Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
DebilovÉ Z TÝmu Toxi - Klikni zde pro originální téma
rockbud
NAD TÍM CO VYPOTIL ŠÉF TÝMU TOXI JIŘÍ KOPEČEK ZŮSTÁVÁ ROZUM STÁT!

NA DOTAZ REDAKTORA:co říkáte na diskuze o neškodnosti marihuany,která je u nás druhou nejoblíbenější:

TEN VYMATLANÝ IDIOT ,chci se vyhýbat slovu KRYPLDEMENT ODPOVĚDĚL TOHLE:Speciálně vypěstovaná marihuana skunk,které se říká bílá vdova a vozí se k nám z Holandska,má až čtyřicet THC(účinných toxických látek).Vzhledem k tomu,že marihuana vypěstovaná obyčejně na políčkách obsahuje jen sedm procent THC,je to skoro tak silné jak HEROIN.

OTÁZKA ZNÍ:JAK MŮŽE BÝT TAKOVÁ LOUTKA ŠÉFEM TOXI TÝMU?NA TO ATˇ UŽ SI KAŽDÝ ODPOVÍ SÁM,ALE JÁ URČITĚ VÍM,ŽE BYCH JEHO I TEN JEHO TÝM VYMATLANÝCH HOVAD NEJRADĚJI NAKOPAL DO ŘITI.ON TOTIŽ,JAK TO TAK VIDÍM NEPOZNÁ GANJU OD PETRŽELE A PONĚTÍ O OBSAHU THC NEMÁ VŮBEC ŽÁDNÉ.SROVNÁVAT ÚČINNOST HEROINU Z TRÁVOU,TO JE NA TOM TO NEJHORŠÍ,PROTOŽE NĚKTEŘÍ LIDÉ CO O GANJE MOC NEVÍ SI MOHOU O TÉTO ROSTLINĚ BOHŮ MYSLET VŽDY JEN TO ŠPATNÉ A TÍMTO ANI NEVÍ O CO PŘICHÁZEJÍ.ZA TU HLÁŠKU BYCH MU DAL PLNÝ POČET BODŮ DO ŽEBŘÍČKU PIČOVIN ROKU.

OČEKÁVÁM,ŽE NĚKDO DO TOHOHLE FORA O TOM ŠAŠKOVI TAKY NĚCO NAPÍŠE,ABYCH SE MOHL DOZVĚDĚT ZASE NĚCO NOVÉHO.VŠEM PĚSTITELŮM NAZDAR A DOUFEJME ŽE SE NĚKDY TÉ SLAVNÉ LEGALIZACE DOČKÁME:S POZDRAVEM ROCKBUD
Taker
Hele a kdo je vůbec ten Jiří Kopeček. Vy ho znáte už někdy vodpředtim nebo co? Já jen že sem vo něm asi ještě nikde neslyšel.
Dude
co jsem tak pochopil z netu, tak Toxíci jsou nějakej spec. team PČR pro boj s drogama...
robos
sef toxi:si poriadny debil,lebo trava co ma 40 percent THC nieje a keby bola,tak by sa ani z miliona nepriblizovala heroinu

idiotny primitiv
Womitor
no humorna prihoda ale kydat zacnem az ked budem vediet na 100 percent ze to povedal. Zatial si drzim hubu na uzde.
robos
peace for all please:)
Nejhorší na tom je, že se toho konzumní část populace chytne. A konzumní čáxst populace u nás převyšuje. To jsou ty lidi, co si kupujou věci v N@vashoppingu a žerou Milionáře (sorry pokud jsem se někoho dotknul)
Dude
ramondexter> teď jsi mě ranil (suším slzičku do mého kapesníčku s Natálií Oreiro), celej svět je proti mě ->>> Vláďa Čech odešel:(, místo lívance zmuchlanec a teď se do mě ještě pustíš ty:rejp: - ještě aby dneska nedávali KOTEL, to by mi chybělo...
yTUmama
UŽ JE TO V PRDELI.NEPŘIŠLI JSME NADARMO S TÍM,ŽE ZADARMO ODEJDEME VÝCHODEM V PODCHODU.
BÍLÁ VDOVA DALA SEMENA.JÁ MÁM JEJÍ SEMÍNKA.
Kvetak
Už se těšim na vyšlechtěnou marihuanu s obsahem 150% THC aneb THC vytéká ze stonku :D, esli todle řek tak měl sám alespoň 50kovýho čistýho Herrera, nebo to vypovídá a tom, že na příslušných místech nejsou kompetentní lidi.
greentom
vite kde ti teplousi berou informace .vim to z vlastni zkusenosti s kamosema uz jsme na vyslechu nejednou byli.jsem z ostravy .takze:chodi po klubech napr. stodolni a ptaji se lidi at jim nekdo neco sezene a jenom nejake maslo muze neco prodat 30 ti letemu typkovy co je nenapadny skoro jako 007 bond james bond.ale bohuzel jsou takovi ty si pak odchytnou ,vyhrozuji a kazdy 'fetak' radsi napraska nejeke jmena nez aby mel problemy ja treba nechapu co po me chteli jsem normalni typek co obcas zahuli a najednou na vyslechu musim rikat od koho a co kupuju a je to sranda napr.otazka: 'a popis mi jak ta marihuana vypadala' no to jsou paka...reknes jim nejake picoviny a pak jsem sel jeste dvakrat rict to same .prisaham!!!oni ti vsechno sezerou a pak ze jsou tak blbi.proste moc bych se jich nebal pokud nejste sefove gengu.je to jen urednicina a je v tom bordel jako v celem podelanem state...tak jsem se vykecal, doufam ze k tematu:)
janiiis
Tímto uděluji panu Kopečkovi pod vánoční stromeček negativní karmu. Ať mu slouží... :)
Frantapa
Já osobně nemám ten dojem, že lidi z toxi týmu jsou takový dementi, i když podle jejich stupidních výroků to tak vypadá. Jim ve totiž skutečnosti nejde o boj s drogami, ale o udržení vlastních velmi lukrativních postů a tak se neštítí ani těch nejhorších lží a blábolů a demagogií, jen aby v podvědomí neinformované veřejnosti budily strach a obavy z drog a je zcela jedno, ať už se jedná o skutečně nebezpečné drogy či jen pouhé canabis. Kdyby se zaměřili pouze na skutečně nebezpečné drogy, jejichž užívání v našich končinách dle statistik více méně stagnuje, tak by si někdo mohl všimnout, že policajti z přebubřelého toxy týmu jsou poněkud přebyteční a byli by nuceni se živit jiným užitečnějším způsobem (pochůzkáři, dopraváci a pod.) což by se jim samozřejmě moc nelíbilo. Takhle jim postačí párkrát do roka za přispění všímavých sousedů udělat v několika bytech razii a získat tak zadarmo body za boj s drogami. Přitom jim ani v nejmenším nevadí, že svým jednáním přivedou do neštěstí zcela bezúhonné lidi. Poněkud chabý je též argument, že jejich počínání je v souladu se zákonem, neboť i ve středověku upalování čarodějnic bylo v souladu se zákonem. Tak se nedivte, že se snaží všemi způsoby své posty udržet a když nemají korektní argumenty, tak se uchylují k takovýmto až absurdním lžím a blábolům, neboť jak pravil Říšský ministr propagandy Gebls "stokrát opakovaná lež se stává pravdou"


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma