Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Pests - Klikni zde pro originální téma
hokej97
Zdravím, vrátím se domů po 5 dnech a opět přesně 3,5 týdnů před kosou zase tohle. Před začátkem všechno důkladně umyto se směsí ethanolu a peroxidu (skoro mi to ruce sežralo) a pak ještě vysavováno. Klony ošetřeny vertimec (vykoupany), pravidelně ošetřováno canna cure. Opět prostě něco přes 3 týdny před koncem a je to rozlezlé úplně všude. Už jsem z toho na prášky a nevím co s tím. Za každou radu předem díky. Kdyby se mi to podařilo nějak vytáhnout ven, stehně nevím jestli nějaký přípravek dostanu všude. Jinak kytky maximálně zdravé ve všech ohledech.
hokej97
.
Woody
zdar .. to budu svilusky .. ked som s niecim mal problem tak to boli prave tieto male mrchy .. vertimec mi s nimi vzdy pomohol .. ale vzdy je treba urobit tri postreky posebe myslim po 7 dnoch .. stale som sa s nimi ale stretol ked som mal rastlinky v raste .. po tych postrekoch sa uz neukazali .. takto ako to mas ty teraz by som asi skusil jeden postrek tym vertimecom .. to by ich malo spomalit a posledne dva tyzdne uz toho vela nezrobia .. max o tyzden este jeden postrek a do kosy by to malo byt OK .. len neviem ci to nebude susit blizny .. inak ked sa naozaj rozmnozia, tak dokazu vysat z rastlinky zivot uplne a zabalit ju celu do pavuciniek .. drzim palce
hokej97
zdar, díky za info, zajedu koupit ještě jeden vertimec 1.8 EC a zkusím to tím vystříkat ještě jednou. Jen by mě prostě zajímalo, kde se tam ty potvory furt berou. Ze začátku nic vidět nejde a preventivně jsem to ve vertimecu vykoupal a pak ještě jednou vystříkal. A snad už po třetí ve 4 týdně v květu začne dít toto. Jen jsem se nikde nedočetl jakou má ochranou lhůtu (počítám asi těch 7 dní). Otázka je, jak to teď dostat všude. Nevím jestli to radši zas nevyhodit a už všechno okolo taky s tím :D :D
Woody
vasinou si haved bud prinesies uz na rezoch alebo vylezie z hliny .. neviem v com pestujes ale ked v hline tak by som skusil nabuduce inu znacku .. a vertimec ma ochrannu dobu od 3 do 14 dni .. inak staci postriekat listy z hora a tie mrchy tym, ze saju list tak si daju tiez .. priamo ich zasiahnut myslim netreba ..
hokej97
Canna terra professional, tam bych se asi nebál. Právě řezy jsem v tom pořádně vykoupal. Díky za radu, tak snad bude stačit aspoň shora.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma