Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus ,je chut zase něco vypestit chtěl jsem teda až nekdy začátkem zaři ale chut byla silnějšiPrně jedu automaty indoor jsem taky zastance že patři spiš ven než pod lampu tenhle pest je čistě ze zvedavosti nic vic.Svitit bud celou dobu ledkama 1vero 240w +astroideal 140w takže 380w 18hodin po dobu 72dni asijedna se o model od stockers seed ak 420 jeto jejich novinka tak zatím čago až bude čas popišu vice pěst
Textilní skříň to je nejvíc proto jsem šel do tohoto rozměru. Chci to dát teda do normalní skříně, ale tahle textilní skříň stojí pár korun. Pěkně se rozjíždějí
JO takovou šedou rozmer byl o par centaku vetši tak to krasne vlezlo jen musíš zrušit zepar takových jakože šupiku ale co bis pro kytičky neudelal jinak to vyšlo na nejaky petikylo
Dobrý alternativa každopádně. Já chci dát box do normalní skříně. Musím sehnat skříň s hloubkou 67cm což je nějaký standartizovaný rozměr a vystlat to izolačníma deskama. Projekt do budoucna každopádně výborná kamufláž za pár korun Ať to roste !
Zdarec tak tu mame 10den 18/6 hnojky alga grow +přidam ješte postřik vita reac a clmag občas podle teho jestli budou deficity ukazovat ta první řada 1zleva a poslední z prava jsou takovi zabrdenci
Čaute mam dotaz spiš na členy co jedou af in celou dobu mam v planu svitit18h do sklizně ale nevim jestli až začnou nakvetat mam přepnout ktomu i květovky creed ,nebo todržet pořad na rustuvce ?samo že když přepnu květ stále budu držet 18h jen pro upřesneni dikza info