpestovat doma ale u kamaráta (Hlupy rodičia :D)
to niesu hlupy rodicia...iba ta maju radi a nechcu aby si uzival travu///asi preto ze nevedia aka je super :D ...ale podla mna je to vzdy lepsie ako keby si im bol lahostajny...

no a ja osobne sadim do hliny...raz som mal vela vela semiacok tak som tretinu dal do vody , tretinu do hliny a tretinu na vlhke hajzliaky...vysledok bol taky ze ked vysli klicky zo semiacok ktore som dal do vody a do toaletneho papiera , tak som zopar polamal ked som sa ich snazil dat do zeme...
takze sadit rovno do hliny u mna je best...najlepsia ujimavost a ziadne starosti uz potom...predca len je to najprirodzenejsie prostredie

predpest je dobry bo mlade rastlinky su velmi zranitelne...ked ich mate doma tak im mozte rychlo pomoct...no ja pedpestuvavam asi tak do druheho poschodia / tie zakladne okruhle listy nepocitam ako poschodie / ked to este mozem ukecat ze to je chilly xD ...tiez to nemozem mat doma lebo mam "hlupich" rodicou...

tak a este na koniec by som vam chcel zazelat nech sa vam dari , nech pocasie praje , corky sa vam vyhybaju , nech su to same holky/samozrejme iba v pripade ze nechcete vela semiacok :) /nech vam to neoprca nijake technicke konope ani no name ale nech mate pekne a silne rastlinky...

PS:za pripadne tlacove chyby nerucim...BoBoR :D
vagabund
my už máme predpestované, už nech je apríl....
Toonk
Zdarec Zahradníci,já si myslím že předpěstovávat je zbytečná věc.Je to jen netrpělivost začínat s předpěstem někdy v březnu.
toonk - já začal na konci ledna...samozřejmě ve skříni...nemyslím si že je to blbost...mám dost času udělat z nejlepších větví řezy, pořádně je rozštípat, vysadit třeba půlmetrové odolné kytky a tak dále...
jo jo,kazdy indorista ma lepsi podminky pro predpest outu.outdorista predpestovava za oknem a nebo sazi rovnou do zeme.nejdulezitejsi je priprava mista na out,a to je na podzim.
ono i spousta outdoristů si právě kvůli předpěstu pořídí obyčejný zářivky ;)
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
ono i spousta outdoristů si právě kvůli předpěstu pořídí obyčejný zářivky ;)

a nebo predelvaji cele skrine na zarivky :)
Toonk
RespectFlowers tak jistě škřín je něco jiného než okno.s řezama to je jiná ty se musí nechat povyrůst.
Toonk
.
Toonk
tady je samička
To si děláte srandu že předpěst nemá cenu.
Každý kdo už něco takhle vypěstoval vám řekne že se to vyplatí!
Telka
mam ale nakou čutku :D...tedka sem si objednal Top44 tak to zkusim
Ortaniel
Samozřejmě že je lepší si předpěstovat. Jednak je kytka větší, odolnější, má víc listí na rozvoj a když 50cm kytku požere slimák, tak to může přežít mnohem líp než 10-15cm mrzák.

A předpěstování jsem loni začal kolem 11. dubna a za měsíc jsem je dával ven. A rostly jak z vody :)
bigori
ja vzdy vybrane odrudy vzdy predpestuju tak do 5 patru to necham na okne a pak to hodim do prirody..

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma