Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
včera som Vás objavil, dnes sa registroval a hneď aj žiadam o radu. Dúfam, že sa bavíte aj so začiatočníkmi , pretože som tu natrafil len na debaty na vysokej úrovni. Takže moje dotazy: Začal som pestovať v skrini. Semienka vyklíčili v pohode, no rastlina začala strašne rýchlo rásť a za týždeň narastla na 15cm a nevládze stáť. Na vrcholku ma len dva lístočky a stále sa ťahá. Svietim 16/8 s 24W Philips žiarivkou. Je to málo? Asi ano, čo? Je to dôvod, kvôli ktorému sa tak ťahá holá stonka do výšky? Alebo niečo ine? Zlá hlina, alebo je to tým, že sú to semienka z dodanej travy a nie šľachtené pre indoor? Poraďte mi prosím, díky.
o osvětlení som toho prečítal strášne vela, ale neskoro, takže budem musieť začať znovu. Kupiť tie 250w a tienidlo atd... Myslíš, že potom to bude rásť normálne? Nebudú sa ťahať tak do výšky?
BohouR: Určite mi nešlo o matku ani nič podoné. Zatial neviem vypestovať ani rastlinku, nieto ešte nejaké matky, či odrody, či čo...
No a na žiarivkach nebudem pokračovať. Pochopil som, že to bol len môj naivný sen vypestovať za lacnu korunku mocnú rastlinku...
Pustil som sa do výroby nerezového tienidla a dám si tam asi 250w. Ale co pod to? Nemam co zasadiť. Čo myslíš? Mám to zas skúsiť so semienkami, ktoré nájdem v tráve?
to maurosbros: myslim ze mozes zacat s tym 70w sodikom. cely komlet ta vyjde na 1000sk,. (vybojka phillips son t 70w,starter,tlmivka)
A ten cyklus si prepni 18/6 hi.
Rybyčkař,
múdro píšeš, až mi to je divné, no tak nejako ma lákalo založiť diskusiu a popísať a je to dobrý pocit, keď Ti ludia píšu a zdieľajú Tvoje problémy.
Neviem, či vieš čo mam na mysli... ak nie, nevadí.