Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Škodí změna teploty? - Klikni zde pro originální téma
Tommy7
Čau groweri, chtěl bych se zeptat jestli rostlince muže nějak uškodit střídani teploty mezi 10 stupni na balkoně večer a 23 stupni doma. Mám totiž v tomto období obavy ze kdybych je nechal přes noc na balkoně tak by mi zmrzly, dávám je tedy přes noc domu a ráno zhruba v 7 je hodim ven. Ráno jsem už parkrat skrabal auto ikdyz teploty přes noc hlásili na 3 stupně. Díky
Subatomic
Bud zdrav! Jak neni venku aspon nejakejch 7°C tak malejm to urcite neprospiva, hodne ji to zpomali a jestli je to AF tak to bude bida. V 7:00 uz ale svita, tak jestli mas moznost postavit nekam kde dopadaji prvni paprsky slunce, tak by to mohlo byt cajk. At to roste!
Tommy7
Prosimte co myslíš tím AF? Takže jim nevadí když je budu do te doby než je hodim do země (konec května) dávat každý večer domu?
Subatomic
Urcite to vadit nebude. AF=Autoflower. Pravdepodobne mas klasik fotoperiody, ty jen tak neco nerozhazi. Schovej to jen kdyz budou hlasit fakt kladu.
Tommy7
Super dikec, budu to nechávat venku jen když budou hlásit 10 stupňů min. Jinak domu. Jinak mám celorocky
Lemonade
Teď jim to asi nijak podstatně neškodí. Jsou optima, na noc o nějakej stupínek míň, ale v přírodě jsou podmínky proměnlivý a jak se zelená.
Svítá v půl šestý, zapadá okolo půl devátý. Pokud máš balkon na západ klidně je dávej ven později. V malým květináči budou ty šoky znatelnější než ve větším.
Máš údolí kde kytky přes noc trpěj a o kilák dál chráněnej východní svah kde jedou v klidu. Tže tobě by u auta sice fialověly, ale na východním balkoně v 8. patře kde ti to chrání zdivo bude třeba 6 st. Not great not terrible.
Ale to jen spekuluju.
Tommy7
Uz je to v klidu venku. Pres noc 7 stupnu takze cajk. Rostou krasne. ale dikec


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma