Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Pestovanie na Balkone - Klikni zde pro originální téma
Leetsy
Zdravím!
Rozhodol som sa zasadiť rastlinku. Je už trocha neskoro tak som sa rozhodol pre autoflower od Royal Seeds Quick One. Budem pestovať na balkone, hlinu mám Substrát pre izbové rastliny s aktívnym humusem a chcel by som sa spýtať aké najlepšie hnojivo použiť pri kvitnutí? Doma som našiel od AGROO hnojivo AGRO Univerzal, bolo by toto hnojivo vhodné alebo niečo iné?

Nemáte niekto skúsenosti s pestovaním tohoto modelu?
kery-
Ahoj,

letos jedu první pěst - původně jsem (koncem dubna) sázel 3x Quick one, 3x Royal Dwarf a jedno bonusové AK-47. AKčko a jedno semeno od QO mi zdechlo už ve fázi klíčení. Zbylo mi 5 kytek, u kterých jsem popletl štítky. 3 z nich (všechny s největší pravděpodobností RD) stále kvetou, přičemž sklízet budu do 2 týdnů. Ty další 2 do dneška nekvetou, takže jsem nejspíš dostal jiná semena. Jelikož ti nedokážu říct s jistotou jaké kytky mi nevzešly, tak bych ti doporučil poohlédnout se po něčem jiném. U těch co kvetou ten cyklus vychází na nejméně 15-16 týdnů, a to nehledě na to, že slunce už bude jen méně. Sám bych už ven nesázel. Druhé kolo jsem sázel začátkem července a i tak se mi to zdálo dost pozdě. Z původních 3 kytek do druhého kola mám jen 2, protože jedno v půlce července neustálo hicák na okně a i když mám další 2 rezervní semena, tak jsem už nesázel, protože vím, že časově to OK není.

Mám na to kdyžtak téma v galerii outdoor.

Pokud ale na sázení trváš, tak vyber něco rychlejšího, třeba od Fast Buds. Doporučuju si projít i deníky na https://growdiaries.com/ kde třeba najdeš inspiraci ohledně strainu.

Furt můžeš zkusit indoor, kde i na low setupu by ses mohl naučit základy a přes zimu to rozjet ve větším.
Leetsy
Ahoj,
rozhodol som sa pre tieto semená hlavne z toho dôvodu že tam píšu krátku dobu rastu. Semená som objednával z RoyalSeeds stránky. Z 2 semienok vzišli obidve tak už aj keď je neskoro chcem ich skúsiť dopestovať, či to naozaj bude trvať tých 8 týždnov ako uvádzali na stránke. Aspoň sa poučím a budúci rok budem vedieť.

Vo vnútri fakt nemám kde. Bývam v garzonke s jednou mačkou a už s tou sa tlačíme nehovoriac, že ešte sem napchať nejaký growbox alebo niečo, preto keď mám balkon chcem skúsiť na balkone.

Poznáš ešte nejaké semienka ktoré rastú podobne rýchlo ako tieto alebo tie, ktoré si poslal? a hlavne som chcel vedieť či treba nejaké hnojivo. Naposledy keď som pestoval tak som používal čisto len hlinu so slepačím trusom a kvetiny boli krásne tak v tomto fakt neviem aké treba vybrať.

A keď to bohužial nevíde tak to nevíde, skúsim o rok na jar.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma