Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

Stránky: [1] 2 
Nejsilnější odrůda - Najsilnejsia odroda - Klikni zde pro originální téma
Korenie
Aka je podla vas najsilnejsia odroda? Velmi surne to potrebujem vediet. Doteraz sa mi zda za Mazar.
robos
asi mazar;)
Wes37
kde se da sehnat vic o G13?
Tutti Frutti
napriklad tu:
cannagenetics
ovegrow
a
gugl

;)
Womitor
A co Jack Herrer? sice som to nefajcil ale z reci tu na groweri je to asi pecka!
Robie
mě se taky zdá, že mazar páč ho ted hulim..měl sem kytku na balkoně..a to jenom na balkoně a skoro po každym většim špeku sem nechutně přepálenej ty woe to skoro ani nejde hulit :-)))))
Viciola
Nevilles Haze 32%
hYp3r
citace:
Původní příspěvek od Robie
mě se taky zdá, že mazar páč ho ted hulim..měl sem kytku na balkoně..a to jenom na balkoně a skoro po každym většim špeku sem nechutně přepálenej ty woe to skoro ani nejde hulit :-)))))


Jo tak to jsem na toho mazara zvedavej...ted mi roste po LEDkama...
jinak zatim nejsilnejsi co jsem kouril byl podle me Jack Herer :c)
to je fakt mazec :c)
Korenie
Este som zabudol Ake silne je B52, Aurora Indica, AK-48?:pimp:
Korenie
Co tieto odrody nikto nepoznate
Womitor
aky mas problem kamo. Daj si cannagenetics.com alebo nejak tak sa to pise a mas tam vsetky odrody popisane aj take co nepoznas.
robos
citace:
Původní příspěvek od Viciola
Nevilles Haze 32%


to sa mi zda prehnane
armaggedon
ja som za ten nevilles haze ale aj ta G13 je riadny odpal. uvidim o mesiac
KABUTO
Nevim jestli je vůbec důležitý se o tom bavit co je nejsilnější,
protože to automaticky neznamená nejlepší!
Kouřil jsem třeba venkovního křížence Shivy a Ruderalis Skunk a bylo to takový jednoprdový peklo.

Jinak určitě ten Mazárek,Nevilka a vůbec všechny rostlinky rodu Hase.
Ne nadarmo u ni píšou jen pro zkušené pěstitele.

Mějte se a smějte se,to je nejlepší :)
deno
já si nemůžu pomoct - mě nejvíc chutná blueberry a se swejma 19ti % estli se nepletu je masakrální dost a dost. čistý brko sem se eště nevodvážil... :)
deno
Bohour : no jasnýýý - vono to pak zmašťuje porád stejně... taky jedu tři druhy.. - vlastně 2, bo Buddha nějak nepřežil no... ale vono se zase časem naskytne nějakej řízek něčeho co neznám ;)
ddt
to Viciola: to mas s kade preboha, ze Nevilles haze ma 32 percent?
To sa mi nezda?
Ja som na strankach jednotlivych firiem co som navstivil zatial nasiel najviac- potencia o hodnote 22 percent u hybrida Skunk 1 * Haze, ale ako pise Plha je to hlavne na schopnostiach konkretneho pestovatela.
jojo80
lidi hulím 5let z toho 3 aktivně každej den a ani jednou mi z hulení nebylo dobře.... z toho plyne otázka"Proč teda hulím" no hulím pro to že pořád hledám co z toho ostatní maj ..a jestli to není jen snaha zapadnout někam kde se padat nedá..;-)..hulím většinou sám..někdy s holkou a výjmečně se Známejma ale nechápu bandičku típků co se na sebe koukaj a chlamou se hodku možná dvě ,pak se snažej další 2ě hodky udrzet v nalade a nakonec dou dojebany spát..no nevim ale DOUFAM ZE UŽ MINEKDO VYSVĚTLÍ CO Z TOHO HULENÍ MÁ!! CO MU TO DÁVÁ!! JEDEN DOBREJ ZNÁMEJ MNE ŘÍKAL ŽE SE CÍTÍ SVOBODNEJ KDYŽ HULÍ...TO MI PŘIPADLO ASI NEJZAJÍMAVĚŠÍ ale zbytek se podle mne ještě nesrovnali sami ze sebou.
robos
jojo80:

k tej slobode to ma blizko aspon ku mne. Kazdemu to pise inak, ale mozno si musis najst ten svoj spravny model a jeto.:)Dost zalezi od povahy cloveka a od toho ci si flegma, cholerik atd.
steve
jojo80

mno jejda ja taky takovety jako kámo tak pudem dem dva zahulíme jdem se projít...pohodka ale některé odrůdky jsou prostě ty u kterých vycejtíš že bys tu zhulenost prožil sám ve svém nitru a ne aby sis pak hleďěl svejch vět a taq vždyť jsme stejní pročč to opakovat :))
ddt
jojo80 :
Tak to ti ak mam byt uprimny neverim,ze hulis len aby si zistil co na tom ostatny vidia je 3 roky kazdy den.
Proste kazdy sme iny kazdy ma rad nieco ine. Neodsudzuj druhych za to co sa im paci a tebe nie. Ja ani sam neviem preco tolko hulim, no viem, ze je potom so znamimi ok a tak to ma byt,urcite nehulim aby som niekam zapadol to je cesta ktora nikam nevedie
Zogar_Saag
Pokusy objevit sám sebe tam, kde by to ani jiný nečekal ( ani já sám). Proto hulím.
Yarreck
No,nerikam ze donna belladonna je nejsilnejsi,ale vcera sem si dal jednu faju a prisaham ze sem videl krasne barevne animovany banany.. Jeste ze jsem si je vyfotil..!! pohodka :)
ddt
to 400w:
no durban je krasna odroda pre outdoor, ma to co by mala dobra outdoorovka mat, teda silu odolnost voci plesnam, nenarocnost a pomerne skore dozrievanie, verim, ze ak ju planujes tento rok von pestovat budes spokojny
caf
jaher
super skunk od nirvany ,moc nevonel ale high moc ok!
tobex
Mazar je fuckt silnej, nedavno jsem dokouril posledni kytku a byl to spis MAZAKR
Avery
kokoti the best jest sensi star
hobo
najsilnejsie hulenie pre mna bola zatial Nebula.
Paran
no řek by to asi takhle na nirvaně když dáš wizard tak tam más
rozdělení podle učinků. No a někdo má rád duševní skouřenost kdy se hyhňá jak idiot no a někdo fyzickou kdy uplně vykydne.
Já osobně dávám prednost fyzické.
A proto mám rád no name :frog:
wad
a co třeba trainvreck nebo jak se to píše..slyšel sem že je to kotel zmašťovadlo.... :)
gyzm0
ja uz mnel taky moznost hulit ledacos za 7let koureni...tak asi nejvetsi palka byl jack herrer-neni vocem,jedno bongo a nevedel sem nic ale potom sem byl nehorazne vytretej a nemohl sem si ani koupit kofolu nebot spolecnost mi robila dost zle...dal bych doporucoval Yumbolt-a,odrudka silna,ale stavy se daji zvladat docela a jeste sem se nesetkal na G se starlight-em nevim proc?!taky doporucuji...no a stari znami-bb,skunk,ww,ak-47
Batman90
Ja moc dlouho nehulim ,tak je pro mě nejlepši zatim venkovni skunk třikrát sem potahal z 1 skla.... po chvilce sem byl uplně jinde, jak sem se nadechl tak mi chutnal muj vlastni dech byl strašně sladkej nemohl sem stat pořad sem se točil dokola bylo toho vic prostě nejlepši stav kterej sem zatim měl :slizoun:
rociik
mno ja tedy nevim panove asi sem oproti vam desnej noob...pestuju druhym rokem a letos mi privezl kamos z holandu euforii o ktery tady neni vubec rec:)) asi sem dost mekkej parkrat sem hulil orange bud a shhevu co se propasovalo z vejletu z holandska jinak modely jako mazar a spol....ehm ehm rikam sem noob...

hulim proto ze me stavy na trave bavi, podle nalady sem bud vysmatej, ukecanej, vytuhlej a nebo mam tvorivou naladu...mylsim ze nejlepsi model je takovej kterej cloveka stimuluje urcitym smerem a to je u me pokazdy malinko jinak i kdyz hulim stejnej model...
Vdova vdova vdovička to je moje jednička ;)
Jack_Herer
Někdy koncem minulýho roku se objevil v časopise Hightimes článek o odrůdě Iridium. Může mít prý až 36.2% THC :D :D :D :D :D :D :D :D :D A je tedy nejsilnější odrůdou součastnosti!!!:smoker: :rocket:
Je to 75% indica-zbytek sativa a mimo jiné se prý vyznačuje mimořádně silnými a dlouho trvajícími vyhulenými stavy!!! :D :D :D :D :D
Sklizeň je prý okolo 450g na kytku pod 1000W sodíkem!!!:D :D :D
me nejvic utkvela v pameti black domina - vynos sice nebyl nejvetsi, ale ta sila.... proste poradna indica :punk:
ak2249
myslim ze hej byl jack herer,mazar, orange bud.asi tak :)
ddt
No ak sa mam vyjadrit aj k tomu aka bola najsilnejsia a zaroven aj najlepsia odroda je v mojom pripade odpoved celkom jasna. Je to Haze a C99. Toto je aspon pre mna vrchol kvaility medzy marihuanou. Obe odrody su extremne psychoaktivne s nepopisatelnou zmenou vedomia. Uuplne ine oproti pre mna nudnemu stavu po indike. Indiky ale su moji milacikovia lebo ich vlmi rad pestujem koli im rastovym charakteristikam:)
Takze u mna HAZE, C99
UdL
Musím souhlasit s ddt, že C99 je opravdu luxus, chuťově i stavem, představuje jednu z nejlepších odrůd, s jakýma jsem se zatím setkal.

Jinak co můžu doporučit za hodně zajímavé a potentní odrůdy:

Orange Bud
MendoBog - velmi zrádná záležitost, nejdřív nic a pak velké bum! :vampire:
kříženci G13
Mazar - doporučuju sklízet kolem 50. dne!!! Sice toho nebude moc, ale uvidíte. :) Včera jsem měl po špeku solidní vizuální halucinace (vlnění, houpání země. Jo a k tomu špeku byly 2 pifka teda...)! :D
Black Domina - skoro koma! :D
ddt
A ak chcete jednu z najsilnejsich ak nie najsilnejsia out odroda aku som zatial pestoval je Magic Bud x Purpurea Ticinesi. Prenadherny, povznasajuci stav podobny polkudnej sative, ziadne tripy, no mozno zo zaciatku a stav trvajuci a trvaajuci. NO teraz je to uz 4-hodina a ano stvrta a som stale krasne silne high:)
C99 je stale out:)
Velkym prekvapenim bol Shamanod Dutch Passion seeds. Mal krasny vynos a aj potencia je skutocne dobra.
Tu je nejake foto Shamana (Skunk pheno)

DDT
Az4zeL
2ddt: strasne pekna kyticka :D
Na pristi rok si budu muset takove objednat, protoze se mi zda ze uz mi nestaci prumerna trava....obcas teda nejaka ta chutovka
ddt
Tu su nejake dalsie kyticky, ktore sa urodili. Jedna sa o genetiku pre vela tunajsich growerov asi tazko zohnatelnu genetiku. Je to Magic Bud x Purpurea Ticinesi, Erdbeer a Giant Erdbeer. Magic Bud x Purpurea Tincinesi je jedna z najsilnejsich odrod ake som mal z outu celkovo ale celkovo z odrod ake som fajcil. Tu na fotos su vsetky tri menovane odrody.:)
Ahoj

DDT
romaniak
Ja osobně co jsem kouřil z odrud o kterejch sem měl jistotu odrud bylo
B 52 -zakrsek pos 150sodikovkou docela supa rekl bych jednoprdovka
ve špeku pohoda
Orange bug řízlej JH venek nestihl dozrat krasny oranzovy palicky prijemny zkouření bez zadnych spec . vyjimek
Nebola - venek tohle me malem sestrelilo opravdu šupa
Silver pearl +Xn-2 dovoz z H kvlaitka emna chut ale silna opravdu prijemne koureni citil jsem se jak motylek po tom:)
WW do pohody
Mastr taky pohoda

jinak vlastni zkusenosti muzu rict ze nejde o to jaky je seminko ale jak se to vypestuje . letos sem mohl ochutnat ze 4kytek WW 3 nedozrali byly to pozde nasazeny klony 1 dozrala krasne leskle orosene palice ..
Proste jaky si to udelas takovy to mas:)
momentlane cekam z nirvany Misty http://www.nirvana-seeds.com/early-misty-p-68.html
a Auroru http://www.nirvana-seeds.com/aurora-indica-p-32.html

pokud by nekdo měl s Misty skusenosti tka at se mi ozve pls:)
Hyena
Cinderella 99 has topped all previous results - her high is heavily influenced by Haze; clear, energetic & devastatingly psychoactive

Tohle je z OG ;) na C99 od Brothers Grimm
Kde si přišel na toho Herrera?

Edit: Už to tady někde určitě psal bořek, Popelka je zajímavá tím, že F1 F2 a F3 mezi sebou nemá rozdíly :
Our breeders have done very extensive work with Brothers Grimm's Cinderella 99. After 4 batches of C99 we have seen no variation or decrease in potency within the strain between F1, F2 and or F3
wad
takže jak to s tou popelkou je ? díval sme se a udává se u ní že ji teda vytvořil jistý "MrSoul" ale to jinak nevím :( ale ten příběh je docela pěknej a snad i docela uvěřitelnej (protože nikde sem nenašel přesně napsaný co to vvlastně je) takže bych tomuhle i věřil...

btw: Je až neuvěřitelný jaký každej model může mít příběh... lepší než pán prstenů :D

edit: teď mě tak napdalo, není ožný že u té popelky je to s tím haze jakože přirovnání high k haze... není tam přímo napsané že by to byl nějaký kross s haze..jen že je takové high... :)
wad
jo a pro ty co nevládnou angickým jazykem... (autor MrSoul, vložil Cibin, přeložil WAD) :D

Cinderella 99 story

"popelčin příběh" (já vím jak to je, ale zní to pěkně ne ?? :D )

Viděl jsem hodně přízpěvků od lidí ptajících se na "příběh popelky" :D tak tady je:
V roce 1997, jsem oběvil pár semnek v paličce jacka herera kterou sem koupil v "sensi smile"
coffeshopu v Amsterodamu, zatímco jsem zde kupoval semínka. Moc jsme neočekával když jsem je
pěstoval, ale jedno s z těchto semen z paličky JH produkovala velmy speciální samicy (female ->
žena) kterou jsem nazval "princezna".

Tudíž matka "princezny" byl JH (pokud můžeme věřit tomu co Sensi Smile vytisklo na balíček) a
jeho otec je zcela nezjištěná záhadná kytka.

Také jsem měl další 2 samice (Genius & Cafe'Girl) a pár dalších samců z těchto semen. Použil jsem
pyl z jednoho ze samců na velmy výnosný, hustý, pryskyřičnatý ShivaSkunk (od Sensi Seeds) pak
jsem vypěstoval výsledné semínka abych dostal samce k produkování pylu ke zkřížení s
"princeznou", začínající třetí proces.

První generace semínek z princezny byla nazvaná p.50 (nejspíš "Princess 50") protože byly 50%
princezna. Použil jsem samce z p.50 generace ke zpětnímu zkřížení s princeznou abych dostal p.75
a znovu zpětně křížil s pylem z p.75 abych dostal p.88 a znovu s p.88 pylem abych dostal p.94
která je "cynderela 99" (popelka 99)

Jméno popelka bylo vybráno pro podobnost mezi tímto příběhem a dobře známou pohádkovou
postavičkou ve které se popelka stala prinzeznou přes těžké začátky.
IqTyq
Jestli mohu doplnit, sestry C99, Genius a Cafe Girl Mr.Soul přepracoval stejnou metodou (cubing) na odrůdy Apollo 11 a Rosetta Stone.Jejich F2 produkuje Fet alias Spice Bros.
oktawio
CITAL SOM TU NIEKDE ZE MAXIMUM JE 20%...
Mr. Figaro
V nějakém tématu sem četl, že v historii pěstování nejvíc THC měla kytka HAZE a bylo to 29,1%, vypěstovalo se to v Texasu v nějaký laboratoři, takže vypěstovat 49% nebo ještě 59% THC je hovadina. Tohle je to fakt maximální maximum:D
Co?
imho.no dokažete si představit, kolik ostatních příměsí zbyde po usušení takovéto větvičky? ja myslím, že objemově se při troše štěstí dostaneš i nad 30%

(ps.neni to moje foto,zdroj OG)
bawy
to all....ja si myslim...ze pekne sfajcit sa da aj s uplne normalnej ganjicky...podla mna ide skorr o set & setting ako o model :) wed sjet se da i za třizva ;)... no :) neviem ci to pochopi aj nikto okrem mna..ale newa ;) peace chalani :)
ABSURDUS
.... B52... nic jinyho me tak nekatapultovalo a nasledne se mnou neprastilo o zem jako tento model.... radeji se budu drzet Orange budu....
Dude
garfield - a co treba tady bígo
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=11012 ;)
vrrn
z toho co jsem pestovala byla nejsilnejsi jednoznacne G13xF.RomulanXO.Crush.....killer:satan::satan::satan:
Juriss
Nkdy nikdo nevypestoval kytku která by měla víc jak20% vzdyt bílá vdova jakože získavalo obsah kolem 15% a ja sem byl jednou uz za brka postižen to sem hulil s typkem kteryho sem skoro neznal tak sme se představily mel u sebe lampu co sam vypestoval opravdu dobry po jednom prdu sem jako vubec nevedel a tak 4 hodinky mimo a policije zjištovala obsah thc ktery byl 5% vetsiny dobře vypěstovaných lamp dosahují 12% obsahu thc v konopí saditiva
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Juriss
ja sem byl jednou uz za brka postižen


A určitě jen při tom brku, ne náhodou pořád:D?? Ne sorry, ale to co píšeš nedává smysl ani obsahově ani jazykově...
wad
JJ, taky sem s toho zmatenej.. ta Jurissova teorie o tom že nikdo nevypěstoval kýtíz s víc jak 20% :sun: To od člověka co má v profilu napsaný Oblíbené modely - hydroskunk has ale ganju si dam taky teda sedí.. Už mě tu ti "blbečci" co hulí samé hydroskunky pěkně serou..

Pro všechny co kouří hydroskunky: Jestli nemáte co psát a musíte psát takové kraviny, radši nic nepište !!

prenda
Mě teda nejvíc zhulí velký brko téměř jakýhokoliv dobrýho skunku po tejdnu nehulení(nebo i víc). :D
CHOURIS
No já jsi tedka dopisuju(snažíme se oba) s jedním týpkem z jamaiky. Hraju jednu online hru na netu a je tam i několik jamaičanu a jinejch národností. Budem s polu mněnit semínka. No ikdyž je tady jiný podnebí, ale proč ne. A možná se pomnění i něco víc (grower je moc veřejnej). V jednom dokumentu říkaly že pro nás evropany jsou jamaiský modely mírně halucinogení. tady jsou prej jen slabý odvary toho co jsou v teplejch podnebích. Docela bych tomu i věřil i když to asi nebude 10 x lepší, ale myslím si že to bude fakt mazec.
citace:
Původní příspěvek od Vladbur
Myslim že víc než na odrůdě záleží na pěstiteli,ale je pravda že na modelu též záleží.Když se řekne nejsilnější odrůda tak myslíte třeba že síla je v tom že to dělá Halucinace,nebo psychický a fyzický stavy,nebo celodení zhulenost,nebo tak něco.Já osobně sem hulil nejlepší outdoor Papaya,Durban Poison a Maroc x Afghan,a indoor byl dobrej určitě Jack Herer,White Widow,Mazar,Belladona,Blueberry,Shiva,Nevills Haze,G13 x Blueberry,ale absolutně nezapomenutelnej byl model Great White Shark x Noname,to bylo nejsilnější co sem v životě měl
Ale musíte mi dát za pravdu že každá odrůda má něco do sebe...
Přemek Podlaha
Pro mě měli nejhezčí kouzlo školní léta s Orange Budem od Boba:o))))))
Mozdik
Neville's Haze... okolo 25%

Ale rozhodne Najsilnejšia sa nerovná Najlepšia !!! Haze je TRIP, ale napr. taká Blueberry je kvalitka :)
farda
z pestovanych modelu nejsilnejsi: Skywalker - opravdovej zabijak
Konůpek
MK ULTRA to je šupa
Mozdik
Práve som narazil na takú odrodu, ktorá by tiež mohla patriť medzi najsilnejšie. Volá sa S.A.G.E ... http://www.planetskunk.com/marijuan...products_id/138
farda
Mozdik: SAGE, velmi dobry model.. at chut stav tak vzhled palic.... ale mezi nejsilnejsi si myslim zase tolik nepatri.. sou modely ktery nalozej o poznani vic... .. nebo snazim se rict ze je silnej ale sou i silnejsi, napr. crosy G13, Mazar, NY dysel - nemel sem ale verim , a z tech co sem mel: Skywalker, C99 a treba COB byl silnejsi nez SAGE, teda aspon u me co sem vypestoval
Cicmon
farda: mno a nebude to treba tim, ze ti vyhovuje telesna zkourenost (stoned) a SAGE je hlavne na hlavinku (high) - SAGE by mel mit opravdu hodne THC pri minimu CBD :)
farda
Cicmon: tak to prave ze vubec, a psat ze by neco melo mit naky THC ku CBD je blbost, tyhle veci se ridej tim jak to vypestujes a ne nakyma pohadkama co si vymyslel, tema hodnotama co pisou se da ridit hodne okrajove
a tady se nabavime o tom co komu vyhovuje ale co je nejsilnejsi, osobne mi vyhovuje nejvic C99.. a ta je dost tripy
nechci se nak dotknou Mozdika ale on pise ze narazil na odrudu. to vypada jak kdyz listoval seedslistem a koukal kolik ceho ma THC, pocitam ze clovek muze hodnotit jak je silnej model kdyz toho ma aspon na nekolik speku, nejlepe kdyz si to vypestuje ve skrini, zas kdyz se huli furt jeden model tak ti to po 2mesicich taky tolik nenalozi
Mozdik
citace:
Původní příspěvek od farda
Cicmon: tak to prave ze vubec, a psat ze by neco melo mit naky THC ku CBD je blbost, tyhle veci se ridej tim jak to vypestujes a ne nakyma pohadkama co si vymyslel, tema hodnotama co pisou se da ridit hodne okrajove
a tady se nabavime o tom co komu vyhovuje ale co je nejsilnejsi, osobne mi vyhovuje nejvic C99.. a ta je dost tripy
nechci se nak dotknou Mozdika ale on pise ze narazil na odrudu. to vypada jak kdyz listoval seedslistem a koukal kolik ceho ma THC, pocitam ze clovek muze hodnotit jak je silnej model kdyz toho ma aspon na nekolik speku, nejlepe kdyz si to vypestuje ve skrini, zas kdyz se huli furt jeden model tak ti to po 2mesicich taky tolik nenalozi


Pravda. My sme húlili asi 2 týždne vkuse WW. Posledné dni mi niekedy ani nepísalo, takže... Nelistujem v seedlistoch :D Ale hladám proste najsilnejšiu marihuanu na SVETE.
Pindulinka
ROFL! vsiml si nekdo ze vsici maji jinou odpoved LOL.
pin
Marcel2222
U mě asi Blueberry...
snow1
trainwreck a white russian ;-) peace
Smaug1
snow1 kedy u nas dozrie trainwreck? ked mu dam vhodne podmienky na out? Bude mat Vela pryskrice?
kouba
NYCE disel jasný rozsekavac :D
Sawers
G13 has plant Kupte si toto a uvidite jel sem v aute na dvojku trojku sem tam ani nedal sice to stoji skoro 150eu sice vam vyjde pulka pac su to nefem seminka ale stoji to za to kdyz si sednete po tem na babetu tak to bude jak kdybyste jely v Bugati Veyron
ebidos
ja som bol urcite najviac stoned z Mazaru
BlackStar
U nás jsme hulili teda snad všechno, byly modely silnější a byly i slabší, ale to co se nám podařilo jednou vypěstit v kukuřici, tak na ten se nechytalo nic. Nebyl to teda žádnej skunk, ale noname co vůbec nechutnal a ani nevoněl, ale ty stavy po tom byly až moc psycho. Foto kytek v Galerii noname --zde
Kutas
no kdyz to vezmu tak, z ceho sem byl nejvic vypiceny po par prdech, tak to byl nejaky krizenec G13 od haryho... skoda, ze sem toho nemel na poradneho speka, to by byla teprve zhulenost :)
Hunter37
pro mě to je AK 47 a POG.....good stavy:-)
mrzout
ja to vidim na Passiona #1 (vzhledem k cistote) a Mazara
Karloz
G13 je prý největší palba na světě, ale to jsem nikdy nezkoušel.:D Jinak podle mě je nej. Shiva Skunk.
Eccolab
Zatim HASH PLANT x G13 od Sensi seeds....hodně mocný !!
AHM4D
zatím mě nejvíc rozbil NYCdiesel..
Hunter37
Asi tak......NYCDiesel je NEJ!!!
bruggi
U mne už cca 2 roky vede Herijuana od Motarabel seeds.
papaja
hempstar..
a silver haze byla taky silná
Burmese Kush aka buku
Kal-x
Og kush x G13.....;-)
Woody kush
souhlasim s papajou nejsilnější model co jsem kdy hulil byla holandská Silver Haze..to zkuřovalo fakt masakrově..jeden prd = na sračku, druhý vás odeslal kamsi do výšin a nevěděli jste skoro nic ;)... čistý jsme se to hulili jen ze skla.. jinak Jack Herrer a Mazar...brutality :D
Eccolab
jj..:teef:

Co se týče Holandska, tak je fakt že Super Silver Haze z Kronkelu v Nijmegenu je nej materiál kterej tam znám...a to i chuťově asi.

U nás pak třeba HashplantxG13 (Mr.Nice) od Sensi byl docela MDK :o)
Konůpek
MK Ultra
The HOG
raStaVK
hm tak podla mna je to haze, shiva a ak48 velmi velky naklad :frog:

peace
das si a nevis
prome byl zatim nej model od kamose jeste v oiriginalni krabicce z holandu mel sem od nej hindu kush a ice fakt pecicka stav kvalitni...:)
flySter
u mna bol najsilnejsim modelom nejaky noname indoor s prahy...teda ku mne sa ziadny nazov nedostal...bledo zelena knedla obsypana cukrom...stavy podobne astralnemu cestovaniu :D schyzoffrenia, strach o zivot a tak :D spominam nato velmi rad aj nerad ;) ale Mazar, sensi star, AK-47, white russian boli tez celkom nakladacky
piis
cernobyl
zdravim panove, mezi nejsilnejsi vzorky mou testovane byly :northern lights,white rusia, a jack herer,

P.S : i kdyz kouril sem par nonejmu z venku co spalovalo vic nez lampy. (i kdyz mozna ne vic, ale uplne jinim zpusobem).
GeorgeJung
Tak u mě určitě vede AK47 a Medicine man:punk:
Pindulinka
mmmmm zni dobre, mam tady gordy spice 18 (NL5 x G13) od motarebel a sour bubble BX3/herijuana x Gordy spice z militia. tyto dve na pristi rok by mohly byt slibny. Letos to bylo Herijuana, Catpiss a Querkle....ale kazdy.... jinak lol.
P.
Já jsem měl zatím asi nej AK48. Ze které odrůdy jste byli nej víc na šrot a zároveň měla velké výnosy ???
Pindulinka
Super Silver Haze... Od MNS 450 gramu z jedne kytky, a mnam. Outdoor a na jizni morave.
P.
PuP z5
Me se velice osvedcil Biddy Early pro me zatim velice potentni sativa 3 phena a spokojenost s kazdym.
MTM3
thakže:D :

= El Niňo
= NORTHERN LIGHTS 5 X HAZE
= White Russian


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma