Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První pokus indoor- 315W CMH - Klikni zde pro originální téma
Martin99449
Stan- Probox 100x100x200
Odtah- PROFAN TT 125mm- 280m3/hod
Přitah-GARDEN HIGH PRO - PROFAN AXIAL INLINE FAN 100MM, 107M3/H
Filtr- Pro-Active 125, 400m3/h
Světlo růst- 315WCMH 942 4000K
Světlo květ - 315W CMH Redcan
Ofuk- GHP klipsnový ventilátor 15cm, 15W, 2 rychlosti
Květináče- 5x 11l plast, 4x 15l textil
Hlína - 3x Plagron Lightmix, 3xBiobiz Lightmix, 3x Atami Growmix
Kytky- fair seeds- 3x Gorilla Zkitllez, 3x Sunset Sherbet, 3x Platinum Cookies


Foto 5. den od vyklíčení, zatím přidávám trochu hnojiva na kořeny od Plagronu a růstového od Hesi, teplota je kolem 28-30°, vlhkost okolo 50%
Jálo
Ahoj, držím ti palce při prvním počinu. Jen se zeptám, proč zrovna Fair Seeds? Neříkám, že je to úplně špatně, ale jede je teď jeden člen a má s tím dost problémů. FS je prostě sázka do loterie, někdy je to ok a někdy na palici, mám s tím vlastní zkušenosti. Tím tě nechci nějak deprimovat, tak to neber ve zlém. A pokud ti jde o levnou genetiku, tak skoro vždy jde sehnat něco lepšího v akci apod.

Tady máš úryvek jeho zprávy ať ti to nemusím popisovat

"ale největší shit posranej je o5 nejlevnější banka a to Fair shit seeds!
Stejně jak kdysi u natural seeds tak i z fair seeds se mi dělají banány v palicich, prostě shit levná sračka a uz nidky víc.
Ja objednávám semena od seed-bank.cz takže jsem dostal fair seeds zdarma.. Mam tam white russian a nějaký cali weed Rainbow. A prostě je to pojebanej hermous.
Obcas se udělá kulička na kytce, to je nejspíš úplně normální věc, ale banány v palici to je jejich problém, ze nemají vytridena semena, tak jak kokot chodím z pinzetou a snažím se to vyrthat."
Jálo
A je to seed-bank.cz bez pomlčky, snažil jsem se to opravit, ale vždy se ta pomlčka doplní, nechápu.

Už zase :D

Sorry za spam, serža ti to popř. promaže.
Váchy 55
Souhlasím. Fair seeds je loterie. Za mě už nikdy. Divím se, že to někdo kupuje. Investice do kvalitní genetiky se ti vždycky vrátí a nechápu proč na tom nejdůležitějším groweři šetří. I tak držím palce, snad z toho vyleze něco slušného. good luck
Martin99449
Už teď tam na jedný kytce mám problém a to ještě nerostou ani 14 dní :( večer ještě přihodím fotku, nějaká gen. vada či co, nikdy jsem to ještě neviděl. Důvod proč jsem je sázel je hlavně že jedu první kolo a nechtěl jsem do toho nasypat zas tolik peněz, další kolo už určitě pořeším od jiný banky, ale myslím že na první kolo mi to stačí. Zatím rostou docela slušně. Jinak díky za rady! Sám jsem zvědavej co z toho bude :)
Martin99449
Tak tady je ten mutant.. Gorilla Zkitllez
Jálo
Nojo z toho bude asi košťátko, uvidíš jak to poroste. Já měl letos v létě od FS 2 kriply a ještě k tomu pěkně kropenatý listy, vypadalo to hrozně a taky to tak rostlo.
Martin99449
Hlavně u tohodle už neroste vršek, pojedou už jen ty dvě boční větve a z nich bude nejspíš prd.. Ještě chvíli jí nechám co z toho vyroste.
Martin99449
Tak 14 dní v růstu, až na tu jednu vypadají všechny zdravě, trochu mě trápí teplota, která leze ke 30°, občas je i přes 30. Zítra pořídím nový větrák na ofuk, tak se uvidí jestli to trochu pomůže.
Jálo
Vypadá to moc pěkně na 14 den. A jak to budeš pěstit? Nějaký záštip, ohýbání, nebo nic?
Martin99449
Chci zkusit manifolding, nikdy jsem to ještě nezkoušel, tak jsem zvědavej. Jestli si ho někdy zkoušel tak klidně můžeš hodit nějakou radu, byl bych rád. 😊
Jálo
Jsem se musel podívat, co to vůbec znamená :D Pokud to dobře chápu, tak jde o 2 hlavní větve a něch je ten zbytek. No, nic proti tomu, ale dle mě je to takto zbytečný. Nevidím v tom žádnou extra výhodu a dost možná to bude trvat dýl, než klasické jednoušší metody jako např. LST nebo SOG.
Martin99449
Kytku rozdělí většinou na 8 hlavních větví, můžeš i na víc a měl bys mít docela slušnej výnos.
Martin99449
3. týden v růstu. Začali mi žloutnout od spodku listy, kdyby někdo věděl čím to je, tak prosím o radu. Zkouším teď přidávat víc dusíku a upravovat ph zálivky na 6.2. Jinak za pár dní budu poprvé zastřihovat budu začínat rozdělovat kytku na půl.
Martin99449
..
savy
Proč je mas v tak malých kvetinačich a ještě je vnich chceš zastrihnout ... ?
Martin99449
Mám je tam než je budu přesazovat do větších.
Jálo
citace:
Původní příspěvek od Martin99449
3. týden v růstu. Začali mi žloutnout od spodku listy, kdyby někdo věděl čím to je, tak prosím o radu. Zkouším teď přidávat víc dusíku a upravovat ph zálivky na 6.2. Jinak za pár dní budu poprvé zastřihovat budu začínat rozdělovat kytku na půl.


PH má být 6,5 a pokud používáš hnojky Plagroon, tak plná dávka 4ml/l. Kolikrát jsi to hnojil a jak často a kolik zalíváš? Vypadá to taky hodně suchý. Ten pudní mix máš většinou light, takže hnojit už musíš naplno.
Martin99449
Hnojky mám od Hesi, dávám tak poloviční dávku, začnu teda dávat plnou, jinak jí dávám pri každém zalévání. Zalévám podle hlíny když je sucha, tak zaleju, he to tak cca jednou za dva dny někdy každý den. Zatím to zalévám jen rozprašovačem. Začnu teda hnojit napůl no a uvidíme jestli to pomůže. Fotil jsme to před zalitím.
Martin99449
Takže už jsou všechny po posledním zastřižení, rozděleny na 8 hlavních větví. Už je nechám jen vyrůst.
Jálo
Čus, na první počin zatím slušný, hnojky asi už gut, barvy mají. Ty velký spodní listy byla chyba stříhat. Proč je zadní pravá kytka tak monstrózní oproti ostatním? A piš sem taky dny, ani nevím v kolikátým jsou. Ať se daří.
Martin99449
Jojo, ty žlutý listy byli nejspíš nedostatkem dusíku, přidal jsem růstové hnojivo a všechno se zpravilo. Proč myslíš že to byla chyba ostříhat? Koukal jsem na hromadu videii a všude při téhle metodě trénování kytky takhle ostříhají. Zkoušel jsem je u některých nechat dýl ale vliv to na růst nijak nemělo, ba naopak u těch co jsem je ustříhal, tak jsou větší. Možná jen můj názor. Jinak ta zadní kytka je ten mutant co jsem dával foto. Ta hodila rovnou od spodu dvě hlavní větve tak je roztahuju do prostoru. Jiank už je to myslím nějakej měsíc ani sám nějak nevím, každopádně tuhle metodu už asi nepojedu, uvidím podle výnosu, ale na mě moc dlouhej růst, ale třeba překvapí při sklizni. Jinak u dvou kytek se mi podařilo při ohýbání nalomit stonek. Z těch moc nečekám, ale zbytek vypadá celkem dobře. Příští metodu pojedu jak tu někdo psal jen LST a nebo úplně bez zásahu.
Martin99449
Takže tu máme cca 40 den od vyklíčení.
Martin99449
Takže, jde se přepínat na květ. 50 dní růstu. Světlo neprosviti pořádně kytky v rohu, proto jsou taky vytáhlý. Přemýšlím že příští kolo zkusím pořídit buď nové stínidlo s tepelným štítem pro lepší rozptyl světla nebo dokoupím nějaký ledový panel na růst a květ. Máte někdo zkušenosti s CMH? A co by jste jinak poradili?
Jálo
Ahoj, tak jak pokračuješ? S LED světlem ti neporadím, jsem věrný starý dobrý HPS. Ty vytáhlý kytky ohni na stejnou výšku těch menších. Prostě to vše srovnej do jedné výšky, ještě by nemělo být úplně pozdě. Stříhání listů: někdo to dělá, někdo ne, řeší se to tu každou chvilku. Já mám teorii, že v indooru se stříhat může, nebo i musí, ale musíš vědět jaký listy a kdy. V outdoru je to dle mě blbost, protože slunce se točí i mění výšku a prosvití se téměř vše. V indooru zpravidla svítíš jen ze zhora, tak to stříhání není úplně od věci. Ale ty spodní listy si prostě v růstu stříhat nemusel... Ať to roste!
Martin99449
Tak to zkusím další kolo ostříhat jen ty spodní na který se nedostane světlo. Jinak mám první týden květů, vytáhly se kytky o dost hlavně ty dvě na který se nedostává světlo, přemýšlím nad ledovým panelem od lumateku 300w, ale co jsem koukal na fotky co pod tím vypestovali a nic moc. Palice byli takový řídký. Zkusím odjet ještě jedno kolo s timhle světlem abych věděl jestli to má cenu měnit.
Jálo
Pěkný. Pokud nechceš ohejbat, tak ty menší aspoň vypodlož. Kup 250w MH + 400w HPS a hotovo. Je to levný a funguje to skvěle.
Martin99449
Ještě vydržím jak to pod tím bude vypadat, odjedu ještě asi jedno kolo a pak se rozmyslím. Přece jen když jsem četl zahraniční fóra, tak si to CMH hodně chválili. Jinak díky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma