Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Dlhé stopky (řízky) - Klikni zde pro originální téma
MaurosBros
Nazdar,

včera som Vás objavil, dnes sa registroval a hneď aj žiadam o radu. Dúfam, že sa bavíte aj so začiatočníkmi :baby:, pretože som tu natrafil len na debaty na vysokej úrovni. Takže moje dotazy: Začal som pestovať v skrini. Semienka vyklíčili v pohode, no rastlina začala strašne rýchlo rásť a za týždeň narastla na 15cm a nevládze stáť. Na vrcholku ma len dva lístočky a stále sa ťahá. Svietim 16/8 s 24W Philips žiarivkou. Je to málo? Asi ano, čo? Je to dôvod, kvôli ktorému sa tak ťahá holá stonka do výšky? Alebo niečo ine? Zlá hlina, alebo je to tým, že sú to semienka z dodanej travy a nie šľachtené pre indoor? Poraďte mi prosím, díky.
MaurosBros
o osvětlení som toho prečítal strášne vela, ale neskoro, takže budem musieť začať znovu. Kupiť tie 250w a tienidlo atd... Myslíš, že potom to bude rásť normálne? Nebudú sa ťahať tak do výšky?
Sufane, tú spořivku mám len cca 5cm nad vrcholkami, nikdy som nemal vyššie. Pekne ju posúvam (tú úspornu žiarivku) o jedno očko (retiazky) každý deň.
MaurosBros
BohouR: Určite mi nešlo o matku ani nič podoné. Zatial neviem vypestovať ani rastlinku, nieto ešte nejaké matky, či odrody, či čo...
No a na žiarivkach nebudem pokračovať. Pochopil som, že to bol len môj naivný sen vypestovať za lacnu korunku mocnú rastlinku...
Pustil som sa do výroby nerezového tienidla a dám si tam asi 250w. Ale co pod to? Nemam co zasadiť. Čo myslíš? Mám to zas skúsiť so semienkami, ktoré nájdem v tráve?
xxjio
Cus, taky se chci zeptat kde sezenu specialni seminka na indoor
xxjio
Sice vim ze to tu bylo nejaky ty webiky ale nemuzu to nikde najit, plz budu moc rad, taky pestuju prvne :o)
Womitor
xxijo: nabuduce hladaj lepsie :D

http://www.hempqc.com
www.seedsdirect.to
www.nirvanaglobal.com
www.cannabisseeds.cc
killlsmoker
souhlasim s E_D . Jestli mas podobny problem jako ja ze nemuzes mit tak silnou lampu doma tak ti bude stacit ta 70W. Pod ni to taky celkem jede...:)

At se dari :)
MaurosBros
Aj by som mohol, no pokial som Vás neobjavil, nevedel som, že treba silnejšiu.. Tá 70-ka je čo? Sodíková výbojka či obyčajna žiarovka???
Spýtam sa a nesmejte sa, OK? Kde sa dá kúpiť alebo zohnať Rockwool. V žiadnom Baumaxe, ani záhradkárstve v meste som ho nevidel.
tobex
unregistered: Asi jedine v growshope, ja ho jinde taky nenasel ale growshopy je maj fsechny
MaurosBros
škoda, že growshopy sú len vo väčších mestách...
MaurosBros
No a pokial to tu chodí ešte niekto čítať, tak nech mi poradí, či medzi prepnutím z 18/6 na 12/12 mám nechať 24 hod. tmu...
armaggedon
to maurosbros: myslim ze mozes zacat s tym 70w sodikom. cely komlet ta vyjde na 1000sk,. (vybojka phillips son t 70w,starter,tlmivka)
A ten cyklus si prepni 18/6 hi.
Rybyčkař
Když budeš více číst,méne se budeš ptát,a ze své urody budeš rád!
MaurosBros
Rybyčkař,
múdro píšeš, až mi to je divné, no tak nejako ma lákalo založiť diskusiu a popísať a je to dobrý pocit, keď Ti ludia píšu a zdieľajú Tvoje problémy.
Neviem, či vieš čo mam na mysli... ak nie, nevadí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma