Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ventilátor aneb urob si sám - Klikni zde pro originální téma
duplo
Ahoj fšem doufám že toto téma už není ve foru,hledal jsem a nenasel...jestli jo tak mně smažte:cool: .Tak dost řečí:ventilátor získáte rozebráním starého vysavače-je v něm úžasnej radiální ventilátor.Nevýhoda je hlučmej motor,kterej se dá vyměnit-při troše šikovnosti-za slabší a hlavně na méně jak 220v(prodávaj třeba v GMelektroniku 12V motůrky...).Možná se dá také použít starej fén na vlasy-ty starý fény maj vyloženě tvar šneka..Tak to je vše.Tak zatim a pište:afro:
psilos
pokud použiješ motor z vysavače, tak na odsávání, tzn. měl by být umístěn na konci potrubí jako poslední článek. Nebo nahoře na skříni,prostě musí vzduch nasávat, ne tlačit.Dal by se na něj ale umístit pachovej filtr, na nějakej odpor u filtru je lux zvyklej. Ale ten kravál a ještě venku?!?!?!
fén asi ne , nemá žádný výkon vhodný pro potrubní ventilaci (není zařízený na větší odpor vzduchu.) , navíc bych se bál že shoří, protože není určen pro dlouhodobý provoz.
keep growin'
duplo
Zdravim,jen ještě poznámku,ten motor z vysavače hrozně ŹERE(mooc watů)...Takže myslim že motor na 12V bude lepší a dá se sehnat motor co utáhne třeba prase a skoro nic nežere.To je asi vše tak zatim.A pište
Kathos
ja sem to udelal takle!
Vlez sem do stary skodovky,kde sem vysrobouval,ventilatorek z toho teplyho a studenyho foukani :) je to na 12V a silny je to na odtah dost!De to pripevnit zvenku skrin,protoze je to takova krabice,kolem 35cm dlouha a 15-20cm vysoka,je to dobry!


KH


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma