Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau groweri, chtěl bych se zeptat jestli rostlince muže nějak uškodit střídani teploty mezi 10 stupni na balkoně večer a 23 stupni doma. Mám totiž v tomto období obavy ze kdybych je nechal přes noc na balkoně tak by mi zmrzly, dávám je tedy přes noc domu a ráno zhruba v 7 je hodim ven. Ráno jsem už parkrat skrabal auto ikdyz teploty přes noc hlásili na 3 stupně. Díky
Bud zdrav! Jak neni venku aspon nejakejch 7°C tak malejm to urcite neprospiva, hodne ji to zpomali a jestli je to AF tak to bude bida. V 7:00 uz ale svita, tak jestli mas moznost postavit nekam kde dopadaji prvni paprsky slunce, tak by to mohlo byt cajk. At to roste!
Teď jim to asi nijak podstatně neškodí. Jsou optima, na noc o nějakej stupínek míň, ale v přírodě jsou podmínky proměnlivý a jak se zelená.
Svítá v půl šestý, zapadá okolo půl devátý. Pokud máš balkon na západ klidně je dávej ven později. V malým květináči budou ty šoky znatelnější než ve větším.
Máš údolí kde kytky přes noc trpěj a o kilák dál chráněnej východní svah kde jedou v klidu. Tže tobě by u auta sice fialověly, ale na východním balkoně v 8. patře kde ti to chrání zdivo bude třeba 6 st. Not great not terrible.
Ale to jen spekuluju.