Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, držím ti palce při prvním počinu. Jen se zeptám, proč zrovna Fair Seeds? Neříkám, že je to úplně špatně, ale jede je teď jeden člen a má s tím dost problémů. FS je prostě sázka do loterie, někdy je to ok a někdy na palici, mám s tím vlastní zkušenosti. Tím tě nechci nějak deprimovat, tak to neber ve zlém. A pokud ti jde o levnou genetiku, tak skoro vždy jde sehnat něco lepšího v akci apod.
Tady máš úryvek jeho zprávy ať ti to nemusím popisovat
"ale největší shit posranej je o5 nejlevnější banka a to Fair shit seeds!
Stejně jak kdysi u natural seeds tak i z fair seeds se mi dělají banány v palicich, prostě shit levná sračka a uz nidky víc.
Ja objednávám semena od seed-bank.cz takže jsem dostal fair seeds zdarma.. Mam tam white russian a nějaký cali weed Rainbow. A prostě je to pojebanej hermous.
Obcas se udělá kulička na kytce, to je nejspíš úplně normální věc, ale banány v palici to je jejich problém, ze nemají vytridena semena, tak jak kokot chodím z pinzetou a snažím se to vyrthat."
Souhlasím. Fair seeds je loterie. Za mě už nikdy. Divím se, že to někdo kupuje. Investice do kvalitní genetiky se ti vždycky vrátí a nechápu proč na tom nejdůležitějším groweři šetří. I tak držím palce, snad z toho vyleze něco slušného. good luck
Už teď tam na jedný kytce mám problém a to ještě nerostou ani 14 dní večer ještě přihodím fotku, nějaká gen. vada či co, nikdy jsem to ještě neviděl. Důvod proč jsem je sázel je hlavně že jedu první kolo a nechtěl jsem do toho nasypat zas tolik peněz, další kolo už určitě pořeším od jiný banky, ale myslím že na první kolo mi to stačí. Zatím rostou docela slušně. Jinak díky za rady! Sám jsem zvědavej co z toho bude
Naposledy upravil Martin99449 11-11-2020 v 21:46 PM
Nojo z toho bude asi košťátko, uvidíš jak to poroste. Já měl letos v létě od FS 2 kriply a ještě k tomu pěkně kropenatý listy, vypadalo to hrozně a taky to tak rostlo.
Tak 14 dní v růstu, až na tu jednu vypadají všechny zdravě, trochu mě trápí teplota, která leze ke 30°, občas je i přes 30. Zítra pořídím nový větrák na ofuk, tak se uvidí jestli to trochu pomůže.
Chci zkusit manifolding, nikdy jsem to ještě nezkoušel, tak jsem zvědavej. Jestli si ho někdy zkoušel tak klidně můžeš hodit nějakou radu, byl bych rád. 😊
Jsem se musel podívat, co to vůbec znamená Pokud to dobře chápu, tak jde o 2 hlavní větve a něch je ten zbytek. No, nic proti tomu, ale dle mě je to takto zbytečný. Nevidím v tom žádnou extra výhodu a dost možná to bude trvat dýl, než klasické jednoušší metody jako např. LST nebo SOG.
3. týden v růstu. Začali mi žloutnout od spodku listy, kdyby někdo věděl čím to je, tak prosím o radu. Zkouším teď přidávat víc dusíku a upravovat ph zálivky na 6.2. Jinak za pár dní budu poprvé zastřihovat budu začínat rozdělovat kytku na půl.
Naposledy upravil Martin99449 19-11-2020 v 18:41 PM