Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
čím dál tím víc aktuální - Klikni zde pro originální téma
hovnajs
Toto téma jsem založil již před nějakým časem a mám pocit, že je čím dál tím víc aktuální. Partičky mlaďochů co čuděj jak zjednaný s jediným záměrem se zmastit jak čuně.

Škoda...
Tajné
Eh, cože?
drinker hulič
tak kdyz sou cunata, co je nam vubec do toho... kazdymu co jeho jest...
Blondacek
hmm no jo no taky sem byl takovy jeste tak 2 roky zpatky ale co clovek nadela zejo
Co to je kurva za forum?
fak.gesho
njn, to tema neni tak uplne od veci, ale trochu lepe bych ho formuloval, Blondacek mel jiste namysli, mladez okolo 15/17 let, ktera oblejza mesto a zkupuje huleni kde se da (nebo ho treba i krade jako u nas) a zhuluje se den co den, protoze v knajpe jim nenalejou, zevlujou, votravujou kazdyho kvuli koureni a muzou mu privodit pruser...
SJ | Ivanhoe
Tak jeden takovej @€łŁ$&# zmetek, kamosuv patnactilety bratr, nam sebral tu nejkrasnejsi, nejvonavejsi, nejvetsi, nejvyssi a nejlepsi, protoze chtel troubit pred nejakym pochybnym kocertem jeste pochybnejsi skupiny... :eek: ... :grrr:
uzzi
voni z toho vyrostou (snad) :(
____________
born to be high
budvar
Thread jako dělaný pro uzavření.
deno
já bych ten thread nezavíral... ono s tim souvisí daleko víc věcí... Třeba totiž takovýhle malý zhulený zevláci co sou děsně hlučný a nejradši po sobě řvou o tom jak hulej. A sou hrozně drsný, že když se na ně podivash, tak tě div neprobodnou pohledem a sem tam si neodpustěj nějakou drzou poznámku. Jako asi nemá cenu to vnímat, ale de o to, že je takhle vidí "normální" veřejnost a řikaj si, že "takhle teda vypadaj ty závislí na marihuaně.. no to kdyby se to legalizovalo, to by to tu vypadalo..."
Jenže co s tim jako dělat? Zbít je nemá cenu, ale ignorovat to?
budvar
Co s tím můžete dělat? Romové jsou taky veřejností vidění jako ti špatní,ale existuje spousta Romů, kteří jsou slušní.A co s tím uděláte? Zavřete tento thread.
budvar
citace:
Původní příspěvek od deno
Zbít je nemá cenu, ale ignorovat to?

Je mi líto, že tě to byť jen napadlo.
deno
2 budvar : no když k tobě někdo příde a dělá "hej vole, slyšíš type... dej mi na brko... tak di do prdele" to se mám jako usmívat a schvalovat to? Podle mě to neni ani trochu slušný chování a celkem mě vytáčí. Kdby přišel a slušně mě poprosil, tak se neni o čem bavit. Ale v reálný situaci prostě občas nevim co dělat - dovolovat si na slabšího je mi proti srsti a celý násilí o to víc... Pokus o diskuzi nebo připomínku k nim je jen další záminka pro zesměšnění se a jejich zábavu. Jako klíčový slovo je myslim slušnost. A pozor - já lidi nerozděluju do pytlů.. jako cikáni sou všichni zloději a teenageři sou všichni voprsklý sráči.. to vůbec ne - byl bych povrchní a dost hloupej. Možná předchozí příspěvek tak trochu působí - no tak to zkoušim upřesnit. - Bavíme se tu o skupinkách zhulenejch drzejch zevlů....

Nicméně - tenhle thread a příspěfky v něm si může vzít někdo k srdci a třeba udělat něco se sebou. tim že hned všechno co nemá vejšku zavřem, tak se vyřeší na 100% houby. Takhle o tom můžem aspoň diskutovat a pozorovat sociální paranoiu :D
budvar
deno : chápu tě, ale s tímhle se pravděpodobně nedá nic dělat, jen je nechat z toho vyrůst.Zamysli se, jaký hovězí napády jsi měl jako teenager ty.Je jasný, že se s tímhle nedají srovnávat, ale i tak se mění doba a je to o něčem jiným.Nechci tě nijak vychovávat nebo tak, jen říkám svůj názor, jako máš právo ty na svůj.
deno
budvar : no to másh pravdu - byl sem hustej, asi jako každej .:)... Ale nemyslim, že bych dělal z lidí blbečky a choval se jak gangsta Man... Nebylo mi za těžko si pár kytek vypěstovat a najít si nějakou zábavu... Myslim, že typy o kerejch tu mluvim ani nenapadne že se dá hulo třeba pěstovat a že se dá hulit jinde než f podniku kam nemůžou nebo mezi panelákama...

na druhou stranu - já to vidim jinak no. sem už asi starej :(
budvar
deno : já chápu, jak to myslíš, ale tyhle lidi byli, jsou a budou a nestojí za to, aby se o nich zakládali thready na G, prostě je musíme ignorovat.Nebo být jejich rodiče :)
gunman
každý puberťák sa cíti ramenatý, je to psychobiologický vývoj a s tým príroda/spoločnosť dokáže pohnúť rádovo tak za stotisíc rokov. Ide ale o to, že v tom období svalnatých rečí z každého puboša začne liezť to, čo doňho vložilo alebo nevložilo okolie (rodičia, škola, partia...) v predchádzajúcom období, a s tým by sa možno niečo robiť dalo :-))) Prinajmenšom by sme sa z toho mali poučiť my ostatní (rodičia, učitelia, partneri...), ako sa to nemá robiť...
Aj ja niekedy cítim silnú potrebu takého typa sfackať, skopať a utopiť, ale určite by to nepomohlo :D :D :D
Blondacek
No ja nemyslel ty 17 ale spise ty 14 a ono nezalezi na veku nekdy ma nekdo treba 30 a je vetsi decko nez nekdo kdo ma 17.
Ja mam skoro 18 a nepripadam si jak decko ale byl sem to je fakt. No a myslim ze soudit nekoho podle veku... hmm.... to ne.
drinker hulič
hm, to je fakt, me je tez 17, a co znam hulice myho veku, nastesti se mezi nima zadny takovy prasata nevyskytujou, ale problem je v tom ze z toho nevyrostou, ale prejdou na papiry a budou stejne nahlas vykrikovat "jak je to kruty, woe, tripy sem tripy tam zas si nakej dam" a tak... ja sem zacal hulit v 15 a nastesti sem docela rychle a taky diky groweru poznal, ze existuje i nekdo jinej nez "lokalni dyler" kterej presne zapada do popisku a taky ze se tak da chovat, protoze je to docela chytrejsi a lepsi zpusob.
takze na veku si myslim vubec nezalezi, je to v lidech, nekdo se treba zmeni, nekdo blbem zustane... :(
fak.gesho
ja myslim, ze oba mate pravdu, ale taky nenavidim ty zevly, ale rek bych, ze budvarovo prirovnani k romum nebylo vubec presny, nejsem rasista, ale abych rek pravdu cikany moc nemusim, mozna to bude tim, ze zadnyho normalniho cikana neznam, ale at si to pripustime nebo ne, cikanska mentalita se nezapre, tvrdim, ze vetsina sou flakaci a zevlove, maj to proste v krvi (neodsuzuju slusne a rikam to dost obhrouble, protoze vtom netkvi poenta), ale kdyz si vezmes hulice, tak tam se nda rict, ze je vetsina zevlu, ale muze to tak vypadat, protoze spolecnost si fsima prave tehle zevlu a normalniho hulice - klidase si ani nema sanci vsimnout...
budvar
fak.gesho : vystihl jsi to docela přesně, společnost si vždycky všímá extrémů a přiřadí si je k určitý skupině.Bohužel dokud bude marihuana ilegální, tak žádná změna nenastane.
iNVADER
>budvar# skoda ze to prirazovani ke skupinam nefunguje u "vetsinove spolecnosti", kdzy mrknu na nektere politiky a poslance napriklad...tak by se asi pak taky sluselo..aby podle techto blbcu byla spolecnosti prirazena nalepka totalnich blbcu :-) Ale bohuzel to funguje jen u mensin:-) jako jsou treba hulici....
budvar
iNVADER : v tomhle směru je asi společnosti natolik osvícená, že za blbce považuje pouze menšinu politiků :)
KARone
som cerstvy 15-tnik hulim uz viac ako rok i ked sa po roku moj postoj k hulcu zmenil( hulim uz podstatnejsie menej -> raz za mesiac, vtedy 3X tyzdenne po cely rok)no ale co som to chcel . nikdy ani ja ani z partie hulicov sme nechodili a nezobrali na fetenie a ani sme nechodili a nepytali sa po fete u neznamych ludi. toto sme nerobili ani nebudeme . podla mna to je tak ako pisu niektory hore ze je to mentalitou. a k tym hustym reciam no pravdu povediac mal som ich a aj mam ale len tak v partii nie tak ze idem po ulici a zacnem hustit do nejakeho neznameho to nie, pestujem a som spokojny nemozem sa stazovat a tesim sa az vyrastiem lebo 15, 16 , 17 je fakt podla mna naprd vek
drinker hulič
karone ty ses vul ;) to sou nejlepsi roky :D pravda, 15, to je jeste nic, ale 16,17,18 - mas se nac tesit... ale jen vic takovych jako ses ty!
ruzova
pravda 17 - 18 to si ako kráľ sveta ;-)
Lora
jeeeee! 17,18 to byla pohodicka.... ale uz zase vlastne je ;)
Taker
Hele já sem fpohodičce furt stejně ať mi je kolik chce...
lSlUlPl
Cau nechce se me to hledat ale uz tu byla nejaka anketa jak je vlastne stara populace okolo groweru??Jestli ne nechcete ji nekdo udelat??
hYp3r
citace:
Původní příspěvek od lSlUlPl
Cau nechce se me to hledat ale uz tu byla nejaka anketa jak je vlastne stara populace okolo groweru??Jestli ne nechcete ji nekdo udelat??


Jo tak tohle mi taky vrta hlavou...nehledal jsem ji

Kouknu a kdyz nenajdu tak zalozim... :c)
vondRASH
tak tohle je good thread, nepovazuju se za nejak extra staryho(nedavno 20), ale taky uz mam neco za sebou a kdyz vidim "kinder hulice" jak "to" s kamosema nazyvame tak mi je taky zle, me letos vocorovali celou urodu a nudelam nic!muzu se vstekat, muzu je mlatit muzu jim nadavat, ale oni jsou proste nad veci!gate maj u kolen a nevedi co sk8 znamena. jsou zamilovany do indyho&wiche, protoze to slyseli v radiu a H&H je diky Eminemovi strasne moderni! Kazdej song jim vypravuje o tom, jak je huleni bezva, tak si toho davaj mrte!nedavno(tyden) jsem vezl z HK bratranka(14), je prvnim rokem na ucnaku, je to hroznej zevl a vo ceste streetu nevi ani hovno, mimochodem patri do party, ktera mi zrejme vocorovala ourodu!B-bratranec; J-ja, prepis rozhovoru:J:"Cest!" B:"Zdaa!" ......dlouho ticho....pustil jsem si PSH......B:"Tak jaq ti roste trava?"...urputnej naval vzteku...Ja: "Nemam se spis zeptat ja, jak ti ta trava schne?" B vyvalil voci....dalsi dlouhe mlceni...pak B zvoni tel., asi nejakej kamaradicek. B:"Zdaar! No budu doma brzo, jedu s Vondrasem autem, tak se stavim a dame speka!" Jen jsem se pousmal! B:" Ja uz musim prestat hulit, dnes uz jsem mel 23 speku!"(bylo kolem 16:00) Zacal jsem se tlemit! B:"Proc se tlemis?Ty jses uz uplne vymlety pako!" Zastavil jsem a vylozil jsem ho 17km pred nasi vesnici, jinak bych ho musel sejmout! Vod strejcka jsem dostal malem prez drzku! Radsi se temhle zmrdum vyhejbam, par mladejch zevlu mi nestoji za pruser, at uz v rodice, nebo u policejnich slozek! Jaq rekli 5MC´z :"Zadna pokora, ale kazdyho maj za vola!" Je to dost dlouhy, ale cejtil jsem potrebu vam to napsat!
hovnajs
ted jsem se po par dnech dostal na grower a teprve ted koukam, co jsem to zalozil za bordel

nevim jak k tomu doslo, ale bylo to tema s tak 3 strankama a to co je ted na zacatku bylo jen navazani na posledni prispevky

bohuzel nevim, kam se to podelo - skoda bylo to celkem zajimave

sorry za ten haluz, ale koukam, ze se to stejne rozpovidalo
Taker
Hmm, zajímavej způsob jak pořádně rozjíždět diskuze...:punk:
vondRASH
to bambulion:
no hele kamo strejcek ma asi 120 kil a je 2m vysokej, tak je docela tezky jeho synackovi napraskat....jenom jsem ho proste vylozil a pokracoval dal :o)!strejc byl hustej jak rtut, padali docela vostry slova...prej kdyz na toho zmrda sahnu, nebo na jeho kamarady, tak na me zavola benga...proste to uz mrdam, budu mit box a svatej klid! outdoor ma svoje kouzlo, ale uz me sere pestovat kyti jen tak pro nejaky zmrdy....do boxu mi snad nevlezou!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma