Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co mate nejradsi - dopohy nebo dokase? - Klikni zde pro originální téma
Blondacek
Jaky stav po huleni mate nejradsi .. takovy pohodovy nebo tezce dosracek ? Ja preferuju dosracek,krasne se premysli,clovek nemusi nic moc resit,hezky se po tom spi a kdyz uz me to nebavi tak si dam dalsiho speka a ten me nakopne. A co vy ostatni?
Wowek
tak to ja mam zase radsi do pohody protoze tu pohodu miluju a kdyz to prezenes tak to potom uz neni takovy sou i stihy atd. ale neni to spatny takze rano do pohody a vecer do sracek !!
Enfant Terrible
Kazdopadne do pohody...do sracek to nesnasim...to tak leda, kdyz nemuzu usnout :-)))
Blondacek
Mate nake dobre tipy na nejake modely dopohody a nejake kasujici uplne dosracek ?
molik
Cus...Ja nejradsi do sracek, pac kdyz je to na pohodu, mozna se mnou nekteri budete souhlasit, je to jako dat si par pivek. Ten stav je pak takovej ze je clovek otupelej, ale nic moc z toho nema. Obcas mam stavy, kdy se treba napr. zacnu smat, VUBEC netusim cemu, sem uzavrenej do toho smichu, vnimam jen sebe a ten smich. okoli, ostatni podnety naprosto vubec. Meli ste nekdy taky neco podobnyho?
elanius
Trosku offtopic ale zaujimalo by ma kto to jede zasadne v heroinu :D
drinker hulič
no, obcas mam rad hodne, ale nechtel bych to nazyvat dosracek, protoze slovo sracky si spojuju spis kdyz to prezenu obcas s chlastem, ale huleni a sracky to mi nejde dohromady, ale ka kdyz hulil, a pac uz hulim jistou dobu, tak uz ten stav trosku znam a dokazu ho kontrolovat, ale nekdy to ani moc nejde :) ale co sem posledni dobou prehnal, byl patecni koncert v livingstonu u nas v brne na doors revival. dovalil jsem tam opravdu silnej vzorek, no a furt bylo ve faji nabito, tak se hulilo, kamos a jedna holka (potkal jsem ji o par dni pozdeji, a fakt se hodne zajimala o to co to bylo za vzorek, pac byla fakt hodne zkasena :) ) si dali prdy dva, ja s druhym "hardcore" kamosem jsme dali asi ctyri nebo pet (ja hulil ten den uz potreti, tak sem nemyslel ze me to tak znici), jo a on hulil poprve po mesici, no a nakonec sme skoncili vsici totalne vybredli a jen na sebe ukazovaly palec dolu :) tim se ten vecer totalne zazdil, protoze vsici parili a my tam sedeli jak pecky a do toho ta psychohudba... zacal sem pivkem, ktery sem tezce vybojoval na servirce ktera chtela mermomoci obcanku, kterou sem nemel, a skoncil na mineralce :)
Blondacek
Dosracek si predstavuju ten stav kdy po speku (obvykle delanem pro 3 osoby a pak zhulenem sam) jenom sedite,treba sledujete TV,nebo ste v hospode a ste tezce nakasi.. ne zebyste to nekontrolovali ale ste uplne v pohode.. takovy ten pocit jako byste se meli roztect.
Hlavne musite mit krasne poklesle vicka,extremne rude oci a nesouvislou mluvu.. tomu ja rikam kase ;)
PiosOne
já se rád vyhuluju do pohody. i když jednou za čas být na kaši taky není špatný ;). každopádně častěji je to do pohody.
deno
f tom případě já rád do sraček.... do pohody sem zkonfigurovanej od přírody :D
Ale tvoje sračky nejsou moje sračky, páč tvoje definice je pro mě takovej denní chleba - už sem na to zvyklej a mám to rád - záseky a tak :)
Nicméně do uplně komatickýho stavu demontáže vědomí to rád nemam.. - se mi to povedlo jednou v kombinaci s nějakym hustym čajem.. Jako čekal sem normál sračka stav, ale tohle uf..... Fakt sem se chvílema i bál - prostě dost tripovej staf. Všechno v dálce, všechny zuky kolem se slijou do jednoho a člověk vidí jen takovj jeden bod uprostřed svýho zornýho pole a fšechno je pak jen rozmazanější a rozmazanější... a těžký poškození motoriky.. už tan staf nechci zažít - to bylo opravdu moc.. - něco jako přehnat to s mlíkem - dyť to znáte :)
zkrátka.. - bacha na čajovny no...
pakor
Ja si vychutnavam obidva stavy, tak na 60% mam radsej stoned.Ale niekedy sa to skratka so stoned neda robi si to so mnou co chce hehe
Ant
Hmmmm no já preferuju spíš pohodové sračky :) ......... spíš možná ty sračky ale to prostě záleží na okolnostech :)
kono
Mě stačí když se prostě směju a můžu komunikovat z lidma o šílených věcech. Jak už je to moc a nemůžu mluvit tak je to na .... . Ale jinak obcasný haarcoore neuškodí:)
Nedávno mě tak mile překvapil kámošovo Super Skunk. Po první šluku do poho a když jsem to dohulili, tak do sraček :)
Ale jinak mám nejradši něco mezi. Tak akorát. Ani málo ani moc.
SJ | Ivanhoe
Mám rád oba stavy i jejich mezistavy :). Rozhodně jedny z nejlepších jsou "Jungle Adventure Kaše", kdy je všechno rázem nové a nepoznané (nedávno jsem objevoval obsah jednoho ze svých šuplíků a nestačil jsem se divit :D), nohy moc neposlouchají, ve výtahu se cestou dolů musim držet, abych neuletěl :D, atd atd... Sem-tam výpadky zraku :eek:... Tyhle stavy si ale užívám jen pokud jsem na ně pozitivně naladěn (narozdíl od "pohody" - ta nikdy neurazí, bohužel její těšící potenciál je výrazně slabší), nebo po jejich doznění... "Stoned Kaše", kdy cítím, jak se bořím do gauče/postele, jsem hrozně těžký a všechno je neuvěřitelně daleko... super na přemýšlení, ale průser, když pak musím domů (tzn. super když je víc stejně zdunděných lidí a jen tak sedí a debatují o všem možném -> vznik neuvěřitelných teorií...). "Speed Kaše", skvělá pro akční a bloudivé večery...

:eek: co jsem to zase stvořil ??? :D
:crazy: :mutant: :slizoun:
clothinguntero
No většinou do pohody všední dny a na výkendy to se už těšim to snad vždycky ůplně do sraček ale docela pohoda nic moc nevnímat a jen tak si přemejšlet.
Wowek
hej kamo povim ti to takhle ted sem na tomhle svete ja total sracky chcanky rozumis kamo rikam howna takze myslim kurva sracky.....ty nevyskakuj a nebud drzej na tvyho bossa sráci !
-akze kámo ja sem totalne na sracky a myslim si ze bejt do pohodicky je nejlepsi protoz bejt ve srackach tim myslim howna je dost kruty kámo (musíš voskoušet a pak napsat fuck "§!


g o go go do piče
Blondacek
Wowek ty si xicht.
iNVADER
>Wowek# V 19:47 uz takhle na sraaaace ???? V kolik chodis spat???:-))
Blondacek
Tak co ... ja chtel tedka byt do pohody tak sme s kamosem smoukli samci kvety a par samcich listu a byla to kase ;) je to naka extremne silna ceska venkovka z Orlickych Hor ..
Jinak kasi mam fakt rad protoze normalne sem docela hyperaktivni a kdyz sem nakasi tak si klidne sedim/lezim a sem vklidu.
Jo skoro sem zapomnel - sex a huleni - hmm kdyz sem dopohody tak mi to nejde ale kdyz sem i s pritelkyni na kasi (jakoze uplne) tak se udelame soucasne ;)) huleni jakkoliv ZDAR !
fak.gesho
hmmm, ja radsi hardocerek, sem rad totalne stoned :), ale nekdy mam naladu jen tak napohodu
Blondacek
2 fak.gesho: konecne nekdo hardcore co se prizna ;) sem s tebou bratre
blockhead
jo posledni dobou taky hardcore, uz vetsinou kaslu na maly brcka, kdyz uz hulit tak poradny kotle, totalni vyplachy
Kundun
Jak uz ste tady psali, poznat modylek a pak do pohody, to sem pak kreativni a hyperaktivni a stihnu spoustu veci. Vsimli ste si ze po tehle modylcich se skvele uci a je to docela prdel
fak.gesho
no to sem si nefsim, ja se svym total stoned neprectu vetu :D, ale ja taky nehulim kvuli tomu abych se ucil...Relax!...k uceni tak mozna dobrej cajik...

preferrr hardcore stufff
fak.gesho
btw, ta posledni moznost ankety je trochu ujeta ne? :) to nema s growerem nic moc spolecnyho, ale to je fuk, podle me tam prizpivaj spis ftipalci nez smazky... no to je jedno je to srandovni ;)
Blondacek
Jo jo ta posledni cast nebyla myslena vazne :)
R0[kEt
Jednou sme jeli ke kamosovi na chatu na tejden a tam sme furt jenom hulili a chlastali a asi patej den sem dohulil burta a mel sem asi 10minutovej vypadek vedomi:)
jinak jenom ze skunku(pokud to neni extrem) zas az takovy sracky nejsou.. chlast je vetsi svine
R0cket
iNVADER
tyy jo...no tak za to bych ruku do ohne nedal:-)) Ja to tak nejak stridam..ale treba ted jsem na sracky dost na to...abych se bal vstat od pocitace a jit spat...nebot mam obavu,ze bych do ty postele ty tri metry netrefil:-)...tak tu sedim a vykecavam se s kym se namane :-)
Blondacek
Hmm nejhorsi je michat chlast a huleni to fakt neni dobre.. vcera 3 pivka,4 brka.. fuj fuj..
robos
kedy,ako raz na sracky raz do pohody
Foormule
Já mam nejradši do pohody a pak sedět s kámošema u pivka
fak.gesho
chlast a hulo je squela kombinace ;), jde o to jak to kombinujes, kdyz das napred chlast a pak hulo tak - buuum , nikdy nevodhadnes, ale kdyz napred hulo a pak si pomalu davas chlast tak to de... No ja ted na invexu dal asi 0.75 litru vody a pak si s nakejma slovenskejma dredarema zahulil nakej jejich noname modylek a tyvoo (asi dobrej modeylek) no rosekalo me to solidne, placal sem se pred Ztkem a nevedel kde sem, co tam delam a ani kdo sem :), docela masakr...
drinker hulič
no jasne, historky z invexu... tam bylo zhulenejch lidicek vice nez vystavovatelu... :) ja slysel jednu dobrou, jak si znamej pujcil od nekoho zapalovac, pac nemel, jenze ten dotycnej se pak nekam ztratil a on po zbytek odpoledne ho hledal, protoze "to bylo jeho poslani!" jenze nevedel uz jak vypadal, takze se ptal vsech okolo jestli to jako neni jeho zapalovac. musela bejt docela sranda... heh
jinak gesho presne vystih to jak se da alk kombinovat s ganjou... ale hlavne, nejaky zkusenosti... napoprvy to de odhadnout blbe. jinak pivko vesmes neskodi ;)
Blondacek
Tedka sem si zavedl rani zvyk .. dam si pred skolou sklo mazaru od kamose a pak je to v pohode.. je to opravdu luxusni huleni, takovy pamlsek ten mazar. Rolce Royce mezi travou ;)
Slim
Ja si osobne myslim,ze to zalezi na situaci,jestli do poho nebo do sraczek.A ktomu alkoholu:Nejlepsi je celou noc kalit a az se ti bude chtit dom tak si dat poradnyho praska z destrukce a to si pak ani nepamatujes cestu dom,takze ti lip utece:)K tomu Invexu:Minulej rok sem se tam tak zpraskal ze sem se nemohl dostat ze Zetka.Chodil sem furt dokola a nemohl najit cedulku "EXIT"...To byla blba stiha:)PEACE
Jirka P.
mam radsi dopohody, ale casto se to zvrhne dosracek :jumper:
Kajinec
jak dlouho mas ten avatar
Blondacek
No tak kluci nehadejte se tady :)
Dude
se to tu zvrhlo v Bender party - co chci vědět, kterej zvás je ten :devil:zlej:devil:Bender???
Kajinec
ja ne to on dit na tebe ten muj mrka mas seminka od blueberry nebo K2 pls
Mephi
nejlepsi to je kdyz ty stavy nastupujou pomalu
nejdriv sem dlouho ve prijemny pohode
a potom prichazi hardcore*1*
Blondacek
hmm ted nastupoval stav pomalu a pohodove mi, pak sem si dal dalsiho speka a BUM a byl sem zase vprdeli / historie se opakuje
Johnik
S kamosema v hospode do pohody, sam doma do kase, to se to pak pari a premejsli...
Blondacek
Ja bych i chtel, akorat muj problem je ze me uz skoro nic dokase nezhuli...
Wimpy[vp]
Jsem prase,teď už preferuju jenom hulení do sraček..nedá se tomu tak říkat ale je to určitej stav,kdy nevím co dělám,kde jsem a co bude.
2Blondacek:Někdy mi taky dělá problem dosáhnout stavu sračkovize-dám si 3 pivka a vetšinou mě táhnou dom.I když jsme teda hulil na ořechovicu hašišovýho jointa..ale táhli mě.:satan:
DO SRAČEK DO SRAČEK DO SRAČEK:)---tak sem i to líbí:pimp:
Blondacek
2Wimpy[vp] : moje sracky vypadaji asi tak, ze sem uplne nakasi, jenom sedim, nemuzu skoro hnout nicim, sem cely takovy ztezkly,,, to mam rad ten stav to se hezky premysli,,, akorat se do me porad vsici navazeji ze nemluvim :)
Locki23
Ja nemam rad do sracek. Do pohody, abych mohl vyjit na ulici a nemel ksicht zkroucenej jako dement. :) Bejt zhulenej, kdyz clovek zaroven uze fungovat v realite a nikdo nic nepozna je muj ideal. ja si uzivam a svet kolem netusi. Ideal na tohle je muj Durban, proto ho mam tak rad...venkovni kytka, ale fak zuzo.

Driv jsem mival rad do sracek, ale pak jsem nekde dostal semena nejakyho venkovniho NO NAME, kterej mel velmi neprijemnou vlastnost. XClovek zahulil a treba i ctvrt hodiny necejtil prakticky nic...a pak...a pak ho to semlelo. Nebyla sance odhadnout co je malo a co moc, navic kazdej kdo to kouril poprvne reagoval stejne - ty debile, co je to za hnuj, dyt TO NIC NEDELA
Locki23
...a v tom mrtvym case do sebe vetsinou jeste kazdej narval X prdu...kdyz uz je to sracka, tak aspon neco. No a za par minut bylo vymalovano. Z toho modelu byl straslive neurovnanej high, chvilkovy vystrizliveni a pak znovu uplne do hnoje. Od ty doby nemam rad do sracek a predevsim nemam rad nestabilni high.
Mazz
Booze do sracek nebo do pohody? To se da blbe definovat, ja proste zahulim, a az se citim skvele :-) tak hulim jeste chvili a pak uz je maximalni pohoda, do sracek nebo do pohody nerozlysuju, mam rad cokoliv, kdyz se vyhulim...
Dan.Bass
Poslední dobou mívám z hulení problémy s různejma částma svýho těla. A čím víc jsem do sraček, tím je to horší. Proto raději jen do pohody.
Alver
no, podle toho, cemu rikate "do sracek". Tomu, ze jen tise sedite <ci spite> v parku na lavicce, kamaradi s vami nemuzou hnout, pac kdyz se na ne podivate a vidite, jak jsou v pohode, premejslyte o tom, proc ste se takhle vypali, co by bylo, kdyby jste byli v pohode a pak se odstanete do stavu, kdy jste na tom honde psychycky zle, myslite si, ze se z toho nevzpamatujete, umrete na prehuleni <;o)> nebo buh vi co....
To ja jen sedet na lavicce v parku a poslouchat ptacku zpev, povidat si z kamaradem a bejt rad, ze jsem, ze <snad> budu i nadale a to vse ve me vzbuzuje nadhernou touhu si dat jeste malinko a pak jit domu a po ceste premejslet nad NESKUTECNEM....
Blondacek
No jo no to ja verim v to ze osviceni dosahnes pouze bez prebytecnych smyslu (zrak,cich,hmat,chut,sluch), bez zbytecneho pohybu,, a tak.. proto hulim tak jak hulim.
Alver
2 Blondacek:
jj, beru ta za slovo ;o)
edamaslo
samozrejme ze do kase...
nejlepe kdys se de clovek vlete koupat do reky este s nakejma znamejma... nebo si de doma cist nakou zupr knizku...

jinak dopohody leda do skoly, nebo kdyz du zacutat se znamejma
R. N. Marley
Na sračky, na sračky, to je vůle má. A když nejsem na sračky, tak to nejsem já...
lordxxx
2Deno:takový stavy mívám taky,třeba po bramboráčkách:-¨)))))ale celkově záleží na náladě,společnosti atd.mám rád jak pohodu tak i "na kaši":-)mějte se přeju co nejhezčí stavy a sklizně
sadnbow
mam takovou zasadu kdyz uz hulit tak uz poradne proste hulim do te doby nez uznam ze uz mi to staci a ze sem dost zhulenej vetcinou to vypada tak ze vsichni uz odpadli a nechcou brko ani videt a ja hulim sam...ale bavi me to;]
HIND
radsej tiez preferujem stav znacky pohoda, ale kledne aj nejake tie sragory nioesu spatne s kamosmy, rehoty blaznive ideii, fantazie a napady,.cool zalezi naco mam chut,.
lordWilliam
Já osobně preferuju spíše dopohody, to je potom svět takovej hezčí, milejší, já jsem pln energie s kámoše se bavíme o vcelku logickej věcech. Když jdeme lízt na překližku (rozumějte umělá stěna) nebo do sklal a máme lano zezhora tak si dáme skleněnku a krásně se tam vyblbnem :-°)
Na druhou sranu nakaši má taky svý kouzlo, člověk jen tak sedí roztejká se do židle (v naší partě velmi častý to jev :-°) je úplně zaseklej na nějaký máslící hudbě,... prostě dokonalý :-°D
Time4Tea
Rano do kase, v poledne do kase a vecer do sracek!! :-))
No, zas tak brutus ne, ale mam radsi do sracek.
Kdyz uz do pohody, tak v dobrym kolektivu a cajicek k tomu, papanicko taky k tomu a kdyz uz si vo to tolik ty holky rikaj, tak i sex k tomu. ;-))
kowonator
To zavisi od toho, ze kde som , s kym som a co robim. Ked hulim doma, v skole, kine, meste, tak vacsinou do pohody. Na party, chatach a akciach to byva do tych sraciek.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma