Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Vero af ak420 - Klikni zde pro originální téma
sakumprdum
Čus ,je chut zase něco vypestit chtěl jsem teda až nekdy začátkem zaři ale chut byla silnějši:)Prně jedu automaty indoor jsem taky zastance že patři spiš ven než pod lampu tenhle pest je čistě ze zvedavosti nic vic.Svitit bud celou dobu ledkama 1vero 240w +astroideal 140w takže 380w 18hodin po dobu 72dni asi:)jedna se o model od stockers seed ak 420 jeto jejich novinka tak zatím čago až bude čas popišu vice pěst
cranked
Zdravim, koukám, že máš stejný stan. Určitě budu sledovat co se dá v tomto prostoru udělat :).
sakumprdum
Čus jeto nudla 120*60 jinač tak400w max na ten prostor:)
cranked
Sice nudle ale ideál do bytu. Rozměr co schovás v interieru :) Lepší jak kostka 90x90 :).
sakumprdum
Přesne jak píšeš ja ji dal do takového plateny šatniku s iska přesne to tam sedelo pan majitel byl na navštevě ve a ja si vesele svitil:)
sakumprdum
Zdar,kyti jede jen jeden mrzaček jesekli nevim proč :)Den 8 bo 9 nevim tet přesne prvně jsem jim přihnojil alga grow substrat jez obi +perlit .
cranked
Textilní skříň :D to je nejvíc proto jsem šel do tohoto rozměru. Chci to dát teda do normalní skříně, ale tahle textilní skříň stojí pár korun. Pěkně se rozjíždějí :)
sakumprdum
JO takovou šedou rozmer byl o par centaku vetši tak to krasne vlezlo :)jen musíš zrušit zepar takových jakože šupiku ale co bis pro kytičky neudelal :)jinak to vyšlo na nejaky petikylo :)
cranked
Dobrý alternativa každopádně. Já chci dát box do normalní skříně. Musím sehnat skříň s hloubkou 67cm což je nějaký standartizovaný rozměr a vystlat to izolačníma deskama. Projekt do budoucna :) každopádně výborná kamufláž za pár korun :) Ať to roste ! :)
sakumprdum
Diky taky budu davat 120-120 box a tam už asi nic nevymyslim:)at se daři:)
sakumprdum
Zdarec tak tu mame 10den 18/6 hnojky alga grow +přidam ješte postřik vita reac a clmag občas podle teho jestli budou deficity ukazovat ta první řada 1zleva a poslední z prava jsou takovi zabrdenci :)
sakumprdum
Teplota je celkem na hraně 29-30,odtah je prima klima 220m3/400m3h zatím jedu na 220m3až začnou pařaky tak to pustim naplno.
sakumprdum
Čaute mam dotaz spiš na členy co jedou af in celou dobu mam v planu svitit18h do sklizně ale nevim jestli až začnou nakvetat mam přepnout ktomu i květovky creed ,nebo todržet pořad na rustuvce ?samo že když přepnu květ stále budu držet 18h jen pro upřesneni dikza info :)
LinChi
Proč se v květu svití na af 18h ?????
sakumprdum
Protože af potřebuji takovy dlouhy cyklus hodin svetla šak když daš 12h tak se nepřepnou jako u klasik otázka zni jestli creed pomužou .
sakumprdum
Není psany že musí mit 18h nekdojede 20/4 jeto ruzne většinou se tak jedou in
cranked
Já třeba jedu 20/4 a od začátku svítim i creedama :) páč to na té verzi QB nejde vypnout :) každopádně chápu proč lidí moc automaty nejedou v indooru. Ta doba svícení je extrém, ale naštěstí mám ledna neumím si představit svítit 20/4 se sodou :D ať to roste!
sakumprdum
No tak až začnou holky bobulatet tak pustim creed :)no jako svitit 90dni 600w a 20/4takto už se člověk prohne v kapse:)model kterytet jedu ma 72dni celkem
sakumprdum
Čus up 16dni ,18/6 davam postřik vita reac +plagron grow a celkem se jim to pači:)
sakumprdum
:)už to začina aj v rustu docela citit ale nemam pachač budu muset objednati.
sakumprdum
čaves 20dni života vyška rostlin většina 30cm a ta ve středu ta si jede svoje :)40cm a ti 2prcky tym se furt nejak nechce tak jsem je podložil hnojky plagron alga +enzymy a občas postřik vita reac
sakumprdum
:)
sakumprdum
Ak420
sakumprdum
Holaaa hloky jedou dosud jsem neměřil ph vody a jedou ok bez deficitu nemel jsem zkalibrovany ph metr už mam:)přešel jsem už na kvetovku+enzymy
sakumprdum
:)
sakumprdum
čus,30den na květu pachač už mam sice jetej ale ješte to zvlada :)nemužu skalibrovat metr kurva fix furt to ukazuje pičoviny aj když to dam do roztoku skusim vymnenit baterky nebo pujde do koše
sakumprdum
Vyška kytek 60cm
sakumprdum
Zdarec,tak co ktomu řict af nic moc kytky jsou nejaky nestabylni vyškově rozdil 30cm na nekterych a palice nekde pekny a neco vypada jak smeti takže už je nepojedu in ale jen out to je jina :) tet maji celkově 43dni nejspiš sem se o nejaky den+- sekl poněvač jsem to nepočital přesne na den:)
sakumprdum
:)
sakumprdum
šišule
sakumprdum
Holla holla přišti tyden seknu kolem vykendu ,nevypada to nejhuř z velkym ale:(kytky nestabilni 4vypadaji uplně jak jiny model ,dalši maji o 30cm min a nekerym se nechce moc dozravat , tak su steho jelen. celkem to mrzi čekal jsem od stockeru na jejich novinku nejakou stabilitu otom bych pochyboval ale jedeme dal:)
sakumprdum
AK420


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma