kery-
Stálý Člen
|
Ahoj,
letos jedu první pěst - původně jsem (koncem dubna) sázel 3x Quick one, 3x Royal Dwarf a jedno bonusové AK-47. AKčko a jedno semeno od QO mi zdechlo už ve fázi klíčení. Zbylo mi 5 kytek, u kterých jsem popletl štítky. 3 z nich (všechny s největší pravděpodobností RD) stále kvetou, přičemž sklízet budu do 2 týdnů. Ty další 2 do dneška nekvetou, takže jsem nejspíš dostal jiná semena. Jelikož ti nedokážu říct s jistotou jaké kytky mi nevzešly, tak bych ti doporučil poohlédnout se po něčem jiném. U těch co kvetou ten cyklus vychází na nejméně 15-16 týdnů, a to nehledě na to, že slunce už bude jen méně. Sám bych už ven nesázel. Druhé kolo jsem sázel začátkem července a i tak se mi to zdálo dost pozdě. Z původních 3 kytek do druhého kola mám jen 2, protože jedno v půlce července neustálo hicák na okně a i když mám další 2 rezervní semena, tak jsem už nesázel, protože vím, že časově to OK není.
Mám na to kdyžtak téma v galerii outdoor.
Pokud ale na sázení trváš, tak vyber něco rychlejšího, třeba od Fast Buds. Doporučuju si projít i deníky na https://growdiaries.com/ kde třeba najdeš inspiraci ohledně strainu.
Furt můžeš zkusit indoor, kde i na low setupu by ses mohl naučit základy a přes zimu to rozjet ve větším.
|