Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, vrátím se domů po 5 dnech a opět přesně 3,5 týdnů před kosou zase tohle. Před začátkem všechno důkladně umyto se směsí ethanolu a peroxidu (skoro mi to ruce sežralo) a pak ještě vysavováno. Klony ošetřeny vertimec (vykoupany), pravidelně ošetřováno canna cure. Opět prostě něco přes 3 týdny před koncem a je to rozlezlé úplně všude. Už jsem z toho na prášky a nevím co s tím. Za každou radu předem díky. Kdyby se mi to podařilo nějak vytáhnout ven, stehně nevím jestli nějaký přípravek dostanu všude. Jinak kytky maximálně zdravé ve všech ohledech.
zdar .. to budu svilusky .. ked som s niecim mal problem tak to boli prave tieto male mrchy .. vertimec mi s nimi vzdy pomohol .. ale vzdy je treba urobit tri postreky posebe myslim po 7 dnoch .. stale som sa s nimi ale stretol ked som mal rastlinky v raste .. po tych postrekoch sa uz neukazali .. takto ako to mas ty teraz by som asi skusil jeden postrek tym vertimecom .. to by ich malo spomalit a posledne dva tyzdne uz toho vela nezrobia .. max o tyzden este jeden postrek a do kosy by to malo byt OK .. len neviem ci to nebude susit blizny .. inak ked sa naozaj rozmnozia, tak dokazu vysat z rastlinky zivot uplne a zabalit ju celu do pavuciniek .. drzim palce
zdar, díky za info, zajedu koupit ještě jeden vertimec 1.8 EC a zkusím to tím vystříkat ještě jednou. Jen by mě prostě zajímalo, kde se tam ty potvory furt berou. Ze začátku nic vidět nejde a preventivně jsem to ve vertimecu vykoupal a pak ještě jednou vystříkal. A snad už po třetí ve 4 týdně v květu začne dít toto. Jen jsem se nikde nedočetl jakou má ochranou lhůtu (počítám asi těch 7 dní). Otázka je, jak to teď dostat všude. Nevím jestli to radši zas nevyhodit a už všechno okolo taky s tím
vasinou si haved bud prinesies uz na rezoch alebo vylezie z hliny .. neviem v com pestujes ale ked v hline tak by som skusil nabuduce inu znacku .. a vertimec ma ochrannu dobu od 3 do 14 dni .. inak staci postriekat listy z hora a tie mrchy tym, ze saju list tak si daju tiez .. priamo ich zasiahnut myslim netreba ..